Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz cheatergs #27006 üzenetére

    Kezdett túl sok lenni belőle, kb ennyi az oka. Aki akarta, már kihúzhatta még prém nélkül is freeből, mióta kint van.
    Nekem mostanában szemét mód nem adja amúgy, és nem vagyok a topikban egyedül (bár látom, gercsó ment ma egy szépet vele, legalább valakinek adja :D ).
    Borzasztó szórásokat ad, és pocsék csapatokba kerülök vele. Pont azt szerettem előző accon a Missiben, hogy kifejezetten konzisztens ágyúi voltak, kiradarozta az ember rombolót, megvárta, míg az bepánikol, és sarkon fordul, majd mikor megtette, rásózott egyet, az AP áthasította szerencsétlent hosszában, és nem volt ritka a dev strike, de legalábbis 2-3 pen mindenképp, ami a legtöbb rombolónak fele hp, vagy több.

    Most örülök, ha eltalálom őket. Ma csak veszítettem vele szintén. Kiradarozom a DD-t, én nem tudom eltalálni, mert szétszórja a lövedékeket, a csapat pedig spawnon legózik. Vége felé közel jött egy Musashi, orral előre persze, rálőttem a felépítményére, 10k-t legomboltam, mert akkor beadta azt, hogy 3-3 lövedék gyönyörűen együtt... :U
    És ilyen meccsek? Jeges fos, standard fos? Alig volt lövöldözés, és befoglaltak...

    Alabama detto amúgy.. rankeden gyönyörűen lehetett vele dolgozni, azóta semmit sem ad.. van, hogy broadside Bismarckot körbelő 10km-en... korábban ez 20-25k pen volt.

    Nem értem.
    Lényegében egy BB van, ami adja, mióta megvan, előző accon is adta, itt is adja, és az a Warspite.

Új hozzászólás Aktív témák