Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz Carasc0 #129505 üzenetére
a wot-nak van egy WIKI oldala, ott találsz ezekre a kérdésekre választ, de a legjobb, ha a kezdőknek szóló videóket (Mr Scheff pl) nézegeted. Tudsz angolul?
-Pen: páncélátütőképesség
-Alfa: a Sebzés középértéke, ehhez képest +/- 25%ot fog sebezni
-Camo: álcaérték
-BIA: Brothers in Arms a legények egyik lehetséges extra képessége, ha mindegyik legénynek 100% az adott tankon, akkor 5%-val növel a képzettség értékét.kchryss linkelt be pár hete egy nagyon jó videót a lövedéktípusokról és egy másikat az átütésről, én most hirtelen nem találom.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz pixelblondie #129519 üzenetére
Unalmasnak unalmas, de az átütési értékek, újratöltési idők nem mennek másképp. A gyenge pontokra rá lehet húzni egy sablont, de az nem lesz minden tankra és minden igaz.
Ráadásul kell 20 szar csata, h egyvalami rögzüljön, pedig mindegyike elkerülhető lenne pár órácska befektetéssel.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz pixelblondie #129538 üzenetére
Sunfleur - nem tudom, hogy milyen eredményeket értél el eddig, nyilván sok mindent meg lehet tanulni a játékban, csatákból. Mr. Scheff-nek vannak kezdőknek szóló oktatóvideói, és vannak hivatalos oktatófilmek is.
Sokmindent el lehet érni, meg lehet tanulni csaták alapján, de a játékmechanika ismerete nélkül nem tudsz egy szinten túl lépni.
spotrendszer
páncélátütés
legénységképzés
kamo-kalkulátorAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz adamgreen #129593 üzenetére
adamgreen - ez elég bíztatóan hangzik, de nem értem. Arról volt szó, h a maus marad, csak más elérési úttal, és bekerül az Károly. Ennek fényében kicsit furcsállom, hogy a Maus megléte feloldaná a Károlyt vagy lemaradtam valamiről?
gunga2004: nekem 1500 csatánál 130-as volt a WN8m, most 1000 felett vagyok, pedig párezer csatával ezelőtt megtorpant a fejlődésem. Szóval ne aggódj emiatt! Aki ért hozzá, úgyis csak az utolsó 1000-et nézni. H1mpi is nagyjából onnan indult, ahonnan te, most 1600 felett jócskán, pedig csak 10k csatánál jár.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz ollie #129640 üzenetére
Azért ez jelentős buff nekik is, főleg a tolatási sebesség tekintetében.
Viszont az M10 ágyúja végre visszakapja azt, amit a szórás nerfen elbukott, nagyon örülök neki!
ráadásul lövés után egyből rá lesz szűkülve mire újra betölt, még úgy is, h a töltési idő is gyorsul Nő a végsebesség, a látótáv, még egy kis troll páncélt is kap - végre igaz med lesz! Öröm lesz a majd' 6 skilles legényekkel menni vele.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz ollie #129698 üzenetére
Ez valóban egyértelmű, bár a "new tier 10" kifejezés okozhat félreértést. Köszi!
Megint sokat kell játszanom a bélával majd, ez jó.
Van hír arról, hogy a K-nak milyen legénysége lesz? Marad a mostani felállás?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz po1son #129701 üzenetére
Ez félrefordítás.
"If the Maus was researched in the tech tree, after the split the new tier 10 has to be researched and bought."
Ha a Maus ki volt fejlesztve, a szétválasztás után az új 10-est ki kell fejleszteni és meg kell vásárolni.Akinek megvan/ki van fejlesztve a Maus, azoknak azzal az ággal nem lesz gondjuk, de a Bélára vissza kell menniük a Károlyért, ill. onnan folytatják a fejlesztést ahol állnak, de már a Károly felé. Mondtam, hogy túl szép az ingyen 10es tank....
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Tarill #129720 üzenetére
LML - mindent meg kell szokni, szerinem pszihés alapú nálad a dolog. Hatodik érzék csak 3 mp után szól, az nagyon sok idő tud lenni.
Tarill: az orosz ágat nem ismerem, scak ellenfeélkénmt, kemény tankok, közelharc-heavyik. A KV3 és 4 szemből is jól lőhető, nem tisztelem; a másik kettőtől viszont tartok. Jól páncélozott, nagyot lövő dögök. A jelenlegi Maus vonalon a Béláig vagyok meg, az ágyú nagyon jó, de inkább támogatásra való mindegyik tank a gyenge páncél miatt, kivéve a Bélát, akit viszont szög alatt belőnek, de ha szembe tudod tartani és elég hülye az ellenfél, 2k-t bármikor pattint, nekem 8k a rekordom vele. Nem zavaróan lassúak.
-
rlazol
veterán
válasz Carasc0 #129840 üzenetére
Pályaismeret, megfelelő tank, megfelelő felszerelés és megfelelő legénység.
A legtöbb T5+ LT-val simán lehet jól spottolni. Álcafestés, háló, csigaszem jó ha van. Legénységnek camo skill maxra húzva, + látótávnövelő skillek.
De a legfontosabb a pályaismeret. Sok pályán van olyan bokor, amibe időben beállva (és nem a végtelenségig ott ragadva) szépen lehet villogtatni.
Hogy aztán lövik-e, ez már csapat függő.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Gyuri27 #129890 üzenetére
Nem, ezúttal neked nincs igazad.
Ha a táras kilövi a tárat, el kell mennie tölteni, ez akár 40-50 mp is lehet. A normál IX-Xes tankok a 8-12 mp-es töltés mellett is visszahúzódnak lövés után. Te talán kinn maradsz? Ugyanezt teszi a táras is, de mivel egy Bchatnél ez 40mp, kicsit más a szitu:
1) én lehetőség szerint számolom, mennyit lőtt a táras tank. Ebből és a viselkedéséből is tudom, hogy van időm rárontani, mert fél percig védtelen. Ezt ő is tudja ezért menekül. Amíg a táras tárazott volt bőven időd betölteni és megfelelően átpozícionálni magad, most rajta a sor.
2) A legtöbb táras tank gyors. Ezt ki lehet használni súlypont áthelyezéshez, vagyis átmegy oda, ahol úgy látja, jobban kell a segítség. Mivel 40 mpig úgyse tud mit csinálni, addig pont át is ér, és nem egy házzal mögötted malmoz, remélve, hogy túléli.
3) A legtöbb táras tank papír, a tierjéhez képest. Nem fog előre menni, mert táras volta miatt elsődleges célpont, a legtöbb helyzetben érthető, ha várja a spotot és nem adja - kivétel a bulldog meg a francia lightok. Mit spotoljon egy 50B vagy T54E1? Ugyan nem vakok, de nem is erre valók.Tényleg nem értem, mi a bajod ezzel. Kihasználja a sebességét és a tűzgyorsaságát: odarohan, nagyot üt (sok közepest gyorsan) , elvonja a figyelmet, ezzel lehetővé teszi neked, hogy lőj/menekülj majd nem hagyja, hogy az ő gyengeségeire építkezzen az ellen: eltűnik, amíg tölt. Hogy supportoljon, amíg tölt?
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Gyuri27 #129895 üzenetére
Az átmegy a másik oldalra egy érdekes kérdés, nem hiszem, hogy fekete vagy fehér lenne a szitu.
-Úgy ítéli meg, hogy a másik oldalon jobban kell a segítsége/jobban tud érvényesülni
-Elveszettnek ítéli az oldalt és menekülEz nyilván szitu és ember függő. De alapvetően a jó játékos egy fő ismertető jele, hogy tudja, mikor vonuljon vissza! Ha egy gyors tankban ülök, és nem az első szikla mögött lapítok, hanem van rá esélyem, h túléljem, akkor én is eliszkolok, amikor 5 piros tank ront kettőnkre. Nyilván ezt a Bélában ülő csapattárs nem teheti meg, őt szétszedik, de én dögöljek meg vele puszta szolidaritásból, csak, hogy lőjek még egyet? Netán, ha táras vagyok, bízzak abban, hogy 5 vs 1-ben fel tudja tartani az ellent még 40 mpig, akik amúgy pontosan tudják, hogy én töltök épp?
A jó játékos, bármilyen könnyű léptű tankban (táras vagy nem táras) úgy ítéli meg, hogy az adott oldalon maradva sokkal kevesebb sebzést visz be, mint ha elmenekül, akkor megteszi. Mert ő is győzni akar, a geci, ő is sebezni akar, és végső soron a sebzésből lesz a győzelem.
Senki nem felelős a Te hp-dért, ha odamentél egyedül, ha ott maradtál egyedül, így jártál! Dühítő, tudom, szar érzés, de most tényleg, szopjon ő is, hogy a másik ne egyedül tegye ezt?Az meg, hogy egy adott helyzetet ki hogy ítél meg, szubjektív. Lehet, Te úgy látod, épp rajta múlt, hogy elment, ő meg úgy látja, nem tudott volna betölteni, vagy érdemben segíteni.
De még egyszer, ez független attól, hogy táras-e.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Gyuri27 #129897 üzenetére
"Amíg a heavy él előtte supportoljon. Aztán spuri." - akkor már késő
SirFoch-ot is láttam menekülni, ílymódon "szarban hagyni" ezerszer. Ez nem attól függ, hogy táras vagy nem, hanem a játékostól és attól, hogy ő az adott szitut hogy ítéli meg.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Geza26 #129901 üzenetére
ha több sebzést visz be, nagyobb eséllyel nyeri meg a csapat a csatát. Attól, hogy ott döglik meg ő is, nem fog nyerni a csapat. De ez se fekete és fehér, van ilyen szitu és olyan is.
Ahogy Gyuri27-nek is mondom: ez mind nem csak tárasra igaz. Ez játékos függő. Ha már tár kell ahhoz, hogy kiszedje low hp-ról, az nem volt low hp-n és milyen jól tette, hogy megtette. Ha meg low hp-n volt, akkor nem kellett hozzá tár, de kill lopást minden tankban és majd mindenki csinál.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
rlazol
veterán
Már egy ideje van ez a bajom:
Az Aslain féle bekapott sebzés jelzőt szeretem, mert az mutatja a lőszertípust is szemben a gyárival. Aminek viszont van egy összesítés része, ahol látom a spotot is.
Nekem most ezek egymásra íródnak, olvashatatlan. Mit tudok tenni?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Emu: a hölgyeknél ez az Acélnővérek, vagyis a Sisters/Sisterhood of Steel.
Carasc0: épp azért ne kempelj hátul, mert lusta dög, nem érsz vele oda sehova, ha nem elöl vagy. Másrészt az ágyúja pontatlan, alkalmatlan a campelésre, cserébe jó kemény a tornya, medhez képest elég jól tud pattintani. Viszont vaksi, vagyis campelésnél más spotjára szorulsz. A rosszul páncélozott, pontos ágyúval szerelt német közepesekkel inkább sniperkedik az ember, az oroszokkal meg megy előre.
Ami a másik kérdésed illeti; te magad írtad: még nem tudod, melyik térképen hova kell menni. Amígy ez így van, addig ne rohanj előre magasabb tierbe, fullozd ki a tankot és maradj 5ös szinten. Amúgy is érdemes kifullozni, mert úgy az igazi, és mert az adott modul más tanknál is jól jöhet később.
"a lényegre térni és menni a következő tierbe" - írtam már neked: nem az a lényeg, h minél magasabb tierbe juss, hanem hogy élvezd a játékot. A túl magas tierben nem fogod, a félig stock tankkal se.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Carasc0 #130045 üzenetére
Azzal meg aztán pláne ne kempelj hátul, nem csodálom, h pityegtek rád!
Először is heavyvel nem kempelünk. Még low tierként se nagyon, max 1-2 helyzetben (pl Karelia támadó mód Tigrissel). A T34 hull-down ra lett kitalálva, elrejted a testét egy domb mögött és csak a fejét dugod ki, azt lőhetik. Persze be lehet lőni a kupolát, meg ne a JpzE100-val emberkedj és tudd, h oldalról puha a torony is, de nagyon sok lepattintós küldit ezzel csinálnak meg azok, akiknek van.
Amúgy meg NE! Amíg T5ben arra panaszkodsz, h nem tudod, merre menj, addig egy T8as prémmel nem lesz sok sikerélményed. De ezt már mondtuk neked korábban is. Ha ennek ellenére megvetted és használod, akkor miért kérdezel? Hsz gyűjtés?[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Fücsök007 #130078 üzenetére
Nem hiszem, h lenne elég magyar tank. A legtöbb vonalon, ideértve az oroszt, a német alsó medet, és az amerikait is, bőven csak második vh utáni tankokkal sikerült megoldani a T10 kérdést. De szigorúan véve már az IS3 (T8) is oda tartozik. A második vh után magyar harckocsigyártás vagy tervezés nem volt, szovjet importtal oldottuk meg. Pár álmodozó mérnök összedobott ugyan egy skiccet, ebből csinált is valaki pár hónapja egy T9-10re is ballanszolható TD-t grafikát, de az TD, aminek semmi előzménye nincs.
A játékban lévő magyar tankok a Turán III és a Toldi, amik a második VH-s magyar harckocsifejlesztés csúcsai voltak, T3-ba lettek ballanszolva. Ez reális is, mert a Pz IVD, ami T4es, lényegesen jobb volt ezeknél minden tekintetben. TD-t nem gyártottunk csak tankelhárító ágyú formájában, fel se merült, ahogy önjáró löveg sem. 1944-ben felmerült a Panther (az alap (T7), nem a játékban Panther II-ként futó "G" (T8)) licenszének megvásárlása, de ebből se lett semmi.
Magyarul amit lehetne csinálni, hogy a most ingyen megkapott Turán-ból és a prémként árult Toldiból megcsinálni T4-ig, a papíron lévő továbbfejlesztéseikre és a gyártási tervekre hivatkozva német klónokkal (a IVD licenszét meg is vettük, talán valami el is készült) feltölteni T7-ig, aztán a fenti rajzokból összeeszkábálni T8-10 járműveket, amik között viszont lenne TD is. A prém vonalat meg oroszokkal oldani meg.
Elég erőltetett, a Toldi&Turán beépítés, átalakítás komoly probléma (mi legyen azokkal, akik pénzt adtak érte?) erős legénységkiosztás váltás a T4-5; T7-8 majd T9-10 körül, utóbbi esetleg osztályátképzéssel. És mindez egy rakat klón tankért, ami semmivel nem lesz jobb az eredetinél. A magyar játékosok közül se mindenki esne neki, hát még a külföldiek. A Svédeket is teljes erővel nyomni kell akciókkal, hogy menjenek, pedig azok elég spéci járgányok.
Ami reális, az egy térkép, meg még egy-két prém tank.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Fücsök007 #130089 üzenetére
Hol olvastál ilyet?
Én amiatt nem gondolom, hogy lesz a közeljövőben, hogy mind az olasz, mind a lengyel piac nagyobb és a műszaki történelmük is alkalmasabb rá, másrészt, akkor nem tették volna a két legismertebb magyar harckocsit a német ágba prémium ill. ajándék járműként. Onnan áttenni egy sima magyar fejlesztési fába komoly PR fejtörő. Eddig egyedül a Károllyal tették meg, de az CW ajándék volt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Viktoár #130093 üzenetére
Alapvetően igazad van, de a Turán III-at nem tolhatják fel T7 szintre, a "magyar" párducot se T10-re. Minden tanknak legalább papíron létező tank az alapja, +/- 1 tiert aztán lehet tekerni, de ha egy tankon alapvetően 88 mm volt a legnagyobb löveg, akkor a 100-ast még elviseli, de a 120as már hülyén adja ki magát. Kéne olyan magyar tank, ami alapvetően egyenértékű a Tigrissel/Párduccal, a többit talán T44/T54 variánsokkal meg tudnák oldani, de jól mondod: nincs ebben annyi pénz, hogy megérje egy vonalat 80%ban klónokkal feltölteni.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Fücsök007 #130100 üzenetére
Ezt miből gondolod? Karika önkéntes segítőnek titulálja magát, vagyis nem került semmibe, miért nem lehet valaki Olaszországból hasonló beállítottsággal? Csak, mert hozzánk nem jutott el a híre? Gondolod, karika híre eljutott hozzájuk?
-
rlazol
veterán
válasz Gyuri27 #130136 üzenetére
Gyuri27: azért van szükség erre, mert megint nerfelik a pontosságot, ezt valamivel ellensúlyozni kell a snipereknél. Az M10nél ez nyers szórás-buffot jelent, a Panther II-nél egy új, pontosabb ágyút.
-
rlazol
veterán
válasz galervin93 #130170 üzenetére
Teljesen igazad van, csak próbáltam megvilágítani a lehetséges miérteket. Az M10 rettenetesen megérezte a pontosság nerfet a múltkor, a mostani hazavágja, csak remélni tudom, h a beígért buffal használható marad. Nekem az az egyetlen vásárolt prém tankom és nagyon szeretem.
-
rlazol
veterán
eh, rossz topik, sry
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz ryger #130468 üzenetére
ryger: Rádiós + töltőnek semmiképp se tegyél BIA-t, az csak akkor ér valamit, ha mindegyik legénynek 100%on van! A német Xes heavyknek jelenleg ráadásul +1 töltő kell a Tiger II legénységéhez képest, így a BIA amúgy se ajánlott.
Rádiósnak helyzetfelismerés, töltőnek biztonságos elhelyezés, megérzés vagy adrenalin roham, stílustól függően.
Vezetőnek a smooth-ride akkor jó, ha egy lassú heavyvel mozgás közben akarsz lövöldözni nagy távolságra, szerintem nem akarsz. Az off-road vezetés és a kuplungégető közül válaszd ki a neked jbban tetszőt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz po1son #130937 üzenetére
riggelés. Elvileg tiltott, de bizonyítani nem lehet. Esetenként arra használják, hogy valakinek megcsináljanak valami küldetést: pl, ha ellenkező oldalra kerülnek, akkor az egyik delikvens lövi a sidescrape-ben lévő másikat, aki így gyűjti a lepattanót, a másik kettő meg vigyáz, hogy ebben ne zavarják őket. Ha nem volt ilyesmi, tette mindenki a maga dolgát, akkor unfair, de sokat tenni sajnos lehet.
-
-
rlazol
veterán
válasz SoulReaver #131004 üzenetére
nem ismerem a tankot, de a fejlesztési fa alapján, ha a nagy cső alatt az M62-T2est érted, akkor nem.
po1son: ha megvannak a nevek, akkor meg lehet nézni, hogy megvan-e nekik az OBJ260.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Zolee11 #131019 üzenetére
Szia!
Ez egy nehéz játék, sokat kell tanulni ahhoz, hogy sikeres legyél. Ha 100-300 xpket kapsz a vesztes csatában , akkor gyanús, hogy nem illik neked a csapatot szidni, lévén te se tettél sokat hozzá a történethez.
Ami a leosztást illeti: egyfelől ez van, ezt kell szeretni, a VK-val nem okozhat problémát egy 8as belövése, ha olyan a szitu, de sosem a low-tier feladata a top-tier nehéz tank hidegre tétele.
Másfelől ez a 8/10 biztosan nem igaz. Vannak ilyen-olyan periódusok de összességében 20%alatt van a -2T leosztás.
A döntés joga a tied: lehet rinyálni és konteókat gyártani a fizetősök előnyös helyzuetéről meg a magyarokkal direktbe pont kicsesző WGről, meg lehet megtanulni a játékot és sikeresnek lenni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Zolee11 #131026 üzenetére
Ne haragudj, de nagyon rossz a hozzáállásod. Mentél 800 csatát és már másban keresed a hibát, jelen esetben a leosztásban. Annyi és kész. Régebben +3T volt. Van rá magyarázat elég: gyorsabban kerülsz csatába, fokozatosan ismered meg a magasabb tierű tankokat stb.
De nem ez a lényeg.
Nem kell bujkálnod és menekülnöd, tudni kell használni a tankot és kész. Meg kell találnod a helyed a csatatéren és a csatában, ehhez pedig tanulni kell. Meg kell tanulnod és el kell fogadnod a játékmechanikát, megismerned a tankokat és a pályákat. Javaslatom, hogy menj át a kezdőbarátabb orosz heavy vonalra és a KV1-vel menj sok csatát, amíg belerázódsz. Mikor megveszel egy új tankot, nézz utána, pl a wotwiki-n, hogy mire számíthatsz és a wotreplays.com-ról nézegess sikeres játékosok replayeit az adott tankkal.Mit gondolsz, a "fizetős" játékosoknak más az MM? Pontosan ugyanannyit kerülnek ők is +2Tbe, de neked nem az a bajod. Meccsenként 175-öt sebzel, ez 43 dmg/tier, ami borzasztóan alacsony. Valahol 100 körül kezdene jó lenne és 120-nál már élveznéd a játékot. A superunikumoknál ez a szám majd' 300. Jelenleg tök mindegy, hova rak az MM kolonc vagy, mert nem tudsz még játszani. Ezen persze lehet változtatni, de sajnos tudatos hozzállás kell.
-
rlazol
veterán
válasz Zolee11 #131041 üzenetére
Mit tekintettél "nagy harcos"nak? Pedig van mit tanulni, főleg páncélhasználat és helyezkedés terén. Ezért javasoltam a replayeket jr1994 pedig a streameket.
Jól látod, a jó legénység sokat tud dobni egy tankon, de alapvetően a játék arról szól, hogy fel tudd mérni, az adott csata adott pillanatában hova kell menned, ill. ki tudd használni a tankod kedvező tulajdonságait és az ellenfél gyengeségeit. "minél nagyobb a tank, annál tovább marad életben az ember" ez nem igaz, ahogy egyre nagyobb lesz a tank hp tekintetében, úgy egyre nő az ellenfelek alfája is. sajnos T10ben se ritka a 3 perces csata.A WN8 egy sebzés alapuló kombinált statisztikai mutató, jobb híján lényegében ez alapján ítélik meg az emberfia teljesítményét, hatékonyságát akár egy-egy csatában, akár egy adott tankkal vagy egy tetszőleges időszakban.
A 446 sebzésátlag nem mond sokat, T2-3 körül számítana jónak, azt is nézd hozzá, mekkora átlag tierben sikerült elérni?
A lényeg, hogy akármilyen vonalon is indulsz, ne rohanj előre. T5-6ban jól gyűlik a kredit és a tudás is.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz Stanislav84 #131053 üzenetére
Nem értem miért sír a szátok a +2T miatt, én az elvileg tierlimites MTvel is simán bevállalok olyan szakaszokat, ahol +2be is kerülhet. Ha tudod a gyenge pontokat, akkor nem okozhat gondot. Nyilván nem a T8as med feladata kinyírni full hp-ről szemtől szembe az E100-at, de egy +2T csatában is szokott lenni vagy 10 olyan ellenfél, aki azonos vagy csak +1T. A +2T lényege, hogy nem t9 ben találkozol az E100val, de akkor sűrűn, mert az már csak +1T, hanem már T8-ast húzva is hébe-hóba előfordul. Így hozzászoksz, megtanulod, mi a gyengéje, mit tudsz kihasználni, mibe nem szabad belemenni.
Viktoár: Ha free nézetből nézed, láthatod, hogy folyamatosan lövik az artyk. Te is tudod, nem a szemfülességen múlik az arty, hanem a mázlin. Nem találták el, vele volt az RNG, van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- i5 RGB PC! Fortnite, GTA5, Minecraft stb. kisebb játékokra! Számla/Garancia!
- Jonsbo RM2 /i5-7500, GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , 8GB DDR4 memória/
- Intel Compute Stick 6. generációs mini, zseb pc
- Skullcandy Hesh 2 wireless fejhallgató
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest