- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #39450 üzenetére
404-es a link.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz csuvicsuva #39448 üzenetére
Origins tetszett, Odyssey még jobban, ezt meg alig bírom letenni.
Előző AC-k meg nem jöttek be.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #39437 üzenetére
Most láttam egy linkelt topikban, hogy az xbox játékok árainál példának írtad, hogy a cyberpunk 10e is lehet
Az hogy? Brazília nem bezárt? Ennyiért simán visszamondanám a lemezes előrendelést....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Maxxy10
addikt
Ha valakinek nem jutott volna:
nemet amazon: [link] SX -
S e t h
nagyúr
válasz MasterMark #39454 üzenetére
Hála a magasságos Odinnak!
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mike1334
veterán
Másnak is be***rik a telefonja a media markt reklámjától? Akarmilyen oldalon görgetek (9gag, híroldal, mindegy), szépen, akadás nélkül megy, de ha elérek egy media markt kuponos reklámig, akkor megfekszik a teló...hiába görgetek tovább, ennyi volt, szaggat, mint állat...ha bezárom, újranyitom, akkor jó, egésg addig, amíg nem jön a medias banner...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
-
MasterMark
titán
Tudja valaki hogy aktiválom be az EA Play-t GPU-ból PC-n?
Switch Tax
-
Wesder
félisten
válasz MasterMark #39472 üzenetére
15.-én indul.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vonyarc
tag
Szoasztok!
Ha homeolásban nem én vagyok a GP Ultimate előfizető, akkor a felhő és a p.c.-s játékokat nem tudom használni, csak ha külön előfizetek rájuk?
-
l.skywalker
félisten
válasz vonyarc #39478 üzenetére
Maga a Home egy konzol feature. A home partnered Home gépe az amit te használsz, ezért minden olyat előnyt élvezel, ami a konzolon "megjelenik".
Mivel az xCloud és a PC-s Game Pass más platformokra vonatkozik, így ott értelem szerűen ezek nem jelennek meg számodra, mivel azok nem konzolra vonatkozó részei az előfizetésnek.
Ha külön előfizetsz rá, akkor minden gond nélkül tudod használni és a Home-olásban sem okozol semmilyen fennakadást.
Most 300 Ft-ért van 3 hónap.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
vonyarc
tag
válasz l.skywalker #39479 üzenetére
Köszönöm!
-
mike1334
veterán
Végre van székem
Tegnap volt készleten, de mire hazaértem elfogyott.
Ma reggel 7kor néztem, hogy van készleten megint 20db az Örsön, mi vettük meg az elsőt 9kor. 11re már csak 8 db volt, most meg már csak 4.
Baromi kényelmes, ha valaki nem az egész napját székben tölti, vagy nem átlagon felüli magas/súlyos, és nincs komolyabb gerinc problémája annak bőven jó...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz MasterMark #39483 üzenetére
Ikea Markus délután kettőre el is fogyott a mostani készlet.
Holnap elvileg megint lesz a honlap szerint.
Azóta ültem benne 3 órát...hát nagyon tuti, baromi kényelmes.[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz philoxenia #39485 üzenetére
Azt nem ismerem. De nagy a szerelem, megérte várni
Bár mondjuk 4 éve itt lakunk az IKEA mellett, hamarabb is eszembe juthatott volna..
Igazából már csak 1+1 projektem maradt a konzolhoz kapcsolódóan, de azokkal szerintem várok januárig, addig úgyis a cyberpunk fog pörögni (tablet és ipega kontroller turn based rpg-hez konzol streaminggel)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
válasz MasterMark #39483 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz #81556480 #39487 üzenetére
Nekem nem kell mondani, alattam is eltört szék:
Szar jyskes, másnak is eltört a jyskes széke.
Azóta van a Markus.
(#39484) mike1334: Mitől fogy ennyire, mi történt akciós? Melyik változatott vetted? Nekem a bőr van, a puha karfák miatt jobban bejön ez.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
törölt tag
válasz MasterMark #39489 üzenetére
Örülj neki hogy nem jártál így [link] 18+ KÉP
-
mike1334
veterán
válasz MasterMark #39489 üzenetére
Nem akciós, csak szimplán ennyi pénzért nincs jobb. Sokan home officeban vannak, és ott már jobban számit, hogy miben ülnek.
Én a sima szövet borításút vettem, a bőr nekem annyira nem volt kényelmes valamiért (az szokott akciós is lenni, októberben 35e volt)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
válasz MasterMark #39492 üzenetére
Nem kamu, régen utána olvastam, hogy egy ideje kötelezővé tették a fa lap alá a fém lapot is a gázrugós székeknél az eu-ban, az ilyen szétrobbanós gázrúgók miatt. Ha bátor vagy keress rá a képekre a témában
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Itt kérdezek, mert nem akarok írni külön a konzolos topic-okba.
Szóval, a GPU-hoz járó eaplay csak konzolon megy? Ha pc-n megvesszük az Eaplay-t, akkor mi történik? Az is a konzolos változathoz lesz jó?
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest