Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz Apophis #7397 üzenetére

    Mond, te már hallottad azt a fogalmat, hogy farmbot?
    Várjál, kiemelem a lényeget: farmBOT
    Azért hívják így, mert nem egy kis srága vágottszemű nyomkodja a billentyűzetet reggel 7től hajnali 3ig, hanem egy roBOT, azaz egy program előre beállított funkciókkal.
    Ebből egyenesen következik, hogy a goldfarmerek nem feltétlen csóró ország kihasznált munkásai, hanem a német csóka otthon csücsül egész nap és a pincében konstant 20 db számítógépen szinkronba futtatja a wowot egy BOT programmal, ami farmol neki.
    Mindezt úgy, hogy a fórumokon heti 8-10 zöldgeares megunt accountot vesz, hogy pótolja a bannoltakat. Utána hétfő hajnali 3kor mikor a legkevesebb ember van online az összefarmolt pénzért vesz X dolgot AH-ban, amit bevág nagyon-nagyon olcsón a lopott / olcsón seftelt farmolt accról, amiről várható, hogy nemsoká bannolják és gyorsan megveszi a goldtároló karijával, amivel aztán már normál áron eladja.
    Így nincs jogalapja a blizzardnak arra, hogy a goldos kariját lebannolja, hiszen "ő csak szemfülesen megvette az olcsó cuccot AH-n". Hiába napnál is világosabb miről van szó, nem tehetnek semmit, mert 7. érzékre hivatkozva nem bannolhatnak senkit.

    És szerintem pont, hogy nem a botoló kecseg miatt árulnak mindent szarhugyért AH-ba és kell 5X annyit farmolnod, mint normális lenne, hanem azért, mert hunPetihun vérpesta olyan hülye, hogy miután kiseggelte a farmolást beteszi normál ár feléért a cuccot és virul a feje, ha megvették. Én pl. nagyon élvezem, hogy tegnap is 30 db zöldet vettem AH-n bid-el, amit aztán elvendoroltam, mert a hülyéje olcsóbban tette be, mint a vendorár...

    A Blizz részéről meg szvsz azért kerül pl a mount goldba, mert a kazsuál, aki heti 2x 1 órát játszik az nem tud raidbe menni a mountért, sőt talán még kisinstába is csak heti egyszer vasárnap, viszont a pénzt - ha lassan is - össze tudja szedni és legalább leköti..

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák