Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicces

    addikt

    válasz fityere #31934 üzenetére

    nekem is kérte a kártyát, amig a magyar paypallal akartam használni. aztán csináltam egy új paypal számlát a német paypaloldalon. most minden jó, csak nem olyan olcsó, mint ahogy itt irjátok.. :O jah, én kártya adatot nem adtam meg. még a paypalnak sem. utalok rá pénzt és kész. kártya adatot nem rögzitettem.

    kidboy_46:

    nekem ilyen tv-m van. 42w705. nem tudom milyen a képe. először a régi samsungomon - ugyanakkor a képátmérője- volt a box, de én nem látok olyan nagy különbséget. elvileg a sony input-lagja nagyon alacsony.
    ami viszont különbség, hogy a samsung tvm automatikusan kapcsol ki-be, illetve ha már megy akkor a box hdmi csatornájára. a sony viszont teljesen leszarja, hogy mit csinál a box. mindent nekem kell át-ki-be kapcsolni a tvn.
    ez nem tudom miért van. gondolom a sony beépitette a firmwarebe, hogy az xboxxal nem működjön igy együtt. nincs ps4-en, azzal gondolom jól működik az automatikus kapcsolgatás. a szomorú, hogy a 2 tvm között 5 év a különbség és a régi samsung sokkal felhasználóbarátabb. a sony ledes már és talán szebb egy fokkal a képe. az inputlagról meg nem tudok nyilatkozni. a samsung sem lagolt.. :D

    [ Szerkesztve ]

    :)

Új hozzászólás Aktív témák