- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz Viktor77 #85313 üzenetére
Hat igen. Az elso honapokban biztosan nagy lesz a tolongas de aztan hamar ki fognak kopni a mai szemmel nem hc playerek (ami a tobbseg). Nekem is romantikus emlekeim voltak a vanilla idejéből így kíváncsiságból felmentem egu 1.12-es privat szerverre, hogy megnézzem mi várható majd. Az elso 10 szint kínkeserves volt szó szerint holott még kb el sem kezdtem a játékot, pedig olyan kezdő területen kezdtem ahol felhuztam legalabb 10-15 karaktert még az átkosban kívülről emlékeztem mindenre de még így is nehézkes volt. Majd kétszer akkora aggro range-uk volt a moboknak mint jelenleg. Hunternek az elso 10 szint szopoka mert nincs petje sem, a pet managementrol ne is beszéljünk. Szoval van proja es kontraja mindket verzionak de számomra a tanulság az volt, hogy en mar tul kenyelmes vagyok a regi wowhoz. Sok sok jo otlet van a régi verzióban is, de nekem már vsz csak egy jó emlék marad.
Rengeteg minden hiányozna továbbá az új verzióból. Új fajok közül sokat szeretek. Az interface opciók nagyrészenek is bucsut lehet inteni a régi verzióban. A grafikai is fontos faktor egy játékban még ha nyilván nem is egyenértékű a gameplay-el. Gyönyörű új területek is hiányoznak. Az uj classok is hiányoznanak valamennyire. Pl az egyik kedvencem a DH. Az uj karakter modellek kiemelten hianyoznanak. Sok jo dolog van beépítve az új verzióba is.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest