- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
SG szerintem is nagyon jó volt, csak a SG rajongók szerint nem.
A Firefly-t meg ki tudja. Ha a szintén elkaszált Arrested Development 7 év után kapott egy újabb évadot a Netflix-töl és jön belőle a mozifilm is, akkor szerintem a Firefly-al is megtörténhet ugyan ez. Sőt! Vannak pletykák is, hogy talán esetleg a Netflix csinálna neki újabb évadokat.
Ezeken felül örülnék, ha Joss Whedon emellett folytatná a Dr. Horrible's Sing-Along Blog-ot
Stargate-böl a 200. részben ez volt amin felröhögtem de nagyon az a Farscape paródia volt. Főleg azért mert ott a Claudia Black (Vala Mal Doran) és Ben Browder (Cameron Mitchell) voltak a főszereplők.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Lall
veterán
Ez a Félelm és Rettegés Las Vageasban mi? Borzalmas szinészi játék, borzalmas sztori, vágások és az egész úgy eröltetett ahogy van. Rég láttam - a műfajon belül is - ilyen ZS kategoriás filmet. Johnny Depp ezt a berogozott figurát nagyon szarul hozza. Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson oda-vissza körberöhögik. Ilyen silány valamit, Tarantino soha nem engedne ki a kezéből.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Egy újabb gyöngyszem. [link] Sajnos értelmezni sem tudom miről írhat. De az aláírása is üt. Mi lenne, ha nem olvasna? Megtanulna írni?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
polonic
félisten
A szakmai topikban is mi megy. Sírva fakadok mindjárt.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nicu71
addikt
válasz catroot #10871 üzenetére
ha lesz egy kis időd,nagyon komolyan ajánlom,hogy olvasd csak el a Ragyogást...még most is feláll a karomon a szőr,ha csak rágondolok...zseniális...egyszerűen fel nem foghatom,hogy lehet egy ilyen hihetetlen erejű történetet kitalálni.A film /bár elismerem Kubrick zsenijét,köszönőviszonyban sincs az eredeti mű katarzisélményéhez képest.
Becstelen Brigantik
A mozi valaha volt legnagyobb pillanatai közé tartozik a lángoló filmvásznon feltűnő női főszereplő/azaz csak a feje,ahogy elmondja a szavakat...elementáris."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Blyan
félisten
válasz Alexios #10876 üzenetére
Google azért megcsinálta a maga módján, hogy ne legyen marginális, mert a tagok száma 500 millió, igaz ennek a tizede sem használja azt, de minden google fiókhoz jár egy g+ account, szóval látványos növekedésnek indultak.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
catroot
veterán
válasz Alexios #10880 üzenetére
Erről jut eszembe.
Beállítottam a telefonon a G+-t is, aztán automatice töltötte fel az összes kamerafotómat felhőbe. Úgy kellett rákeresnem, hogy ezt hol kapcsoljam ki.
Érdekes, hogy ilyenkor nem ajvékol senki... de bezzeg a köcsög M$ és fb.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Blyan
félisten
válasz Alexios #10882 üzenetére
Statisztika az egész világ, a marketing pl erre épül. Szóval a Google elégedett magával, komoly versenytársnak hirdethetné magát - már ha eléggé érdekelné ez a szegmens.
De igazából azt kéne megérteni, hogy én nem vagyok G+ rajongó, két fiókom is van és nem használom. Arra akartam rávilágítani, hogy egy marketing szakember ízekre tépné a marginális részesedés dumát.
(#10883) catroot
JA, jó nagy köcsögök, mert Droidon egyből nyomja fel a képeket.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Alexios #10880 üzenetére
Valo eletbol ismerek 10 embert, akik fentvannak G+ -on. Ebbol kb 2 hetente- ket hetente felnez oda. Kb ennyi.
(#10883) catroot: na ja, mekkor orom volt az hogy a haver tok reszeg fotoit lotte fel amikor hazaertem es felmaszott a WiFi-re a telefonom. Masnap delben vettem eszre, szerencsere a kutya sem aktiv ott FB-on azert kicsit gaz lett volna.
Ja, es ami engem jobban zavar, az az, hogy az altalam eroszeretettel es lassan 5 eve hasznalt Picassat osszevontak a G+ -al, ami ugy albumonkent ott megjeleniti oket. Na ez nallam is kiverte a biztositekot..Irtam is egy szep levelet
-
-
polonic
félisten
Drága moderátorok!
Ki moderálta ki az ékkövemet?
----
jelen, és mellette küldtem neki egy privátot is[ Módosította: mukibuci ]
-
gzbotii
nagyúr
Cuncimokus932 hirtelen a szomszed nagyi lett, mi?
mukibuci: En is ezt tennem, ha fenykepek teren nem nyujtana tobbet a Picassa -ize amikor meg volt- mint a Skydrive.
Es, hogy oszinte legyek, a Skydrive UI-ja nem jon be...valahogy nem sikerult ugy atemelni WP-rol aMetroModern UI-tWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Blyan
félisten
válasz gzbotii #10896 üzenetére
De nem érted meg, ezért hiszem, hogy full maki vagy.
Az Xboxon is Modern IU van, pedig nyomokban is alig emlékeztet WP-re. Szóval egészen biztos vagyok benne, hogy a Skydrive elrendezés és kialakítás sokkal inkább a Win8-as felületre hajaz, mint a WP-re - és ezért nem meglepő, hogy Neked nem adja a WP érzést.Fura, Te használsz Windows 8-at, nem? Akkor miért olyan meredek megérteni amit írok?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest