Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Steelheart2 #203605 üzenetére

    Nem most játszottam vele, de a Szphinx szobor alatti teremben jártál? Sok embernek az szokott kimaradni, nekem ami kimaradt és megszívatott egy a középső tó feletti kérdőjel a sivatagban, mivel nagyon hasonló színű mint a térkép, csak full nagyítással láttam meg messziről, tipp üllj közelebb a tv/monitorhoz és mintaszerűen, szisztematikusan nézd át a térképet! (bal felső saroktól a jobb alsó sarokig sorban haladva) Minden quarry, fort, syncronizációs, elefántos helynek meg kell lennie! Északon van tenger ott is van kérdőjel!

    A BOOM-ra nem tudok mit mondani, nekem játék közben beadta, semmi extrát nem csináltam hozzá.

    A 100 trinkets-t úgy tudod megcsinálni, hogy lootolsz és 100 eladható tárgyat(karkötő, nyaklánc, stb) összegyűjtesz és egyszerre adod el őket a kovácsnak, amíg nem gyűlik ki a 100 egyet se adjál el. Az inventoryban vagy a kováncsnál követheted, hogy mennyit gyűjtöttél össze darabra(már nem emlékszem, max megszámolod egy sorban mennyi van és megszorzod a sorok számával)

    Az archeologist-hez pedig rengeteg leirás van a neten, YT videó, annyi a lényeg, hogy a főmenüből ki kell választani nem a sztory, hanem a történelmi módot és ott a mapon sétálgatni kell, ilyen guide-os múzeum vezetést ha elképzelsz na ez pont az. Mindegyiket egyszer meghallgatod vagy belehallgatsz min X ideig és akkor beadja az acsit, egy jó félórát szánjál rá.

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák