Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz H.O.D. #35471 üzenetére

    Ha egy lock 2 társsal bejutott, akkor már tudott summonálni, nem? Akármilyen gank feszt van, halálonként pár 10 yardot előre lehet jutni, így előbb-utóbb be lehet érni.

    DrGonzo22:
    Így van: lehet, hogy egy átlagos PvP szerveren több jó guild van, mint egy átlagos PvE szerveren (bár ez csak megérzés, nem néztem utána pl wowprogressen*), viszont egy PvE szerveren lévő top guild játékosai egy ugyanolyan progressű PvP szerveren lévő guild játékosainál nem rosszabbak PvE terén. (Egyébként a PvP szerveren lévő játékosok sem feltétlenül mind jó PvP-sek, ha nem Arénáznak vagy BG-znek, mert lvl85-ön már nagyon kevés outdoor PvP van, és a fővárosból kb mindent el lehet intézni, főleg ha nincs farm szakmája a karinak, ami egy top guildes játékos esetén általában igaz, mert a crafter szakmák jobb statokat adnak.)

    *Greedy goblinon volt egy érdekes írás arról, hogy minél nagyobb a szerver populációja, annál rosszabb egy átlagos guild progresse, és ezt számokkal is alátámasztotta Ghostboci. (Pl 1000 fős szerveren van 5 jó, meg 20 rossz guild; egy 5000 fős szerveren van 15 jó meg 100 rossz guild, akkor bár a 5 < 15, de 5/20 > 15/100.)

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák