Hirdetés

Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    [PHE] - század 19:30-tól (t6)

    ---------------------

    Az utóbbi időben nagyon sikeresek lettek a t6 századaink, de úgy tünik más klánok is szívesen századoznak. Ezért vagy másért... nem tudom, de van mikor egyik-másik századunk bukóba fordul. Az elvárásaink is megnőttek (nem ehhez szoktunk) ezért apró konfliktusok kialakulhatnak.

    Azt javaslom, hogy ne egymás okoljuk ezekért a veszteségekért, persze mindig van oka miért bukunk el csatákat, de annak nem sok értelme van, ha veszekdés sértődés a vége. Jó lenne megtartani a korábbi barátságos hangulatot, mert ugyan sokat fejlődtünk, de még messze nem "pro" szinten mennek a századok (szerintem)

    Ha nincs írányító akkor mindenki legjobb belátása szerint játszik, lehetőleg átlátva a csatát, és ha kell pozicióját feladva és kockáztatva segít másnak vagy akár bevállalva a kilővést besegít a védekezésbe foglalásba. (kredit szempontjából jobb kilőni az összes ellent, bár ez nem mindig jön össze)

    Ha van írányító, akkor az alaptaktikát követni kéne a század tagjainak, de ha menetközben változik a helyzet, nyilván lehet és érdemes is átcsoportosulni, de az írányítónak is meg kell értenie, hogy az XY pozicióba elküldött játékos könnyen odaragad, mert nem tudja eldönteni hogy mi lenne a helyes megoldás.
    Azaz vannak kényes szítuációk, amikor nehéz dönteni, és ilyenkor jönne jól ha az írányító besegít, felvállalja a "felelőséget". Ettől még el lehet bukni csatákat, és el kell fogadni, hogy számos századdal találkozhatunk, amely a legjobb taktikánk és legjobb tudásunk ellenére is képes legyőzni minket.

    ja... és az indőnkénti balfékséget is el kell fogadni.
    Remélve hogy játékosunk tanul belőle, és legközelebb helyesen cselekszik. Lecseszés helyet a finom figyelmeztetés többet érhet. Végülis... nem vérre megy a játék.
    Aki meg úgy látja nem megy a századnak, az köszönjön el, vagy oszlassák a századot, mert lehet a random faktor csúnyábbik felére kerültek, és bármit tesznek 2-3-sok csatán keresztül csak bosszankodás lesz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák