Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaz 78

    aktív tag

    válasz fsb1000 #4786 üzenetére

    Tesztszerveren kipróbáltam pár tankot és a leghatékonyabb szerintem az AMX50B ..brutál volt!
    Két ellenséges T57heavy jött szembe,az egyik tárral az egyiket lőttem ki,a másikkal a másikat miközben lőttek engem. ..A legtöbb sebzést,picivel több mint 7000 dmg-t a SU-122-54-el sikerült kiosztani ..megtetszett az a vas is!
    Picit csalódott vagyok a 10-es BatChat-tal kapcsolatban,mert azt hittem... nem is tudom mit hittem ,egyszerűen nem olyan volt mint amit elképzeltem :/
    Mivel zömével 10-es tankokból állt a mezőny legtöbbször az E100-zal lőttem lepattanó lövéseket,bár ha betalált akkor "fogott mint a zöld festék"..
    Az Angol FV215b-vel nagyon nagyon ügyetlenkedtem,bár mikor a szomszédomét kipróbáltam ott sem tudtam vele mit csinálni,az nem az én világom.
    A T110E5 tank is bomlasztó hatású,nagyon bejön ..ezt a vasat tudnám most a leghamarabb elérni a tech-tree-ben. Az AMX50B az olyan messze van tőlem mint Makó Jeruzsálemtől :/ ..egyszer azon az ágon is el kéne indulni :)
    Az új 10-es Német Leopard-dal meg olyan tényező miatt lőttek ki amire nem is gondoltam volna csata induláskor :/
    Olyan hosszú fékútja van mint egy tankhajónak ..egyszerűen nem tudtam megállni vele és túlmentem a fedezéken és oldalba lőttek ..de legalább pontosan lő,bár papír a tank!
    Összességében tetszett a teszt,sok olyan tankot próbáltam ki amelyek vágyálmok egyenlőre :)
    Megjegyzem,ezek szubjektív vélemények,ahogyan én 2-3 csata alatt érzékeltem,lehet több 100 csata alatt más vélemény alakulna ki a tankokról :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák