Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sasa311

    veterán

    válasz Viktor77 #6657 üzenetére

    Holy palát már akkor se tudott megölni rugó, mikor a healup nem adott spelldamot. Előbb adta fel vagy döglött meg a retri aurától.

    Látom ezt a faszladint nagyon a szívedre vetted. A nemi szervre való utalás szerintem nem a játékost minősíti. Bár lehet csak az én lelkem nem érzékeny ennyire az ilyesmire.

    A retri raiden történet meg már vagy 100 oldalas, és fene se tudja követni, hogy most 20an kiszámolták, és 10 szerint megéri, másik 10 szerint meg nem éri meg. Tök lelkesen raidelek majd együtt retripalával abban a pillanatban, ha world TOP5 guild PROGRESS raidjén retri palát látok. Bár örülni nem fogok neki. És nem azért, mert nem szeretem a palát, hanem mert blizzard minden kasztnál 2 raidképes talentfát készített.
    Egyetlen kivétel a sámán (dehát istenem, Ner'zhul is sámán volt) de ott legalább gyakorlatban is 2 funkciót tölt be a sámán. Heal és DPS, csak bosstól való távolság kérdése a többi :)
    Ahogy a pala most healer meg tank. Ha csak 50G-n múlna, hogy mikor tank, healer vagy DPS valaki, az nem biztos, hogy fair play lenne.

    ps.: soha nem támadtam még meg outdoor senkit ;) úgyhogy így 200 days played körül nevezhetem magamnak nem annyira emberkedőnek szerintem :)

    Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

Új hozzászólás Aktív témák