Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Mister_X #93311 üzenetére

    Tök mindegy, szerintem felnőttek a feladathoz, hogy tudjanak jó egyjátékos kampányokat csinálni. Kicsit talán régimódiak, nem veszi el a játékidő 70%-át valamilyen előre scriptelt, filmszerűnek mondott jelenet, amibe tökéletesen semmilyen beleszólásod nincs, de nekem pont ezért tetszik. Régi old fashion egyjátékos mód, ahol a valódi játék és nem az in-game mozifilmezés a lényeg.

    Egy CoD-ban véget ér egy Michal Bay szellemi síkon mozgó átvezető, mész három métert és megint jön egy átvezető, amiben az összeomló épületből átesel egy helikopterbe, ami átrepül egy atombomba által felkapott anyahajó alatt, amiből megint kiesve a lökéshullám átlök egy tankba, ami aztán szaltózva legurul egy hegyoldalon, miközben egy taposóaknára esve felrepül az égbe, majd egy ejtőernyőt megragadva kiugrasz, közben zuhanás közben ráesel egy ellenséges Su-25-ös gépre, ami irányt tévesztve letarolja a teljes repülő századot, majd a földtől 10 méterre ejtőernyőt nyitsz, de azt rögtön kiszakítja egy cross motorral ugrató terrorista, így beszakítod az alattad lévő szupertitkos orosz kutatóbázis tetejét, ahol emiatt üzemzavar keletkezik és felrobban az egész, ettől a lökéshullám hozzávág a fegyveres szekrényhez, ami kinyílik és végre lesz egy AK-74 a kezedben, mehetsz újra harcolni.

    Mész előre három métert, lelősz két ellenséges katonát, majd megint jön egy ugyanilyen magasröptű átvezető, amit nézhetsz 10 percig.

    Aztán a kritikusok leírják, hogy "Looks incredible! Awesome masterpiece! 10/10". A Battlefield-re meg csak annyit tudnak nyögni, hogy elavult, régimódi, unalmas kampány, csak 6/10. :D

Új hozzászólás Aktív témák