- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Pttypang #9250 üzenetére
Használtál már iOs eszközt, vagy csak véded a félkész redmondi ócskaságot ész nélkül?
A lockscreen nem Noticenter, csak jelzésre alkalmas, segít, hogy ne kelljen a böngészgetned a feloldott telefonon - példának hoztam fel, a kis butus rendszerednek, a noti center értelemszerűen a feloldott telefonon belül található, és természetesen szabályozható, hogy mi kerüljöjn ki a lock screenre, sőt az is, hogy csak jelzés legyen róla, vagy preview is, és még természetesebb módon lezárható a iPhone is.
Srácok, én nagyon szeretem a WP-t. de ha egy fan a seggébe dugja a fejét, az már azért bosszantó.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
Ha már szifon... Ezt nevezem jó minőségű, átgondolt és okos applikációnak. Pedig csak egy szutykos mailer app...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
veterán
Használtam már kb 1-1,5 órát szifont ^^
Védem, mivel én meg vagyok elégedve vele, ofc lehetne jobb is
Írtam már, hogy a balra húzható móka nekem bejönne
Viszont azt hittem a kép alapján, hogy ez konkrétan a lockscreen
Nem vagyok fan, csak mint már írtam, nem támasztok túl nagy igényeket ezen a téren a telefon felé.. ezért általában nem nagyon jönnek át nekem az ilyen panaszok, hogy valaki nem képes létezni skype/viber/etc nélkül..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Blyan
félisten
Ühüm, és várhatsz félévet mire bekerülsz a rendszerbe - arról nem is beszélve, hogy minden levelezésed átáramlik a szerverükön.
Az alkalmazás UI-sze elég baráti, de a többi azért egy vicces móka.
(#9255) Crytec210
Védjed, csak maradj a földön. Én pl nem másfélórás használat után véleményezem sem az iOS-t sem a WP.t
(#9257) crey
Hát... nem tudom. De az igazság hozzátartozik, hogy egy hete töltöttem le, és még mindig 240000-en vannak előttem, mire sorra kerülök. Az nem vicces picit?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
btudos
nagyúr
válasz Pttypang #9255 üzenetére
Képesek vagyunk létezni, de ha veszünk sok pénzért egy telefont, amihez tartoznak bizonyos szolgáltatások, amiket használni lehet, akkor kihasználjuk. Nekem is a WP a kedvenc rendszerem, de pontosan tudom hogy sok dologban nagyon le van maradva. Nem várok el Android féle nyíltságot (kell a fenének), de legalább alapvető rendszerfunkciók terén(mint az értesítés, ne felejtsd el hogy okostelefonról beszélünk) azért hozhatná az iOS megbízhatóságát.
Alapvetően el lennék én értesítési központ nélkül is, ha az általam használt alkalmazások mindegyike úgy küldené az értesítést és úgy jelezne számmal a csempén mint ahogy az események valóban történnek. Na ez rohadtul nem történik meg.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz Pttypang #9259 üzenetére
Nem tudjuk mi érdekli jelen pillanatban az MS-t, mert magasról tesz a kommunikációra. Így csak álmodozunk és várakozunk, hátha lesz valami, de valószínűbb hogy úgy fog bármi is történni, mint ahog vége lett a világnak
Macikám, az egy dolog, hogy az MS nem ösztönzi kellőképpen a fejlesztőket, de az, hogy a Viber WP-n kimondva kimondatlanul egy nagy rakás sz@r, ez elvitathatatlan. Erről igazából a Viber fejlesztőivel kéne elbeszélgetni, nem a Microsoft dolga más cégek VoIP szolgáltatásaihoz normális klienst írni. Amúgy ezt áthelyezhetnénk az on topikba, mert elveszítjük a topik eredeti szellemiségét
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz catroot #9264 üzenetére
WP8-ra egyáltalán nincs Viber, csak a bétának is igen gyenge Messenger, ami ha válaszolnék egy frissen kapott üzenetre, kiírja, hogy az adott felhasználó készülékére nincs telepítve a Viber (akkor honnan küldte az üzenetet édes f@xom? ), és kapjam be. Na én ennél a pillanatnál döntöttem úgy hogy rohadtul nem hiányzik a Viber az életemből.
-
Lall
veterán
Nekem személy szerint ez a pofamba (es ezaltal masok pofajaba) tolja az infot nem igazán tetszik. Ugy kéne, hogy a piktogram kint van a lockscreen-en, de csak egy balra elhuzassal jön be a noti center és ha a telefonod jelszoval vedett, akkor bizony be kelljen írni a jelszot. Mert így a kedves nejem/anyam/apam/szeretom... is látja, ha barmilyen uzenetem jött. Tudom ki lehet kapcsolni mi jelenjen meg, de nekem es szerintem sok mas! embernek ez lenne megfelelobb/biztonsagosabb.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Oppenheimer
nagyúr
Látom megy hőbörgés. Szerencsére engem csak addig foglalkoztattak ennek az oprendszernek csúfolt fostengernek a hiányosságai, amíg ráértem vele törődni. Nyárig még kibírom ezzel, aztán valahogy váltani kéne droidra, mert megint lesz szabadidőm idegeskedni
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #9281 üzenetére
Droidra? Bombaötlet bájgúnár.
Blyan: De én szeretném látni, hogy jött. Vagy az is megoldható iOS-en, hogy mutatja, hogy jött valami, de azt nem, hogy kitől és mi? Nem tudom, ezért kérdezem.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #9285 üzenetére
Fogadjunk kevesebbet sírna a szád ha Ativ-ot vettél volna
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
A kitőlt pedig fontos, hogy ne lássák. WP-nél is bosszant, hogy a felső sávba odabassza. Gyakorlatilag minden elolvasható belőle. Ráadásul itt kikapcsolni sem lehet. Marad a BB. Vagy szeptemberig (ekkor jár le a hűségem a Telenornál), megcsinálják a wp8 noti rendszerét is normálisan. Tudom... ébresztő.
Boti: Nem az a gond, hogy a tolvaj elolvassa, azt pont leszarom, de ha a feleségem a telefon tolvaj az már nem annyira adja.
[ Szerkesztve ]
-
-
gzbotii
nagyúr
Na ja.
Latom jo nagy az elegedtlenseg itt. Amit meg is tudok erteni. Valoban gaz, amit MS muvel mobil OS fejszlesztes neven.
Van egy stabil es stilusos rendszer, de ez nem eleg...Sokan mondjak, ha felhozom, hogy nekem kell FB chat meg Instagram: az minek, hulyeseg, hipster, igenytelen, alja, szanalmas. Na de kerem, amig az en penzembol veszek valamit es az en igenyeimet elegitse ki...es pl en arra vagyok, hogy a http://t-pont.hu- jojjon be hibatalnul, Flashel addig nekem az kell.
Es nem az erdekel, hogy mas mit haszanal, masnek mi kell...
Osszesegeben hasznaltam 9 honapig WP-t, 4 honapig iOS-t, es 11 honapig droidot. Szerintem, ezek kozul a legjobb az iOS. Hozza a stabilitas, egyseges stilust appok es rendszer szinten valamint normalis tamogatast es meg az ertesitesek is megjonnek
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Blyan
félisten
Azon gondolkoztam, hogy vajon lenne per és ki és kit, ha ilyenné válna az iOS hivatalos kezelőfelülete?
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #9297 üzenetére
De legalább működik. Az innovációt láthatóan nem érdekli a megbízhatóság.
Boti
Lépj túl a dokkon. Egyrészt iPhone 5 volt, tehát egy sorral több app fér ki, másrészt meg nem az volt a lényeg, hanem, hogy a home gombot teljesen nélkülözhetővé lehet tenni vele.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.