Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Madoc #41515 üzenetére

    Így van, kb. minden másban sokkal tehetségesebb egyéni és csapat sportolóink vannak, de nekik nagy az ellenszél, mert nem fociznak. Ez a generációk múlva megtérül dolog pedig utópia inkább, mint valóság, mert már most is vannak jó sportolók, akik hozzák az érmeket, fűthető gyepszőnyeg nélkül is, csak az a gond, hogy nem fociznak. Itt hiába lesz minden faluban fedett foci pálya, képesség nincs meg hozzá és nem is lesz. Igaz, volt egyszer egy aranycsapat ~60 éve és azóta semmi. Ezt kellene elfogadni és nem erőltetni.

    Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha hír lett volna az is pár éve, hogy Fucsovics Mártonnak vagy Babos Tímeának adakozás volt, hogy egyáltalán be tudjanak nevezni tornára(amin jól is szerepeltek), mert a Szövetségnek nem volt pénze rá vagy nem akartak adni 2-3-4 milliót. Az biztos, hogy vita volt belőle, csak a részletekre nem emlékszem pontosan.

    De ez csak egy példa, úszás, atlétika stb. is így van sajnos, önfinanszírozás van, aki nem talál támogatót, hiába tehetséges, nem jut ki neves tornákra, írhattam volna kajak-kenut is akár. Ezzel van a gond szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák