- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Szertornából átvett, saját súllyal végzett erőgyakorlatokat csinálok egy ideje, mint például a mellső függőmérleg, támaszmérleg, vagy ami már megy rendesen ezek közül, a hátsó függőmérleg, a zászló (hasonlóan nagy aktív terpessze egyelőre, zárt lábbal sokkal nehezebb. Persze ezek mellett alapgyakorlatokkal, mint a húzódzkodás, tolódzkodás, kötélmászás, saslengés, nehezített fekvőtámaszban karhajlítás variációk, kézállás és így tovább. Direkt nem mondom rá, hogy street workout, mert a pattogó gyakorlatok dubstepre nem az én világom, a szertornászok meg ennél jóval összetettebben edzenek azért, nem csak az erőre mennek. Ha több is érdekel, gyere át a fegyencedzés-calisthenics-street workout topikba, egész jó kis csapat gyűlt ott össze.
Annyit még elmondok erről, hogy 195 centivel és 110 kilóval nagyon nem vagyok tornász alkat - ex versenysportoló, röplabdás vagyok -, de nagyon szeretem ezt a fajta edzést. Pont azt fejleszti leginkább, amiben gyenge vagyok, a testsúlyarányos erőt.
(#60020) cattus
630-am van, nem 920-am.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest