Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz oriic #93571 üzenetére

    Dio3-mal igen, a PoE-ről őszintén szólva most hallok először. A youtube-videó alapján semmi extra, ez is csak egy Dio-klón, akkor már inkább Dungeon Siege 3. Amúgy másik nagy kedvenc a Torchlight, na abból pl. örülnék egy új résznek (főleg, hogy a 2. sajnos nem jött boxra), de azért ezek közül egyik sem közelíti meg a Diablot, sem népszerűségben, sem játékélményben.

    Amúgy értem én, hogy ez ingyen van, de egyrészt az ilyen dolog mindig gyanús (gondolom in-game purchase-ekből él majd), másrészt a fizetős játéknak mindig van egy jelentős szelekciós hatása a multis idiótákat tekintve.

    Majd meglátjuk, nyilván bármikor beüthet a jövő játéka, ami korszakalkotó, és stílusteremtő (mint a Diablo volt a maga idejében), de erre azért borzasztóan kicsi az esély, a videót végignézve pedig személy szerint még csak nem is különösebben érdekel a dolog. A képi világa példának okáért kimondottan taszít.

    hitvanyalak: Az nem baj, ha jól sikerült. Ha tényleg jó, azzal összességében hosszú távon úgyis mi, játékosok járunk jól, erősödjön csak az a verseny, meg legyen minél nagyobb választék.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák