- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz Buster17 #17250 üzenetére
Én ezeken csak nevetni tudok... szerencsére már évekkel ezelőtt kinőttem az ilyen hülyeségeket, így autóvásárlás körül-után nem fogok ilyenné válni.
Ha kéne is max tompítás miatt raknék fel custom kipufogót btw.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
roberto211
őstag
válasz Buster17 #17250 üzenetére
En se értek egyet ezzel a mentalitással ,hogy itt a 2 tábor fikazza egymást itt az a vicces ,ahogy csinálják es ahogy erolkodnek ,hogy "márpedig az enyem jobb mert BMW márpedig az enyem jobb mert Honda márpedig az enyem jobb mert Audi ". Es mikor kérdezik milyen indokból meg miért ? "Hat. Őő....." Na ennyi kb.
De vannak értelmesebb tulajok is csak hat ezek a tipikus idióta gizda csavok meg boyracereknek aki a sufnituningolt 2-es 3-as golf tdi vel "szaguldozik " meg tds BMW vel padlóval befustoli egész utcát , masik meg szinten amit mondtál ,hogy tettem ra egy sport dobot es mekkora király most biztos +50 le. Ezekkel en se értek egyet.
Csak ahogy fikazzak egymást az a vicces.
Mondjuk az h öreg egy auto az önmagában nem baj szvsz ha jo állapotban van.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #17256 üzenetére
Hát ha én veszek kocsit akkor pár évest, 200+ körüli lovast, automatát, csendes kipuffal és csak álljon mellém a lámpánál egy ilyen taliga.
BMW kizárva
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Én ha majd valaha is kocsit veszek, akkor az majd egy Volvo lesz. Csendes, elegáns, viszonylag keveset fogyaszt, kényelmes, biztonságos.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MunezXBK #17259 üzenetére
Pár Volvo van csak, aminek a hátuljára rá se bírok nézni, de csomóét meg tök jól eltalálták. Én kocsit csak úgy vennék, ha minimum 3-4 milliót rá tudnék szánni egy használtra (de ennél több lenne valószínűleg).
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #17261 üzenetére
Örülök, hogy ezt sikerült levonni a mondatból, valamint szövegértés elégtelen Én kérek elnézést, hogy egy normális kocsit akarok magam alá és ezt csak pénzért lehet megvenni... Nameg véletlen se 1-2 év alatt spórol össze az ember ennyit, feltétlen gazdagnak kell lennie, aki Volvo-t akar, ugye? Mit nekem Ferrari.
-
Buster17
addikt
Én egy Volvo S60-asat szeretnék, az újabb fajtából. Ár/érték arányban eléggé rendben van.
-
roberto211
őstag
Amúgy nem sikerült a kresz vizsga mert nem is TUDTAM vizsgázni.. Odamentünk már 8:35 re várok 25 percet mire kinyitják a kaput... Mindenki megy be az automata üvegajtón megyünk be stb stb, húzok sorszámot (többiek 3/4 e kb kiment) nagy nehezen szólítanak 9:25kor ,megyek mondom Jó Napot kresz vizsgara jöttem.. Mondja a pótvizsgadíjat a pénztárnál kell befizetni.. Mondom milyen pótvizsgadíj én most jöttem először.. Hát de,hogy nem itt van a vizsga hanem itt kimegy balra és hátul nagy flegmán.. Mondom értem és ezt nekem kimondta vagy kinek a felelőssége ez,hogy tájékoztassanak ,hogy merre kell mennem mert 9:26 van és lekéstem... Hát ő nem tudja kérdezzek meg valakit de most már m1 fizessem be a pótvizsgadíjat.. Kimentem a felügyelő csávóhoz,
Mondom ilyenkor mi a helyzet ugrott 5ezer +megint pár hétig várhatok. "hát igen, nem tud mit tenni de igen valószínűleg 2-3 hét múlva lesz a következő". ahh mondom értem tehat akkor fölöslegesen idejöttem és még nem is vizsgázghatok.. Bementem a pénztárhoz befizettem, hát hogy én miért nem kérdeztem.. Mondom követtem a sort ez az egyik másrészt meg sztem nem az én dolgom ez hanem valaki kísérőnek kellett volna a vizsgázócsoportot vinni a vizsgahelyszínre.. Nem szólt semmit. akkor vittem a papírt a másik nőnek neki is elmeséltem Ő rendes volt és mondta igen igen sajnos már más is járt így aztán röviden burkoltan mondta Ő se ért vele egyet ami itt van de már m1.. Most aug 11.-én lesz tehát plusz 3 hét..
(#17263) Mister_X: Nem kell személyeskedni nem hiszem,hogy a szövegértés elégtelen te írtad le konkrétan " Én kocsit csak úgy vennék, ha minimum 3-4 milliót rá tudnék szánni egy használtra (de ennél több lenne valószínűleg).".. Mi ebbe a nem egyértelmű? Akkor több millió ember kocsija nem felelne meg a te óriási igényednek és ami nem 3-4 millió az már szar? Mert nem "normális" autó? Akkor milyen?
Úgy szeretem az ilyet ,hogy van egy biciklijük de 4 milliós kocsiról álmodoznak és ez most nem csak rólad szól,hanem nagyon sokan így gondolkodnak.. 800-1,5m között elég jókat lehet már találni..[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz roberto211 #17267 üzenetére
Addig legalább tanulhatsz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
MasterMark
titán
-
-
roberto211
őstag
-
roberto211
őstag
-
MasterMark
titán
-
roberto211
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #17267 üzenetére
Most mennyire fogjam a fejem? Azért vagyok én az idióta, mert én inkább spórolok és veszek egy NEKEM megfelelő autót drágán, mintsem olcsón vegyek egy olyat ami NEM felel meg az én elvásáraimnak? Komolyan abba kötsz bele, hogy nekem mi a jó? OMG
És kérlek szépen, hogy emeld ki, hol szaroztam le a 3-4 millió alatti kocsikat, köszönöm.
És még mindig ott tartunk, hogy te kötöttél belém, hogy "ennyire gazdag vagy?", holott kurvára nem gazdagság kérdése, hogy ki mire költi az összegyűjtött pénzét. Ha gazdag lennék, akkor nem 3-4, hanem 30-40 milliót szánnék egy Volvora alsó hangon.
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
Én első kocsinak egy Honda Civic-et akarok venni, ráb*szok egy kályhacsövet és menő is leszek. Na jó, azért ennél egy kicsit több lenne a tuning, turbo, állítható futómű stb.
Ha 4-5.000.000 forintom lenne autóra, akkor Audi A4-et, Volkswagen Passat VII-et vagy egy Mazda 6-ot vennék.
-
-
roberto211
őstag
válasz Mister_X #17275 üzenetére
Oké,rendben.......
thender: Nekem is hasonló elgondolás csak rájöttem,hogy amennyire tudom megpróbálom majd megőrizni a gyári formát.. Gyári forma kis finomítással mint pld nagy felni, sötétített ablak max egy sport dob, meg xenon v led fényszórók és ennyi... Így még nem is túloztam el aztán szép is.. Amúgy 6 v 7th.gen civicet akarsz? Én 7es civiceket nézegetem..
[ Szerkesztve ]
-
thEndeR
aktív tag
válasz roberto211 #17278 üzenetére
6th gen. coupe-t szeretnék, valahogy így nézne ki álmaim Civic-e, csak nem pirosban.
Szerk: Hasonló színben mint ez:
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz roberto211 #17278 üzenetére
Gratulálok.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #17283 üzenetére
Szerinted miért üvölt minden Honda?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #17285 üzenetére
Nem tudom, nekem német vasam van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
válasz roberto211 #17283 üzenetére
Az enyémben 5500-nál vált a VTEC vezérlés. B16A2-es blokk van benne neten utána lehet nézni.
Egyébként azért van ilyen kis űrmérető de sokat forgó motor a japán autókban mert ott ilyen határai vannak a biztosításnak és emiatt a gyártók régen kénytelenek voltak kis motorokat az autóba tenni hogy az emberek ne a gatyájukat is a biztosításra fizesség.
Egyébként lehet ezekkel is tök normálisan közlekedni nem kell állandóan szétforgatni őket. Az enyém városban tuti nem lát soha 5000-es tartományt. Persze van sok hülye boyracer akinél ez nem így van. 3000 alatt kifejezetten lusta a gép.Itt egy remek használtteszt egy 6gen VTi-ről: Honda Civic VTi 1996
Na a cikkben szereplő autó dettó olyan mint az enyém. Még a színe is. Csak ebben napfénytető van az enyémben meg légkondi de más eltoros szinte nincs is.roberto211: jól tudod nem mindben van VTEC. Vegyük csak a 6gen Civicet mint az enyém is. Az 1.4-esben nincs VTEC (asszem tán D14A4 blokk) de az 1.5-ben meg az 1.6-ban már van. Egyébként ebből a generációból az 1.5 LSi a legjobb választás.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Buster17
addikt
Boldog LG Nexus 5 32GB telefon tulajdonosa lettem
Viszlát WP.
-
sajtee
őstag
válasz roberto211 #17295 üzenetére
Mondjuk most az automata váltóról volt szó
Szerintem a Nexus-ok összességében jó telefonok...
Bár, én LG-t nem vennék, de azért csak egy Nexus, szar nem lehet.
-
Buster17
addikt
válasz roberto211 #17297 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest