Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szepi79

    őstag

    válasz Apophis #7381 üzenetére

    botosítható pénzszerzés

    már bocs, de speciel pont hogy állandóan az ellen dolgozik a blizz, hogy ezt meg lehessen csinálni. nemrégiben eltévedtem egy honlapra, ahol farmer progit árultak (100% detektálás-elkerülés, meg ilyenek), aztán a fórum csak úgy zengett attól, hogy idén már a 4. accountomat zárolták, szemét blizz, blabla. (félreértés ne essék, nem progit kerestem saját célra, röhögni mentem oda)

    az meg megint vicces, hogy a blizz részese lenne egy jól felépitett összeesküvésnek. sokkal többet veszithetnek azon, ha ez valahogy kiderül.

    Pár egyszerű lépéssel elérhető, hogy a sellereknek ne érje meg (pl. WAR economyja).

    ez pontosan mit takar?

    Kérdem én, mire van a jól fizetett GM horda?

    hát khm... én már dolgoztam ügyfélszolgálaton, állatira kemény meló. ne azt vedd alapul, hogy rajtad nem tudnak segiteni, mert te elég pró játékos vagy, és csak komplex hibákkal keresed meg őket, amikre nincs instant megoldás, de ott van Dr. Vér istván junior, akinek még nem sok fogalma mindenről, neki hasznosabb, hogy van az a x db GM. egyébként igazad van, valóban azzal kéne foglalkozniuk, amiket felsoroltál, node nem tudjuk, mivel is töltik az idejüket. megint visszakanyarodnék hozzám, amikor anno én dolgoztam helpdeskesként a T-nél, állandóan csak azt láttuk fórumokon, hogy ilyen-olyan szemét banda, egy tollat nem képesek keresztbe rakni, pedig majd megdöglöttünk a melóban. meg ugye az is sokkal jobban látszik, ha valakinek nem tud a GM segiteni, de azt már nehezebb észrevenni, hogy aznap kb 10x annyi embernek tudott segiteni, mint ahánynak nem.

    pl. letiltani minden kínai IP-t, mert az rengeteg account és subscripption.

    aham... és téged az nem basz fel idegileg, amikor rendelnél valamit külföldről, egy pólót vagy akármit, de nem lehet, mert MO tiltólistán van?

    ''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban

Új hozzászólás Aktív témák