- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz Micsurin #7267 üzenetére
Hivatalosan ugy nyilatkoztak, hogy fel evvel a one megjelenese elott kitiltjak es megsemmisitik az osszes x360-t. Valamint kotelezo lesz az osszes megvasarolt tartalmat (beleertve a DVD ket is) viaszaazolgaltatni. Aki ezt elmulasztja, azt 30-170 evig terjedo kenyszermunkara itelik.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
roberto211
őstag
válasz Micsurin #7267 üzenetére
Miért ne menne? Szerintem még jó ideig menni fog a live. A one is live ot használ majd ha minden igaz ez az xbox alapja szinte... Ha nem lenne Live szerintem fele annyian nem vennének boxot. Meg miért is szűnne meg? Nem értem.
(#7268) figure85 : ezt én is hallottam egyébként. Csak én úgy,hogy közvetlenül az ms hez kell bevinni az x360-at.Saját költségre.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest