- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Ti elállnátok netes vásárlás esetén, ha a 8 colos fhd tableten lenne 1 darab halott pixel? Csak világos felületen látszik, akkor is csak úgy, ha figyelem. De attól tartok, hogy folyton figyelgetném...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40504 üzenetére
Akkor garancia?
edit.: ha fekete akkor sehonnan akkor ez megmakkant. A beragadt pixel egyértelmű, alapszínek valamelyikén ragad és nem vált régebbi IPS és még korábban TN panelek esetén jellemző volt lehetett gyakran orvosolni ha hagytál rajta tesztet futni pár órát. 50-50 volt vagy visszajött vagy nem.
mike1334 .... huawei? Sony és HTC(expansys volt még anno) nekem anno gond nélkül garizott 1 pixelre is hiába volt 3 a hivatalos szám.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Beniii06
addikt
válasz mike1334 #40501 üzenetére
Szerintem is állj el a vásárlástól, mint garanciáztasd. Simán ráírnák, hogy hibátlan sőt lenne rajta pár ajándék karc is(tmx-es hasonló helyek) és ülnének rajta 1-2 hónapot, addigra oda lenne az elállás lehetősége. Garancia mindig csak legutolsó esetben.
Más típus nem jöhet szóba? Vásárlás előtt többet is felsoroltál.
"Got any other secret weapons?"
-
mike1334
veterán
válasz Beniii06 #40513 üzenetére
Nincs másik 8 colos fhd tablet hazai beszerzéssel. És megjött az ipega kontroller, olyan, mint a switch 10 colos sztem màr túl nehéz ehhez. Egy bibi van a kontrollerrel, konzol streaming nem megy, csak az xcloud, de az nagyon pöpec
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
Kiadta PC-re a tudtod nélkül?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #40517 üzenetére
látod kölcsönadtam a saját motorom mellé 50-60 embert ō meg sunyiban a pincében összedobta a pc portot tudtom nélkül
Life, Uh, Finds A Way
-
mike1334
veterán
Elhalasztották a Bloodlines 2-t, de micsoda ajandék lenne ez cserébe [link]
Elgondolkoztak azon, hogy a "régi" (17. és 19. századi) Yakuza spin-offokat elhozzák nyugatra...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
válasz hombre[EU] #40519 üzenetére
Meglátjuk. Végül is a trademark ellenére is kiadhatják Xbox-ra, csak értelem szerűen abból is a SIE profitál...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
Nálam van a bibi, vagy másnak is "szaggatnak" a prohardver lapcsalád fórumai mobilon? Azt hittem az új generációval elérjük a stabil 60 fps-t
Más: "kicseréltem" reggel a tabletet, ezen már minden fasza
Egy bánatom van csak, third party kontrollerrel nem megy a konzol streaming, csak az xcloud....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
-
balazs025
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #40528 üzenetére
S10 + Samu browser szintén zenész... böngésző függetlenül csinálja. De sajnos nem csak mobilon az elmúlt pár napban. Gépen is be-beugrálnak csak a hsz-ek és mintha szét lenne tördelve az oldal néha itt ott fehér téglalapok töltenek csak be alattuk meg semmi, blank.
Görgetek egyet és helyrejön az egész.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Chumlee
senior tag
Ma megrendeltem az S helyére a nagy tesót. Most egy LG 43UK6470PLC tv-n játszom , 50/60 Hz megjelenítés szempontjából mit jelent?
Nem nagyon értek hozzá , a 2019-es cod pörög néha kis warzone-nal.
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #40533 üzenetére
Noice...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bep
őstag
Ultra sense vibrálás
[link] -
csuvicsuva
addikt
Hogy veszi fel a telefont oriic?
- Halo, tessék?Hogy hívták Michael Caine drogos dublőrét?
Michael Cocaine."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #40538 üzenetére
Lefàradtàl làtom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
addikt
válasz csuvicsuva #40540 üzenetére
ehhh ezt a pattanást megtarthattad volna, nem volt olyan szükséges kinyomni.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #40545 üzenetére
WandaVision van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz csuvicsuva #40538 üzenetére
És mi történik Pinokkióval, ha azt mondja: "Most az orrom meg fog nőni."?
Komolyan érdekel.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest