Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz gzbotii #9848 üzenetére
Nem a ballantine's-nál kezdődik a whisky. Pedig énn is sokáig ezt ittam és ízlett is, szerettem. De amikor volt lehetőségem megkóstolni komolyabb italokat, akkor utána rájöttem, hogy nem is úgy van, ahogy az elején gondoltam.
Sörözni már nem nagyon szoktam. Csak nagyon ritkán iszom, akkor is valami olyat próbálok keresni, amit addig még nem ittam.
-
gzbotii
nagyúr
válasz polonic #9852 üzenetére
Jo, en egyetemista vagyok, azert nallam mas a koltsegvetes..meg minden mas...
philo: na jo, vodka eros ital mert durvabb mint a sor/bor. Nagybatyam olyan szilvapalszt foz, tiszta es minosegi hozzavalokbol, hogy megkonyezel tole...sem en sem a legtobb haverom nem tudott massziv mennyiseget lekuldeni belolle, ugy, hogy mar nem voltunk kisse reszegek.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz polonic #9855 üzenetére
Hat meg szerencse, hogy nem. Koltsegvetesem ~40% bulik+pia, azert ez nem kene igy legyen majd ha "nagy leszek".
philo: 30 eve mar pialtal? En mindent osszeszamolva, 21 eves es 9 honapos vagyok Ezutan 'kezicsokolomt kell neked koszonjek.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
negyedes
addikt
válasz philoxenia #9856 üzenetére
stroh?
ha whisky akkor chivas, igen draga, de az ize... hmmmmmm
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
blackmajesty
aktív tag
A Portorico régen még rum volt ha jól tudom, ma már csak szeszes ital, szóval elkurvult elég rendesen. Bár 30 éve még nem ittam, de amikor először kóstoltam még rá volt írva a cimkére, hogy rum, ma már nincs. De ugyanez volt a Zwack Vilmoskörtéje is, régen pálinka volt, akkor fincsi volt, aztán az is csak szeszesital lett, és hát nem is jó.
Sőt, ittam én nagyon finom Napoleon brandyt is, de az nem annyira mai volt, az kb a 80-as évekből maradt meg, és apámék ajándékba kapták szlovák rokontól.boti: Tavaly nyáron amikor Erdélyben nyaraltam csak a Csikit kóstoltam az nagyon ízlett. Meg a Csiki Radlert, az sem volt rossz, a hazaúton benyeltünk pár litert belőle. Ha legközelebb eljutok megkóstolom a Hargitát is, meg az Ursust is, sőt, ha eszembe jut, akkor a másik 2-t is, amit írtál.
-
Blyan
félisten
Azért ennek igencsak jó íze van.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gzbotii
nagyúr
válasz blackmajesty #9863 üzenetére
Oszinten, en akkor iszok Csikit, ha nem talalok Hargitat. Egy helyen, ha sort iszok akkor kerek eloszor Hargitat, ha nincs Temesvari ha az sem akkor Csiki/Ursus.
Ha mar kostolgatni akarsz, akkor szerintem a csapolt (dobozos, uvegest meg ne kostold, pocsek!) Ursus Black es Nefiltrata (szuretlen) azt ajanlani tudom. Meg meg a Stejar-tDe Hargita az mindenkep unicum
-
MODERÁTOR
Látom igazán jó sört ti nem is isztok... a már szóba került az Ouzo, valaki ivott már Rakit?
Vagy pl. Egy jó fügepálinkát? Szeretem az Irsai Olivéreket, Cserszegiket, meg a jo gyumis
Roset
Én úgy vagyok vele, hogy egyedül nem iszom, de ha iszom, akkor valami minőséget. Kinőttem már a vizezett sörből, meg a pancsolt szeszekből...Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
polonic
félisten
Írj akkor pár sört.
Fügepálinkát még nem kóstoltam. Eddig a kedvencem az almapálinka, csakis házi, egy bizonyos helyről. De ha egyszer megkóstolom a fügét, akkor ez változhat.
Borból én a bikavért és cabernet sauvignont szeretem. És persze a tokaji aszút egy erdőbényei kis borászattól. Az valami isteni.
Utolsó mondattal egyetértek. Én is így vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Érzem, hogy ma este reset lesz nálam
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
Nekem whisky kettő lehet. Skótból Chivas vagy Jack Daniels. Az utóbbit nagyon bírom, mert nagy mennyiség után sincs fejfájás tőle.
(#9875) catroot
Már most kész vagy?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lall
veterán
Semmi mást nem vagyok hajlando meginni, csak a Jack-et. Tavaly szulinapomra, minden havertol kaptam 1literest. Osszegyult vagy 12-14 lityi, az kitartott egy ideig.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
válasz polonic #9868 üzenetére
Belgák:
Kasteel Brune 11°, Gulden Draak, Corsendonk Pater Noster, Pauwel Kwak, Rodenbach Grand Cru, PiraatEgyebek:
Murphy's, Kilkenny, Guiness, Hoegaarden, Erdinger, Krusivice - cerny
Ez így egy kb. lista, azok közül, amiket igazán szeretek.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Воланд
titán
na, a sok pia melle valaki irhatna valami jofele cigit is. elfogyott a fekete dunhill, mentolos camel kombom es most nem tudom, hogy mit vegyek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Nekem is a Dunhill lett volna a tippem... amíg szívtam, napi 1,5 doboz kék Dunhill süvített le a tüdőmön.
Ha valami különlegességet akartam, akkor jött a Djarum Black, vagy az Arome Vanille. Ejj régi szép időkSarcasm: just one of the many services I offer.
-
Blyan
félisten
-
-
Воланд
titán
en is szivtam egy darabig a keket, de egy ido utan nem izlet. djarumot most nem, azt csak unnepnapokon, viszont ilyen vanilliasat keresek. en szerencsere ugy vagyok a dohanyzassal, hogy hetkoznap ket szal, egyet melo elott, egyett melo utan, meg hebe-hoba melo kozben, hetvegen meg egyaltalan nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
hat, vettem fekete dunhillt, aztan megbetegedtem, akkor egyaltalan nem gyujtottam ra, amikor meg mar jobban voltam, akkor ugy voltam vele, hogy nem szivok egybol katranypapirt, inkabb veszek valami hegyilevegot. aztan amikor mar teljesen jol voltam, akkor reggel dunhill, delutan camel.
a djarum meg tenyleg rohadt jo, bar szerintem egy sok eve lancdohanyos nem erezne semmit az izebol.
-
pushalias
addikt
Nem, szerintem nem olyan akadozós. Nem adja azt az utánozhatatlan érzést, mint egy WP, és igen, vannak röccenések, meg rejtélyes kilépkedések, tehát távolról sincs szó arról, hogy tökéletes a rendszer, de sírva összetenném a kezemet, ha a kezembe fogott androidos tabletek csak ennyire akadtak volna.
(#9841) blackmajesty Az a nagy igazság, hogy tequilából csak jót, és szerintem ha lehet, akkor tisztán. Persze, tök jamper sóval-citrommal inni, de a jó tequila natúran jó. Nem szar Sierrát kell inni, hanem legalább arany Olmecát, az a titka.
(#9895) Blyan Nem beszól.
Ha már cigi, még nem tudom, mire válaszoltál, de volt munkatársamat most sikerült ráébresztenem, hogy ha így is, meg úgy is 800 HUF egy cigi, akkor 60 forinttal többért vehet jobb cigit is.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz pushalias #9894 üzenetére
Ez meg beleszarik ilyen félszakmai kommentel a szombat estébe.
A cigihez, én sajnos imádok cigizni, szóval nem vagyok egy kocadohányos. Pedig rá kéne állni.
(#9890) negyedes
Én is annak vallom még magam, de azért már olyan zenéket is hallgatok, amiért akár késeltem is volna.
Mára meg szinte mindent - Boti zenéin kívül.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #9891 üzenetére
Asszem a 10 szálas ilyen 1100 Ft körül, a 20 meg 2000. De miután 2011. október 20 óta nem cigiztem, így nem követem az árakat. Azon is ki voltam akadva, hogy a Dunhill, vagy a kékmulti 800 Ft fölött van már :/
Woland, esetleg a Marlboro Edge? azt még nagyon szerettem, mert finom lágy íze volt.
Hidd el, annyira átütő íze és illata van, hogy érzed ám a Djarumot
Blyan: jah, Boti zenéi nekem is csak ilyen WTF facet tudnak kölcsönözni... hiába no, öregszem.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #9897 üzenetére
A tigriszofi? soha nem bírtam elszívni... De még mindig jobb, mint egy nyamvadt Pryluky
-
pushalias
addikt
Sajnos mostanság nem az alkoholtartalom nyomja el az ízt, hanem szar az íz. Eleve, ha megnézed, pl. egy Portorico 10, 10+ éve még 55° körüli volt, most meg le merem fogadni, hogy a standard 42,5°. Vodkák, viszkik dettó. A Zunnyó pia ügyben kellemetlen mellékhatásokkal szolgált nálunk.
(#9898) crey Régebben nem csak Прилуки volt ukrán rettenetből, hanem egy másik is, már nem emlékszem a nevére, de i-vel (И) kezdődött a neve, és volt belőle Lux(us, Люкс) verzió is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest