- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz spider23 #231602 üzenetére
Tavaly év vége felé bekerültek az EA Play -ben található címek a Game Pass kínálatába. Így nincs vele semmi dolgod. Következő hónapban elérhető lesz.
Szerk.:
Egyelőre csak annyit tudunk hivatalos forrásból, hogy május. Azt még nem írták, hogy pontosan melyik napon.[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz spider23 #231602 üzenetére
My Games & Apps között ott vannak a EA Access(mert amúgy ez a neve. EA Play PC-n van.) játékok is.
Ott minden játékot megtalálsz amit tartalmaz.
Vagy szedd le az EA Access appot, ott is láthatsz mindent. 10 órás trialok is vannak.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #231605 üzenetére
Pssszzt... Tavaly augusztus óta konzolon is EA Play a neve
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #231606 üzenetére
Es ennek ugy orult mindenki mint majom a farkanak.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
spider23
aktív tag
válasz IntelKiller7 #231605 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, akkor ma ránézek erre az EA play-re. Fiam fog örülni a Fifa21 nek ha berakják májusban.
-
addikt
válasz spider23 #231608 üzenetére
Game Pass alkalmazásból konzolon vagy telefonról is meg tudjátok nézni. Én az utóbbit sokszor használom:
Illetve addig ki tudjátok próbálni, mert van egy 10 órás trial arra is. Később pedig ott tudjátok majd folytatni, ahol a trial -ban abbahagytátok. A képen az első az One verzió:
[ Szerkesztve ]
-
minilego
senior tag
KB mennyi hely kell a Cod Warzone-Nak?
-
gardener
senior tag
Sziasztok!
Kislányommal szeretnénk, Forza7-et multiban játszani. Ismerősöm mondta, hogy lehet úgy, hogy egyikünk Pc-n másikunk Xboxon tolja. Forza 7 xbox-on a géppel együtt lett vásárolva.
Help. köszi. -
Wesder
félisten
Immortal's The Lost Gods DLC will be released on April 22, 2021.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Adott egy Xbox One X , ami kábelen csatlakozik(csatlakozott) az internetre. Egy ideje nem hajlandó és a beállításokban sem találtam ezzel kapcsolatos lehetőséget. Csak wifin hajlandó csatlakozni.
Mi lehet a probléma?Előre is köszönöm a segítséget! M.
-
Helga0203
tag
válasz minilego #231613 üzenetére
Fornite-hoz nem értek, de a főképernyőn a bal felső sarokban látszik, hogy melyik account van belépve.
gardener: a Forza Motorsportban van osztott képernyős mód, tehát egy tv-n tudtok ketten játszani, csak két kontroller kell hozzá.
Ha van Game Pass Ultimate előfizetésed, akkor megoldható a pc-xbox közös játék is.
vacs írta le a működés menetét.
Illetve homeolással is megoldható, ha van GPU előfizetés.Madycsa: vigyél egy laptopot és abba dugd be az utp kábelt, így kiderül, hogy van-e net a kábelen.
Router újraindítás és konzol teljes áramtalanítás.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Madycsa #231618 üzenetére
Szia. Állítsd offlinera a gépet. Utána vissza online. Hátha észheztér. Ha ez sem akkor nyomd a gépen a bekapcsoló gombot hosszan, amíg le nem áll. Ez kb 10mp.
Utána kapcsold vissza és nézd meg, hátha csatlakozik kábelen is.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Madycsa
tag
vigyél egy laptopot és abba dugd be az utp kábelt, így kiderül, hogy van-e net a kábelen.
- Ez volt az első amit kipróbáltam még azelőtt, hogy írtam volna. Tökéletesen ment laptoppal.
Router újraindítás és konzol teljes áramtalanítás.
(nyomd a gépen a bekapcsoló gombot hosszan, amíg le nem áll. Ez kb 10mp.
Utána kapcsold vissza és nézd meg, hátha csatlakozik kábelen is.)-A konzol áramtalanítás után is ua. a jelenség. A router újraindítás után egy rövid időre megjelenik a vezetékes csatlakozás, majd eltűnik. Semmin nem volt változtatva ennél a résznél.(router beállítások stb.)
Állítsd offlinera a gépet. Utána vissza online.
-Sajnos ez sem oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
-
Madycsa
tag
Átvittem egy másik helyre a gépet, ahol közvetlenül a upc csodadobozából jön a kábel. Ott kiírta, hogy kábeles csatlakozás, bár nem csatlakozott, gondolom újra kellett volna indítanom a upc csodadobozt. Úgy tűnik, nem az Xbox-al van gond. Így a routerre tippelnék, bár elég fura, mert ahogy írtam, semmi nem volt megváltoztatva ebben a láncban. (upc box, router, xbox) Ráadásul a laptop esetében nagyon jól működött a net elérés. Ugyanazen a kábelen az Xboxnak nem megy.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madycsa
tag
válasz dajkapeter #231624 üzenetére
Én is csak vezetékes kapcsolatra használom. Egy Asus router van hozzá kötve. A probléma az Asusból jövő kábeles kapcsolattal van most.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nincs valakinek feleslegbe egy 14 napos game pass ? Gyereknek kéne.[ Szerkesztve ]
-
-
anytime
őstag
Sziasztok,
nagyon buta kérdés következik ...., nem vagyok egy nagy szakértő .....
Adott az XBOX One X, rajta egy FM2021-es prohram, amit lehet egérrel játszani, sőt szerintem igazán csak így lehet, én csak így tudok.
Amennyiben a játékot a konzol futtatja és a képet átrakom a notimra van olyan lehetőség, hogy a notiról vezéreljem magát a játékot?
Vagy notin csak megjeleníteni lehet?
Előre is nagyon köszi!
A
-
-
addikt
Nem mondom, hogy hiánypótló , de elvileg valamikor idén érkezik Xbox -ra a Total Arcade Racing. Amivel akár 8 -an is játszhattok együtt. Sörözés mellé vagy kisgyerekkel szerintem jópofa. Gondolom nem mindenhol tolják már 3 évesen a COD -ot.
-
addikt
-
homeless09
őstag
Sziasztok!
Van aki aktívan, akár napi rendszerességgel tolja FH4-et, Forza 7-et? Illetve van valamilyen "helyi" közösség, akivel lehet "krúzolgatni", elütni az időt?
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
persil
nagyúr
válasz ρσгτσ #231638 üzenetére
Ez olyan puding szeru dolog. Probalni kell.
Ami masnak a vilagon a legjobb, az neked hasznalhatatlan lesz es vice-versa.
Max markat tud mas tanacsolni, de minden ilyen varazslatos toldalek mas es mas. Jatek es izles kerdese is. Egyebkent nem reg irta valaki, hogy a Kontrolfreak cuccok nagyon bejottek neki. De ebbol is tok mas kell lovoldozni es vezetni peldaul.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
válasz persil #231641 üzenetére
Köszönöm, megnézem ez a Kontrolfreak -et. Elsősorban célzáshoz, illetve finomabb, pontosabb mozgatáshoz kellene. Azért gondoltam rá.
Az ár annyira nem is érdekel, ha nem megy szét 2 nap alatt és normális anyagból van, amiről nem csúszik le az ujjam.
Nekem is jól jön alkalmanként, de páromat szeretném meglepni vele. Annyira nem megy neki ez a kontrolleres játék, bár nagyon lelkes.
-
persil
nagyúr
válasz ρσгτσ #231643 üzenetére
Erdemes elolvasnod akkor neten, hogy melyik pakkot mihez ajanlja a gyarto. En nem hasznalok ilyet, de ertem a koncepciot es egesz biztos, hogy tok mas kialakitasu az amivel headshotokat akarsz kiosztani ugralas kozben, meg amivel focizik az ember.
De nagyon dicserik forumokon, ahogy elnezem. 🤷
Csak nem szar.Talan az lehet fura - ha mar valamennyire meg van szokva a konti - hogy magas es "sokkal" hosszabb tavot kell megtenni huvelykkel az analogrol a gombokhoz.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
csuvicsuva
addikt
válasz homeless09 #231640 üzenetére
Szia! Hogyne lenne. Van topikja, amíg játszottam az FH4-gyel, addig folyamatosan látogattam, nagyon jó és segítőkész társaság gyűlt össze, néha mentünk is közösen.
gardener: Gondolom előfizetés a te accodon van. Te elindítod konzolról, PC-n belépsz a saját fiókoddal a Store-ba, lányod pedig (javaslom az Xbox konzol társalkalmazást, mert ha az Xbox appban váltasz felhasználót, akkor Store-ban is vált) a társalkalmazásban belép a saját fiókjába. Elindítjátok a játékot, te belépsz a multiplayer lobbyba és meghívod lányodat. Elvileg így működnie kellene.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Helga0203
tag
Én válaszoltam, de nem olvastad úgy tűnik!
-
l.skywalker
Topikgazda
Starting tomorrow, we’ll begin sending out invites to select Xbox Game Pass Ultimate members to start testing the Xbox Cloud Gaming limited beta for Windows 10 PCs and Apple phones and tablets via web browsers
-
akooos
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest