Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    Mi ez a núbvihar ma? :D Ne buzgálkodjatok. Párezer csata, és jön a skill, mindig így van, kevés kivételtől eltekintve. Mind voltunk fsok, mind gondoltuk úgy, hogy a wr-re semmi hatásunk, mind gondoltuk úgy, hogy ez meg az meg amaz csak nekünk tesz be, blabla.
    Adjatok időt annak, hogy kiismerjétek egyáltalán a spotting rendszert, vagy megtanuljátok a radarhasználatot, a radar baitinget, felismerjétek, mikor kell push, mikor kell kite, mikor és hogyan célszerű a disengage egy cirkálában, hogy ne csapjanak ki egy jó salvolval, stb.. és adaptálódjatok azokhoz a jelenségekhez, amikkel low tier nem találkoztatok.. érhető, hogy nagy a kontraszt, mert T5-7-ig látjátok először, hogy sok jó játékos játszik nagyon erős mid tier hajókat, amit az ember épp csak behuppanva ide első grinddal tapasztalat nélkül nem tud hová tenni.
    Tőlem is sokat lehet olvasni, mennyire elegem van sok dologból, de elsősorban csatahajókkal játszom, úgyhogy a dispersion és a citadellák eltüntetése zavar, és a matchmaker ostobasága, azért elmondható, hogy sok dolog még mindig kifejezetten fun a játékban, amire hatása is lehet az embernek.

Új hozzászólás Aktív témák