-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #190650 üzenetére
+1 - szinte az összes Ubi játék megvan ami érdekelt (sőt, ami nem az is) minden kiegészítővel együtt Nagyon jó akciókat szokott kapni. Valamelyik nap néztem, hogy megvan a Far Cry 4 Season Pass. És fogalmam sincs honnan. Gondolom valami akciós időszakban épp Argentínában voltam.
(#190649) negyven2: jöhet. Legyen egy Game Pass Mega Ultimate előfizetés ezekkel:
- Xbox Live Gold
- Xbox Game Pass (console)
- Xbox Game Pas (PC)
- EA Access
- EA Access Premier
- Origin Access
- Origin Access Premier
- Uplay+
- xCloud (home)
- xCloud (network)
és akkor még rakjanak mellé egy állandó 30% kedvezményt a store-ban mindenre + kiegészítőkre is ill. más MS termékekre is mondjuk 20%-ot. Egye fene adjanak hardver kedvezményt is és legyen globális az xbox.com hadrver értékesítési részlege.Fizetek érte havonta 12k HUF-ot havonta. Hallod Phill?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #190652 üzenetére
Otezerot... Es plusz fel gari minden ms termekre, amit beregizek :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
F_Peter
őstag
Persze kérünk prôba hónapot minden új accra. 😀
-
szimszonos
őstag
És mindez legyen azért néha,vagy akár havonta akcióban 300ft-ért a jónépnek,ha esetleg elégedetlenek lennének az MS eddigi üzletpolitikájával 😀
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz szimszonos #190647 üzenetére
A vásárlási előzménynél nincs ott, csak a boxon lett ott a játék és egy csomó kiegészítő pálya.
Az Xbox app azt írja:
PURCHASED 2016.03.16Az már csak részletkérdés, hogy a játék csak 2018 novemberében jelent meg...🤣
Kipróbálnám, csak még tölt.
Ilyet látott már valaki?? -
szimszonos
őstag
Múlt hónapban 3 dollár alatt volt az USA store-ban is a season pass.Nálunk még nem adták olyan olcsón.
modflow Ha nem a második résszel jártál volna így akkor azt mondanám lehet hogy az első rész az a kiegészítőkkel,mert az viszont game pass volt sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
pzstm
titán
nah átraktam az Outer Worlds miatt New-Zealand-ra a boxot
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Beniii06
addikt
-
persil
nagyúr
válasz IntelKiller7 #190658 üzenetére
Outer worlds-ot en varom, lego star wars-t meg a lanyom :D
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
szimszonos
őstag
Ha valakit étdekel a Hardveraprón van egy zsír új One S Division 2 Bundle 62990ft-ért.
-
modflow
veterán
válasz szimszonos #190657 üzenetére
Az elsőt anno megvettem.
Most el is indult a Hitman 2, de valami kombi lett, mert benne van az 1. is és csak az indul el, a 2. rész fejezetei nem.
Kicsit megtévesztő....
-
Madoc
veterán
válasz modflow #190664 üzenetére
Igen katyvasz lett teljesen. Én megvettem mindkettőt de mégis nyavalyog néha hogy lépjek be azzal a fiokkal amivel megvettem, mentések elvesznek, nem látja a megvett pályákat csak az ingyeneseket.. Szar.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Siffredi
senior tag
válasz szimszonos #190650 üzenetére
Na jó, legyen ez az utolsó hsz-ed, amit nekem címeztél. Köszönöm.
-
Hunt3r22
őstag
Tegnap szedtem le a Cod-ot, 14x gb.
Most updatel, 14 gb.Remélem pénteken is lesz valami hasonló, hátha x millióan egyszerre szedik majd.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
mcwolf79
veterán
Hogy van ez az Ùj-Zèlandi móka? Elég onnan indítani, vagy onnan is kell letölteni? Én már letöltöttem magyar store-ból , akkor ha holnap átállìtom Új-Zèlandra akkor tudok korábban játszani? És utána vissza tudom állìtani gond nélkül magyarra?
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
szimszonos
őstag
válasz Siffredi #190667 üzenetére
Ha nem írtál volna butaságokat és kicsit normálisabban fogalmaztad volna meg a hozzám címzett válaszodat akkor nem így válaszolok én se. Elnézést ha belegázoltam az érzékeny lelkivilágodva.Ígérem ez volt az utolsó hsz-em hozzád.Majd kijavítja legközelebb más a hülyeségeidet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #190628 üzenetére
Plusz szinte az összes AC játékot is odaadták már Goldban is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz IntelKiller7 #190658 üzenetére
Hmm. Ezek szerint ezt a játékot is érdemes kipróbálni: [Teszt] Lonely Mountains: Downhill
[ Szerkesztve ]
-
CrazyMax
tag
Sziasztok!
Lenne egy számomra lényeges kérdésem! Más "profik" számára biztos egyértelmű és buta kérdés, de azért ha értelmes választ kapok, azt
előre is Köszönöm Szépen!Kérdés:
- Ha használt játékot veszek, attól azt még tudom használni saját accomon, akár online játszásra is?Vagy account függő és aki megvette és reggelte, csak az tudja használni (online, vagy multi funkcióit)
Jelen esetben A Diablo 3 Eternal Collection lenne a szóban forgó játék. Mert pc-n accounthoz kötött a játék. Viszont konzolon?
PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
parandroid
félisten
válasz CrazyMax #190675 üzenetére
Az előrehaladásod accounthoz kötött. Indításkor jogosultságot ellenőriz, hogy játszhatsz-e vele. Ha digitálisan vetted, akkor licenszkulcsot, ha lemezen, akkor a lemez meglétét. Digitális verzió az xbox accounthoz kötött, lemezes adható-vehető, de ha nincs a meghajtóban, nincs játék.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CrazyMax
tag
válasz parandroid #190676 üzenetére
Szuper!
Köszönöm!
Természetesen lemezes verzió (ezt elfelejtettem előbb írni)
csak nem mindegy, hogy 6 ezer vagy 12 ezer.Régi módi vagyok, jobb szeretem, ha ott figyel fizikálisan a polcon a játék (digitálisan csak akkor, ha máshogy nem jutok hozzá, vagy nagyon drága)
Köszönöm!PC / XBOX 360 Slim / PS3 XD
-
l.skywalker
Topikgazda
DOOM Eternal sztori és multiplayer módja külön-külön lesznek tölthetőek [link]
Részemről ez nagyon welcome
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szimszonos
őstag
válasz Bogyi007 #190672 üzenetére
+1 A 2 legutolsót az Originst meg az Odysseyt sajnos még nem,de ami késik az nem múlik.Remélem ezek is belekerülnek majd idővel.Crew,Watch Dogs,Far Cry 2,Far Cry 3 - Blood Dragon,Trials of Blood Dragon,Trials Fusion csak pár Ubisoft játék az Assassin's Creedeken kívül ami már volt gwg.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szimszonos #190679 üzenetére
Jó sok volt már. Aki régóta Gold tag, annak főleg:
Xbox360
2013. július - Assassin's Creed 2
2015. április - Assassin's Creed 4: Black Flag
2017. április - Assassin's Creed: Revelations
2017. június - Assassin's Creed 3
2018. november - Assassin's Creed 1
2019. február - Assassin's Creed: RogueXbox One
2015. július - Assassin's Creed 4: Black Flag
2016. szeptember - Assassin's Creed Chronicles: China
2018. február - Assassin's Creed Chronicles: India
2018. április - Assassin's Creed: Syndicate
2018. június - Assassin's Creed Chronicles: RussiaAmi nem volt
Assassin's Creed Unity "höhö, cdkeys "
Assassin's Creed Origins
Assassin's Creed Odyssey[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
Pár napja végig toltam a Shadow of the Tomb Raidert és gondoltam összeszedek minden kis "kacatot", h 100% legyen. Ez tegnap meg is lett. Minden terület 100%-on van, viszont a World Map csak 98.xx%. Valamit esetleg kihagytam volna?
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
-
TaRka94
senior tag
Notebook.hu-n 6500ft 3+3 hónap gold.
-
l.skywalker
Topikgazda
Kell
(#190685) wesder: teljesen egyértelmű volt hogy 2x (3+3)-ra gondol.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Sőt elvileg kapsz még +1 hónapot is a beváltásokkor, ha jól csinálod a dolgokat...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #190687 üzenetére
Ez nekem is kell. Lassan kéne vennem egy xboxot újra, lehet, hogy SW kiadás lesz, ha elég jó lesz
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #190687 üzenetére
Jòl néz ki, de az Elite v2 mellé nem kell màr egy negyedik con.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szimszonos
őstag
Ez már le lett írva rengetegszer.Pár nappal ezelőtt is,én nekem is sikerült 3havira kaptam +1 hónapot.Így a 4x3 hónapból 16hónap lett.Figyelni kell és mindent a leírtak szerint csinálni.Első és legfontosabb van kártya rendelve a profilodhoz?Az kötelező ehhez.Ha érdekel privátban leírom a menetét.Kb 5 perc az egész és meg van a 16 hónap live gold.Amit ha még nem volt game pass ultimate előfizetésed átválthatsz rá egy az egyben.Így 17hónap game pass ultimatéd lesz.Kb 240 játékkal játszhatsz ami a game passban van amíg le nem jár.Meg kapsz havi 4 játékot gold miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz szimszonos #190693 üzenetére
Ja, van, es az a kartya meg magyar forintos kartya, es kozben megneztem az MS oldalan, es ott is ugy irja, hogy a fiokhoz kapcsolt fizetes penzneme szamit. Szoval valoszinuleg bevalthato.
Mindjart megkeresem a leirast. -
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #190695 üzenetére
Sejtettem. Azért a véleményem leírhatom ròla nem?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Tin
veterán
válasz szimszonos #190696 üzenetére
Megkaptam, köszönöm, kiralyul leirtad! Este meg is csinalok mindent, kivancsi leszek!
-
mike1334
veterán
Felidegelt a Gears 5, ezért félre is teszem egy időre, jöhet pénteken a fall...outer worlds
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest