Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szupermacs

    veterán

    válasz Cathfaern #66328 üzenetére

    Nem lesz baj a rotával, használom amim van most, nagyjából RF-ben is tudom mikor merre kell állni és menni és magamon tudom tartani a bossokat, nincs ilyen problémám a játékban. A bajom azzal volt, hogy nagyon sok a content és nem volt tiszta, hogy mit kell csinálni friss 100-asként azzal a gearemmel, ami nekem van. Nem tudtam, hogy milyen cuccokat és honnan szerezzek és mik a játékban azok a kötelező körök, amiket végig kell futnom, hogy tisztában legyek a dolgokkal. Ingame senki nem segített, ezért keseredtem csak el.

    Régebbi kiegekben is tankoltam és egy rendes, türelmes és összeszokott csapattal sosem volt gondom raidokban és instákban sem. Egyébként elkezdtem pár napja egy dudut, meglepően könnyebb azzal tankolni. De nem szeretném lecserélni a warrit, BC óta ez a karim van. hozzánőtt a szívemhez, pedig sok mást is kipróbálnék már vagy húznék szívesen.

    (#66329) k.kristof: Silver megvan már rég, kezdésnek nem ment, de ebben a pvp gearben nevetve sikerült lenyomni az egészet. Nem volt nehéz, de úgy érzem, hogy azért RF-ben kicsit komolyabb tankolni.
    Azt az elementált láttam már, de nem adott semmi értelmes cuccot, azt hittem, hogy ez is csak valami jelentéktelen küldetés. LK idejében emlékszem, hogy a kardhoz tartozó küldisorozatot majd egy item adja, ami FoS-ban esett, azt hittem, hogy itt is ilyesmi lesz.
    Köszönöm a segítséget. Eddig egyetlen küldit sem csináltam még meg garrisonban és csak a kötelező épületeket építettem meg, meg még párat ami tetszik. :D Nem tudom, hogy mennyiben könnyíti meg a gearelődést a garrisonban lévő rengeteg csapattag akiket találtam eddig és az épületek.
    Esetleg más küldit is érdemes lenne onnan elkezdeni?
    A kikötőm mire jó a hajókkal? Adnak valamit, amire szükségem lehet? Kicsit fölöslegesnek érzem ezt a részét a játéknak.

    Gold proving ground mit ad egyébként? Illetve a Challenge az mi? Mert látom ott a lapfülön, hogy lehet különböző időket futni, de nem tudom, hogy mit csinál az, ha teljesítek vagy rekordot döntök.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák