Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz pzstm #91917 üzenetére

    Alapvetően a userek szinte teljes egészét nem kellett volna, hogy érdekelje, hogy állandó online kapcsolat kell-e a játékhoz, vagy sem, ez inkább volt a MS kommunikációs bénázása, meg bicskanyitogató arroganciája, ahogy bejelentették. Hozzáteszem, hatalmas ütőkártyát adva a Sony marketingeséinek a kezébe, akik ezt alaposan ki is használták. Mindezt teljesen fölöslegesen, meg lehetett volna csinálni okosan is, hogy a user még örüljön is neki, hogy állandó kapcsolatban van a szerverrel, ez alapvetően egy jó dolog, azt kellett volna kihangsúlyozni, hogy milyen előnyökkel jár, meg hozzátenni még pár új ötletet, nem ész nélkül beszaladni a pofonerdőbe, mint mindig.

    A számítási teljesítmény engem személy szerint tökre nem érdekel, ahogy a játékok most kinéznek, az nekem már elég, cserébe megcsinálhatnák őket rendesen is, épp az imént szidta valaki a JC3-at, de gondolom nem egyedi a példa, csak ez most különösen súlyos.

    Gondolom nagy durranásnak szánják még a VR-t, ami kábé akkora parasztvakítás, mint a 3D-s tévé, de sokan jól ellesznek vele, aztán egy-két év alatt beleáll a földbe a projekt, mint most a Kinect, amiben egyébként jóval több potenciál volt, csak ki kellett volna használni, és nem a teljes mobilágazat sorsára juttatni (másik szívfájdalmammal a hordható kiegészítőkkel együtt).

    Nagyon bírom a MS-t, rengeteg jó dolguk van, az operációs rendszerükkel nekem személy szerint mindig csak apró problémáim voltak, az irodai programcsomagjuk a legjobb a világon, és hihetetlenül ügyesen menedzselik is (az O365, illetve a különböző platformokon való használhatóság fantasztikus dolgok), de a Surface-re igen lassan kezdtek ráérezni (már komolyan aggódtam a termékcsoport miatt, pedig kb a legjobb a piacon a kategóriájában), és amit a mobil ágazattal bénáztak, az mindenféle kritikán aluli. És akkor itt vannak a konzolok, ahol az összes kokiért, amit kapnak a hülyeségeikért, keményen megdolgoznak.

    És itt most nem is arról van szó, hogy milyen lesz a Scorpio, mert amúgy biztos fasza, hanem hogy milyen idióta ötletekkel sikerül majd megint maguk alatt vágni a fát, mint a One bemutatása előtt.

    bulika: Persze, a csalók. :DDD Véletlenül sem azért nem engedik össze őket, mert a bill-egeresek rendszeresen rommá vernék a kontrollerhuszárokat. ;]

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák