Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    válasz Tüzi #45630 üzenetére

    Csak hogy tisztában légy a kép értelmével... Az Ibuki egy sniper cruiser aki messziről osztja a HE-t, csakúgy mint a Conq, ami nem egy brawler BB, és még nerfelték is az armorját, amikor megemelték a citadelljét, ergó soha a retkes büdös életben nem fogsz normális Ibukit/Conq-ot elől látni csak hátul. Ha ezek után nálad megy a blacklistre, akkor a hiba nálad van.

    Vicces, hogy itt nyomjátok a teamkillt, meg mindenki retardált csak ti vagytok helikopter, de azért legalább azzal tisztában kellene lenni, hogy melyik hajónak mi a szerepe. Ebből adódóan valószínűsítem, hogy a blacklisted fele totál téves.

    Ha meg frusztrál a játék lépjetek ki, uninstalláljátok a játékot. Nektek is jobb lesz, meg azoknak is, akiket teamkillelnétek, csak mert úri kedvetek úgy tarja. Mert az tisztán látszik, hogy ha azt se értitek meg, hogy ha rögtön az elején nyomtok egy teamkillt, akkor miért kerültök hátrányba, így azt se fogjátok fel ,hogy ti is beálltok a balfékek közé, sőt ugyanolyanok vagytok, mint akik 30-40% WR között vannak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák