Hirdetés

Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz Timyyy #28973 üzenetére

    Nem akarom kommentálni részletesen, mert néhol ütközik az elveimmel az írásod, annak ellenére, hogy nem tudnám cáfolni az állításaid.

    De..
    Továbbra is úgy gondolom, hogy 75-ös (vagy legyen 70?) létszámig marad a nagyjából szabad felvétel, onnatól indul a komolyabb szűrés, ami a Te feladatod. A meglévő tagokat nem szeretném kirugni csak azért mert gyengék, vagy nem veszik fel a fonalat vagy nincs megfelelő tankjuk.

    Lassú változások megindulnak, épp azért, hogy a jobb játékosok ismét részt vegyenek a századozásban. Mindig a század létrehozójának feladata, hogy a megfelelő embereket és tankokat beválogassa. Ez a saját és a csapatársak érdeke is.

    Még nem kristályosodott ki, de lehet hogy hétvégeken majd én indítok II vagy III századot, ahova kisebb tankokkal is lehet jönni. Hétközben erősebbnek tünik a mezőny, akkor csak tuti buko lenne egy ilyen vállalkozás.

    Nagyon nehéz fenntartani az egyensúlyt egy közösságben, mert az természetes, hogy a mi szintünkön is vannak gyengébb, jobb és még jobb játékosok, de az biztos, hogy én el akarom kerülni az ebből származó konfliktusokat és az egymásra mutogatást, meg egyebeket.

    Szóval türelem..... a változások elindultak, reméljük pár hét múlva eredmények is lesznek.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák