Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz WhiteWalker #18349 üzenetére

    Az esetleges szankciókkal nem feltétlenül értek egyet; bár van egy világos feltételrendszer, aminek megfelelve kellene a szolgáltatást használni, a felhasználók konzoljainak tiltását kontraproduktívnak tartom. Sőt, valahol szégyenteljes, hogy a goldért fizető felhasználók szemét vállalhatatlan szar játékokkal szúrják ki, bizonyos régiók pedig "csak úgy" kapnak ingyenesen nagyságrendileg jobb (vagy legalábbis kurrensebb) játékokat.

    A hozzászólásom inkább a Win-es kalózmásolatokat párhuzamba állító résznek szólt - igaz, hogy nem fejtettem ki bővebben -, mert teljesen falsnak tartom az összehasonlítást sok szempontból.

    Hozzátartozik a dologhoz, hogy nekem könnyű távolságtartóan szemlélnem az eseményeket, mivel nem vagyok érintett: egyetlen játékot sem "trükköztem" le magamnak.

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák