- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz wannnabeees #26250 üzenetére
Mármint a gyárilag összerakott tökmind1 hogy milyen, minőségileg semmi.
És csak WD-t veszek, már van 3 is a gépben. -
Alexios
veterán
Titanfall jó áron lesz, de.. Legalábbis nekem, biztos van akinek a Mordor bejön ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Seat
tag
A pénteki akció a magyar store-ra is le lesz "fordítva"? Vagy csak USA store only?😕
-
pzstm
titán
válasz Alexios #26252 üzenetére
már nem azért a két fillérért de mikor volt a Titanfall 75 dollár?
Ryse és Mordor viszont elég jó áron van, bár még GTAV-t sem volt időm elindítani sem, pedig én előző generáción sem láttam még
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
JamesHun
addikt
hát ha itthoni store ba is ilyen jó árak lesznek akkor sajnos 1-2 dolgot meg kellene vennem
Pl TItan-t, Ryse LEdition-t is meg kéneMiért nem fizetésnapon van BF
SeriesX: JamesSHun
-
pzstm
titán
aztak**vaaaa!!!
And that’s not all, as three premium titles will go on sale on Thanksgiving. These are FIFA 15, Sunset Overdrive and Call of Duty: Advanced Warfare, with each title going for only $14.99 which is a great price.
Új COD 15 dollárért, homeolva?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mister_X
nagyúr
Én csak azért vagyok ideges, mert nem igazán tudom, hogy mit vegyek, pontosabban vehetek: "játékosabb notebook" (200k) vagy net+office only notebook és Xbox One - ez ugye dec. 10. után lesz esedékes, addigra meg mindent vehetek drágábban
Namondomén, megalóphaszt a háladásba, miért nem december 15-én van mondjuk
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
pzstm
titán
válasz Mister_X #26263 üzenetére
megsúgom, hogy xbox.com oldlaon előre is megveheted és majd letöltöd
tunkiih: igen, bár nem black friday hanem hálaadás
aki nem tudná, idén November 27-re esik a hálaadás
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Fogalmazok másképp: pénz csak december 10-én lesz a kezemben.
@tunkiih: a másik meg, hogy a 200k fele nem nálam lesz - laptop az elsődleges, de felvetődött ez a lehetőség is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
tunkiih
őstag
egy pillanatra énis gondolkodóba estem, hogy bele vegyülök az usa digitális világába.. de mivel 10be vettem ujonnan, így végülis maradok, de ilyen esetekben letudnék mondani a lemezről, az tuti, ha nem lenne még meg, énis venném a vpn-gift card trükk tárházzal.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Alexios #26271 üzenetére
anyi lesz, csak thanksgiving napon. Mind a három AAA kategóriás játék
hivatalos black friday xbox oldalon ha letekersz ott is ott van, sőt nem csak hálaadás első napján most nézem, hanem november 27-december1ig
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz XFishboneHUN #26278 üzenetére
majd elválik.....de sokat nem bukhatsz rajtuk...ezeket homeolva ennyiért behúzni eléggé best buy meg instant get meg tudomisén
-
tunkiih
őstag
válasz XFishboneHUN #26278 üzenetére
kevés esélyt látok rá.. ettől nagyobb löket nem kell trükközni a brigádnak, már ha nem lettek még megvásárolva ezek.. most sokan biztos kiprobálják az usa vásárlást, ha eddig nem tették volna.
[ Szerkesztve ]
-
medvekutya
aktív tag
emag.hu szintén lesz fekete péntek
érdekes, hogy az új generációból ps4 van csak, de játék akad -
-
godzsy2
senior tag
Azt a mondatot én is úgy értelmezem hogy 15 dollártól. De ha a CoD-hoz a season pass is le lenne értékelve, akkor tuti rárabolnék.
-
medvekutya
aktív tag
már van magyar régiós fekete péntek oldal, csak kicsit szegényes
[ Szerkesztve ]
-
Alt4Ir
tag
Hello!
Érdeklödnék, ha Amerikában vásárolnék Xbox One-t , akkor ha hazamegyek otthon tudom e használni?
Köszönöm
Xbox One Gamertag : suxyyy
-
wannnabeees
aktív tag
válasz medvekutya #26297 üzenetére
linket
#(#26298) Alt4Ir - tudni fogod, csak kell majd 1 átalakító / másik kábel amivel bedugod a konnyektorba
-
Alt4Ir
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest