Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hashvrad

    tag

    válasz kazuma921 #12536 üzenetére

    Szerintem SX-ről bőven jönnek infok, gyakorlatilag majdnem mindent lehet már tudni a gépről (igazi +info csak "tömeges tesztelés" és új címek után fog jönni). SS-nél érzem egyedül, hogy visszatartják az infókat, ami lehet amiatt van, hogy nem most akarták a launchot (erre kisebb esélyt adok), vagy azoknak szánják elsősorban akik bemennek a boltba és megveszik a legolcsóbbat. Akik DF videókat néznek, fórumokon/twitteren/rediten beszélgetnek, azok nagy része úgy is SX-et fog venni, feleslegesen vonná el tőle a figyelmet.
    Sonynál viszont azt érzem, hogy ők még nem akartak generációt váltani, de a PS3-as bukta után nem vállalják be a lemaradást. Nem kockáztatnak semmit, csak a klaszikus utat követik, 0 kísérletezéssel (HW, ökoszisztéma terén), itt viszont bejön az a probléma, hogy a nevető harmadik (akiről mindenki megfeledkezik) nagyon jön fel, és ott még a "nincs rá játék" se igaz, mert az ex.-ei sikeresebbek. Piacvezetőként nem ők diktálják a tempót.
    Micro próbál ebből a loopból kiszállni, a legnagyobb probléma most inkább az, hogy a genváltós időszakot teljesen a Halora húzták fel, ami csúnyán földbe állt. Emiatt lehet érzeni némi szétcsúszást (nem irigylem most a marketingeseket :DD )

    R7 5800X | RX 6900 XT | 32 GB@3200 | LG C2 42"

Új hozzászólás Aktív témák