- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
HunChris felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
SOMA
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
Jelentkezési határidő:
2020.12.15. kedd 20:00Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
HunChris felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
Murdered: Soul Suspect
Xbox digitális kód
Jelentkezni lehet:
ITT
Jelentkezési határidő:
2020.12.16. szerda 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
axlfsi
veterán
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
winery
aktív tag
válasz IntelKiller7 #28662 üzenetére
Ez a game pass egyre jobban tetszik
-
boost
addikt
Van bug a játékban, megin belefutottam egy olyan bugba, amit ha szótfogadok nem fordult volna elő, de nem tettem, és ezért újra kellett tölteni a checkpointot, de sebaj, mert különben szuper a játék. Annak meg külön örülök, hogy van VRR és nagy teljesítmény.
Szuper a játék.
-
addikt
Thx a felajánlást HunChris!
Go Gunners!
-
Scarletiel
senior tag
Gyerekek ez a Dragon Quest 11 valami fergeteges. Igaz elég más a keret, de valamiért nagyon emlékeztet a Chrono Cross-ra amit anno rommá toltam és máig sem kerek a történet.
Off: Kezdem megunni, hogy egyszerűen nincs számomra kedvező wireless headset ami Series X kompatibilis és hozza hangminőségben a Corsair HS70-et. Így kérdés, hogy ki milyen vezetékes headsetet használ így 30-40k környékén. Tudom van Turtle Beach Stealth 600 ami vezeték nélküli de nekem valahogy nagyon olcsó műanyag hatásúnak tűnik.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
IntelKiller7
Topikgazda
GamePass-t elhagyo jatekok dec 30-tol.
Mortal Kombat X (Xbox)
Farming Simulator 17 (Xbox, PC)
Football Manager 2020 (PC)Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
hombre[EU]
veterán
a CP-ben akkora glitchbe keveredtem Viktornál,hogy azt hittem ma màr nem kelek fel abból a székbōl berakta vagy háromszor az implantokat
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #28710 üzenetére
Eddig 6h-nàl tartok, de semmi komolyabb hiba. (kopp kopp) Elég nehezen jàtszatja magàt egyelőre.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
modflow
veterán
válasz hombre[EU] #28681 üzenetére
Megnéztem, tényleg 1440p-ben fut.
De minden a max-on van, kivéve két opció, ahol van valami pszichó pont még. -
csucsu52
aktív tag
válasz CharlieDrop #28712 üzenetére
Ott a honlapon kell regisztrálni a futamokra, autót is választva.
Gyere nyugodtan, erős a mezőny, európa elvonal közeli idők is vannak. -
addikt
válasz l.skywalker #28715 üzenetére
Én meg eleve keresem a balhét, ma is már sokadszorra tele van az emberem mindenféle szerzett cuccal, de futás kizárt úgyhogy séta a közeli leadóig. Gondoltam átsétálok az úttesten, úgyse ütnek el...pedig de.
-
csucsu52
aktív tag
válasz CharlieDrop #28718 üzenetére
Nem tudok róla.
Nem tár9l bizalmas adatot, nem a microsoft accounttal kell belépni, itt csak nevezni kell es az eredmények vannak nyilvántartva.
A lobbyba csatlakozni a FM7-ben kell természetesen. -
hombre[EU]
veterán
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Másnál is előfordult, CP alatt, hogy lelőtte a boxot? Xsx
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #28721 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy visszajött a scriptből, és moveolt az analóg, direkt figyeltem hogy hozzá sem érek, és sétáll magától a karakter. Először megijedtem hogy elb@szódott az 1 hónapos kontroller, de nem!
@hombre[EU] - LOL Egyre viccesebb ez a sok bug, de engem tényleg nem zavar.
@wesder - csak az oktatórész 6-8 óra haladástól függően. nem egy 20 órás open world-re kell készülni. Iszonyú nagy a térkép 225 km2..
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
JenciHUN
aktív tag
Valaki találkozott már azzal a hibával FH4-ben, hogy folyamatosan “Nem sikerült csatlakozni a játékmenethez” hibaüzenet fogadja?
A héten érkezett update óta csinálja ezt és egyszerűen sehogy nem akar csatlakozni, minden más játék működik rendesen. Hálózat ugyanúgy van beállítva. -
Wesder
félisten
7h alatt megcsinàltam a bevezetést. Kemény...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NemMo
őstag
Cyberpunk hdr beállításokhoz van valakinek tippje?
-
Scarletiel
senior tag
válasz JenciHUN #28725 üzenetére
Nálam is csinálja, majd patchelik remélem. Sajna ilyenek miatt albérletben nem hiszem hogy tudom zaklatni a upc-t, hogy oldják meg.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #28721 üzenetére
Lehet ez a gond. Egyszer elmentem a tetőre bunyózni, a 2v1-est megcsinàltam, azutàn meg csak főstoryval haladtam.
-
Mattb
senior tag
válasz l.skywalker #28544 üzenetére
Azt a konzol elso beallitasanal szerintem kerdezte, es ott bekapcsoltam.
-
-FLY->
őstag
Az mekkora már, hogy a cp nomád elején annál a golf szerűségnél padlózva felizzik a turbó, ami kilóg a géptetőből.
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #28709 üzenetére
Ezekből nekem személy szerint egyik sem fog hiányozni.
-
Bep
őstag
válasz CharlieDrop #28669 üzenetére
FM7-ben bent van Michelisz Norbi járgánya festéssel :)
-
tunkiih
őstag
-
CharlieDrop
veterán
oké, holnap kipróbálom, úgy is újítani kell a gamepasst (bár most azt láttam 10 ropi, lehet már most lejárt a GPU-m?)
___
Másik kérdés:
nézegettem a beállításokat és találtam olyat, hogy HDR kalibrálás, mondom megnézem, de panaszkodott, hogy nem 4K-s a kijelző (ez igaz is). a HDR csak 4K-val megy?Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
consono
nagyúr
Sziasztok! Series S-en tolja valaki a CP 2077-et? Videókat láttam már, azokon vállalható volt. Élőben milyen? Vagy inkább a CP topicb menjek ezzel?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
addikt
válasz tunkiih #28742 üzenetére
Diginél IS. Ott most konkrétan az egész országban lehalt a net. Dolgoznak rajta. Érdemes elolvasni a poszt alatti kommenteket.
Ettől függetlenül az FH4 napok óta nem működik jól. Kb. Super7 óta halt meg ennyire. Előtte csak hébe-hóba volt rossz.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Gsx-rr
veterán
-
galaxys80
veterán
Most települ a Fifa 21. Champoins edition-t vettem meg.
3 lehetőség volt a telepítésnél:
Xbox one
Xbox S/X
Campions edition
Én most a másodikat telepítem. Kelleni fog a 3. is?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest