Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz szupermacs #66306 üzenetére

    Egy kis összefoglaló a rövidítésekről és remélem, hogy írok olyat amitől teljesebb lesz a kép:

    A Te szintednek megfelelően, honnan jöhet a gear:

    PVE:

    DUNGEN-INSTA:
    -Normal - 615-ös geart dob, ide már nem érdemes menned.
    -Heroic (HC) - 630-as geart dob. Ha jól tudom ennél a szintnél már jobb geared van. Itt a napi első Random HC dungent érdemes elvégezni, a 100 Valorért. Normálba és Heroic instába tudsz menni a "Dungen finder" ablakból (alap billentyű amivel elő tudod hívni az az "i").
    -Mythic (Myth) - alapból 685-ös geart dob, kis eséllyel 700-710es geart. Ezt már érdemes csinálgatni. Egy kedves in game barátom innen és csak innen öltözött fel átlag 715-ös ilvl-be. Kell egy kis idő, no meg szerencse, de nem lehetetlen.

    Myth-be csak előre összerakott csapattal tudsz menni "manuálisan". Tehát odamentek az insta kapuja elé, a party leader átállítja a nehézséget Mythicre, majd bementek. A nehézséget, ahogy Te is írtad a portrédra kattintva, dungen difficultynál lehet megtenni (már ha te vagy a party leader).
    Innen ugye jobb geart és minden Myth dungen végén 300 Valor pontot tudsz kihozni. Viszont a mythic dungent egy héten (szerdától következő keddig) csak egyszer tudsz teljesíteni úgy, hogy neked essen valami. Többször is bemehetsz, de lootot nem fogsz látni. A WoD-ban 8 dungen van. Egy héten ha megcsinálod mind a 8 myth dungent az 2400 valor pont és jó pár gear (eséllyel 700-710 ilvl-lel).

    RAID:
    /Jelenleg a Hellfire Citadel, röviden HFC az aktuális raid content 13 bossal és most csak erről írnék/

    -Raid finder: A HFC-t Raid finder (RF) nehézségben 5 szárnnyá bontottak. Nem voltam sokszor, de úgy emlékszem, hogy 4*4 boss és az 5-ik szárny maga Archimond. Ezt ahogy Viktor is írta, a legördülő menüben tudod kiválasztani, hogy melyik szárnyba szeretnél menni. A listából a legutolsó 5 vonatkozik ide, ahol a legutolsó maga Archimond.
    Érdemes és ha időd engedni mind az 5 szárnyat egy héten kiütnöd. Nem csak a Valorért hanem a set itemekért is (head, chest, hand, leg). Mert bár külön külön lehet, hogy gyengébbek mint a jelenlegi cuccaid, de párban illetve ha együtt van mind a négy olyan bónuszt adhatnak, ami miatt már megéri összeszedni őket.
    -Normal: Ez a szint már a szervezett csapatokat takarja. Általában guildes, de lehet máshonnan is ide bekerülni. Itt már nincsenek szárnyak hanem, ha a csapat ideje/tudása/gearje engedi, akkor akár mind a 13 boss egyszerre le is ölhető.
    -Heroic:: Mint az előbb, csak itt az ellenfeleknek több az életül és nagyobbat ütnek :) De cserébe jobb itemeket is dobnak.
    -Mythic:: Ez már teljesen más tészta, és ha nem haragszol meg, neked ezt a szintet még nem ajánlom. Fixen 20 fős raidek ezek. Itt már nem csak több az élete és a sebzése az ellenfeleknek, hanem bejönnek plusz mechanikák is amiket le kell kezelni. Jellemzően ha már teljesen fel vagy öltözve HC raid-ből akkor lehet ide továbblépni. Nem törvényszerű persze, de ajánlott.

    Mit ajánlok Neked a raid témakörből?
    Első körben nyomasd a raid finder-t. Gearelődsz és megismered a bossokat. Általában egy tapasztalt raid leader előrébb szokta helyezni a tapasztalatot az item levelnél, általában.
    Ha ez már megvan és bátrabban és tapasztaltabban mozogsz a WoW felületén, lehet próbálkozni bekerülni egy szervezett normál/heroic raidbe. Ide már szoktak item level követelményt is megadni és tapasztalatot is kérni. Ezek idővel megszerezhetőek.
    Ha jó a geared és van tapasztalat, akkor bátran lehet felvételizni egy tetszőleges guildbe, ahol már szervezetten mennek raidekbe. Már ha téged ez érdekel.

    Per pillanat: Mythic dungen, Raid Finder és Tanaan Jungle a Te helyed, ha a PVE érdekel és szeretnél előrébb jutni.

    (Igyekeztem érthetően fogalmazni, de ~4 óra alvás után ez nem biztos hogy sikerült. Ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan :) Ó és türelem, azonnal nem fog minden az öledbe esni :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák