- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
ez mind szep es jo, de ez max az ms-nek jo. vagyis hat neki sem. mert ugye minden egyes lumian csak a veszteseg van, de kozben meg kicseszik a userekkel es kicseszik sajat magaval is, mert nincsenek appok a platformjara, nem tud ertekelheto reszesedest elerni. es az uwp kb semmit nem er. ugye w10m meg alig van, box-ra nem lehet meg fejelszteni, iot elhanyagolhato. marad a desktop. desktop-on meg ki akar buta appokat hasznalni?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz junior11 #67502 üzenetére
jo, hat mondom, ez megint ugyan az, ami mar egy eve is volt, hogy nincs uj flagship, nincs marketing (most aztan tenyleg nem volt, mert minden kampany kifutott, vagy le lett allitva). igy ne is csodalkozzunk. csak igy teljesen rohej, hogy az ms uszik a penzben es siman fel tudna ezt az egesz szart futtatni es megsem csinalja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #67506 üzenetére
nameszapicsaba.
-
junior11
veterán
-
veterán
válasz ZavaBalazs #67506 üzenetére
Ez azert jo, mert az elobb omlott ossze a bongeszo, mikor probaltam belepni neptunba
Everybody lies.
-
legiaap
félisten
Haláli ez az egyre kevesebb lumia ment el topik.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Lall
veterán
Ennél a FB idővonal algaritmusnál nem sok ganébbat tudok elképzelni. Van(nak) oldalaim. Posztolok valamit az oldal nevében, de én, mint admin, a saját fb idővonalamon nem látom megjelnenni. És egyébként is egy csomó olyan embert rak ki, akinek még az adatlapját sem néztem meg soha. Legszívesebben törölném magam, de sajna a FB marketing beszippant az oldalakkal. Kurvasokan nézik.
Ettől a régi fénykép fasságtól amúgy is feláll a hátamon a szőr. Borzalom.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #67518 üzenetére
Na. Ezt megcsinálom. Hátha azokat látom akik érdekelnek.
Ettől fggetlenül, gusztustalan szar irányba ment el ez is. Bár nem tudom mit kezdenék ennyi felhasználóval, hogy rendezgetném, hogy mindenkinek jó legyen.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
viewdetails
addikt
commulative. Ask me, I'm an expert.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
junior11
veterán
-
Anász
tag
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
junior11
veterán
Na, kinek jönnek be a barna szeműek? [link]
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
saiyajin
senior tag
A Tubecast app tegnapi changelogjabol:
- After 1.5 years of Microsoft bugs with their incapacity to synchronize purchases correctly at anytime, purchases are now stored to my server.Nincs uj a nap alatt.
[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Bogyi007
veterán
Holnaptól elvileg a OneDrive fiókok tárhelyében lesz változás.
Itt lehet a beállításokon piszkálni hogy a 15 giga hely megmaradjon....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
dejaris
addikt
Megneztem ezt az uj magyar sorozatot: aranyelet. Utos lett, tetszik ez sok okosba megoldas Raadasul nem is ez a 20 reszen keresztul nyujtjuk a semmit fajta. Macin kivul mindenkinek ajanlom, o nezze csak az alkatrazt.
-
ZavaBalazs
őstag
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
junior11
veterán
válasz ZavaBalazs #67548 üzenetére
De csak ha pirosban is lesz
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #67548 üzenetére
tudom, hogy mi hianyzott eddig az eletembol...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest