- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
joshua7: muchas gracias .
ruti: de hülye vagy, istenem .
Még ez off és befejeztem:
Nekem valahogy azért ez sántít. Jó oké, hogy a 24 órás Le Mans-ban vannak prototípus autók, meg minden, de ez hogy ez a "valami" elindulhat úgy rajta, hogy semmilyen le mans-i szabálynak nem felel meg, valahogy szúrja a szemem. Ezzel az erővel - ha lenne elég zsém - odaállhatnék én is egy 1200-es zsigával, amiben van egy gallardo motor, meg b*szok rá valami spoiler-t, hogy azért mégis tapadjon, meg alá 4 drag papucs, aztán nesze nektek prototípus . Na mindegy, kipuffogtam magam...és nem tetszik a batmobil .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Z0C!
őstag
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
proof88
addikt
Norbi egy BMW M3-mal részt fog venni június végén az International Superstars Series itteni fordulóján a Hungaroringen
-
- = Zk = -
félisten
válasz proof88 #2311 üzenetére
naaa, buli lesz a ringen? linked van az árakról stb?
(#2313) Z0C!
no more question! -.-[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Z0C!
őstag
-
- = Zk = -
félisten
F1 streamet tud vki?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mano_01
aktív tag
válasz - = Zk = - #2315 üzenetére
Elvileg itt láthatod majd.
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
neduddki
nagyúr
hi!
elvtarsak juroszport most lomon classikal most rajtol!:- )))
bazz micsoda otok vannakudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Z0C!
őstag
válasz Motion_Blur #2319 üzenetére
Grat neki!
Erősen gondolkodom hogy kimegyek szurkolni...
-
boogie84
veterán
Nem tudom volt e már: Michelisz a Superstarsban tesztelt!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Motion_Blur
félisten
Figyelem!
2012. június 30-án és július 1-én Mogyoród településen a Falunapok esemény miatt a Dózsa György út-Pipa csárda-Templom tér közötti szakasz lezárásra kerül, így a településen belül a Hungaroring Versenypálya megközelíthetősége lelassulStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #2327 üzenetére
Még a pályán is lesz valami kocc és nem tudsz merre menni
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Z0C!
őstag
válasz Motion_Blur #2329 üzenetére
hiányzik a narancsfekete páros....
-
- = Zk = -
félisten
válasz Motion_Blur #2329 üzenetére
széép
de örülök, hogy felkérték.. és hogy ide hozták a versenyt
hogyhogy?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #2333 üzenetére
elég komoly előny, ha az időmérő is ilyen jól sikerül, már csak azért kell izgulni hogy rajtnál ne lökjék ki féktávon
-
proof88
addikt
Összeesküvés-elmélet ON:
azért remélem nem azért kérték meg Norbit az OLASZ csapat OLASZ szerelői ebben az OLASZ sorozatban a 2. edzés kihagyására, mert túl jól szerepelt az 1. edzésen ... ugye tudjuk, hogy mi is történt Kiss Norbiékkal a grantában ...
OFF -
Motion_Blur
félisten
válasz Latency #2339 üzenetére
59 fokos asztalthőmérséklet azért odab*szott!!
Mi lesz itt holnap, amikor még 2-3 fokkal melegebb lesz?!
F1-ben ilyen hőmérsékletek mellett szerintem a Pirelli nem engedne futamot rendezni
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
zoo8800
veterán
Igencsak töprengek, hogy kimenjek-e
Vajon mekkora tömeg lesz?rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz Motion_Blur #2342 üzenetére
Én is 9-re időzítem az érkezést. De szerintem még dél előtt indulok haza, mielőtt felforrna az agyvizem. Utálom a meleget.
Egy kis hangzavar.
rip and tear, until it is done
-
Fortissimus
őstag
tud vki jo minosegu m2-es streamet?
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Z0C!
őstag
Norbi a 3. lett!!!!
-
proof88
addikt
Túraautó hírblog fészbuk:
Norbi autójában felforrt a víz a bemelegítőkörön, a kijelzőn nézte, hogy félre kell-e állnia, ezért nem sikerült a rajt. Utána szépen ment, Morbidelli ugyan megelőzte, de később megállt alatta az Audi. Ha nincs büntetés, akkor a hatodik helyről indul a második futamon. Óriási kinn a hangulat, elég sokan vagyunk, de még érdemes elindulni. Nem túl strapabírók ezek a kocsik, még akár meglepetés is lehet... -
zoo8800
veterán
Nem volt rossz.
2 Ferka csúnyán kiütötte egymást a rajt után.
Norbinak pedig gratularip and tear, until it is done
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest