Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz nonsen5e #70117 üzenetére

    Bocs, de kicsit visszas kicsit ezt olvasni pont toled, aki mar oly sokszor panaszkodott, hogy ilyen-olyan beallitasok es miegymas mellett a wow nem hozza azt a kulsot es fps-t amit elvarnal.
    Most egy masik megkozelitesben viszont a "jo az" verzional maradsz.

    A gep elavulas a mai architekturak eseten eleg erdekes dolog. Az 1366-os rendszerem mar nem mai darab, megis hozza azt amit hoznia kell. Persze van aki a leges legujabb jatekkal 2-4k felbontas mellett akar 100+ fps-t. Igy valoban gyorsan elavul barmi is. Az en gepemen noha nem full hd-ban, de a wow 6 ev utan is ultra beallitasok mellet fut. Igy magam peldajabol kiindulva, 6 eve jo befektetest csinaltam, meg ha akkor igen melyre kellett nyulnom a zsebembe.

    Minden esetre nem vagyunk egyformak, mindenkinek mas az inger kuszobe.

    De en valtozatlanul nem fogok senkinek sem javasolni 10k koruli lapot. Munkatarsak peldajabol tudom, hogy vesznek gepet "olcson", majd amikor rajonnek mire is tudnak hasznalni, elojonnek a korlatok, amiket csak akkor tudnak attorni, ha az egesz gepet lecserelik a vegen. Igy a kezdeti jonak tuno vetel semmive valik, mert vehetnek ujat. Nem feltetlen szoktam javasolni, 100k-s lapot, de egy jo architektura valasztassal es ezen belul az alaplap megvaltoztatasaval sokkal tobbet ernek el. A videkarit, procit, memoriat, hattertarat barmikor lehet kesobb is cserelni, amikor leesnek az arak, de az alaplap csereje, minden alkatreszt magaval rant. Ezert is aggalyosnak tartom.

Új hozzászólás Aktív témák