- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
ha már GoT, a 9. rész vége csak szerintem volt SW koppintás?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Blyan
félisten
válasz viewdetails #59254 üzenetére
A sorozatbélit én is, a mait már nem vállalnám
ZavaBalazs
Szerintem igen.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
dejaris
addikt
Nekem ugy igazan Dany hazifelvere kell.
-
Lall
veterán
Igaz nem reprezentatív, de a ma! TV adásból jól látszik mennyire vevő a nép az "andoridos" Nokiára és ez kiteljesedik a Z luncher bemutatásnál is a 10 hozzászólással. Pedig androiddal jobb lett volna...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
correctman
tag
válasz Oppenheimer #59247 üzenetére
A héten céges busszal mentem melóba. Felmentem a buszmegállóba és ott volt bűzös. Le akartam fényképezni de sajnos lecsúsztam róla. Ha legközelebb látom akkor tolok egy képet ide hátha valaki ki akarja csapni rá.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
polonic
félisten
Ti még hisztek a csodákban?
Jól megkúrja majd az nmhh őket pár száz millára, kifizetik, onnantól meg mehet az emelés.
-
kolosanyi
veterán
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
istnag
addikt
Ennek a topinak az utolsó 7 hsz-ért 191-197 már érdemes volt ma belépni..
-
Melack
veterán
Egy telefon életszerű napi használatakor vajon tényleg csavargatni kell azt a szerencsétlen plasztikot? Ez mióta napi rutin? Vagy csak én maradtam le??? 640/640XL topik.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
legiaap
félisten
Milyen droid lenne jo neked?
Nekem S6, S5 meg G4 jott ki. Erdekes, hogy a Note 4-et nem dobta fel, vagy M9-et vagy OnePlus One-t.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Amúgy az M9 egyre jobban kezd tetszeni. Állítag most jött egy update ami meg jobbá tette a kamerát.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Microsoft Moonraker was Nokia’s smartwatch before it was killed
ez jobban nez ki, mint a band.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #59285 üzenetére
ez elobb jelent volna meg, mint az apple watch, szoval az apple lett volna a masologep.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
viewdetails
addikt
válasz Воланд #59284 üzenetére
Mondjuk ilyenkor b*ssza meg az MS, hogy elkaszálják, csak azért, hogy a bandjüket US only forgalmazhassák.
kolosanyi
Miért, Neked van band-ed? Mennyit szerencsétlenkedél Te is (én is), mire találtál valamit, ami kompatibilis a WP-vel?[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kolosanyi
veterán
válasz viewdetails #59291 üzenetére
Ja, veszek is egy S5-öt...
-
legiaap
félisten
Mondjatok már valami jó windows tabletet, ami annyit tud, mint a Surface Pro 3 128 gigás csak olcsóbb. Öcsém akar venni valamit.
istnag: na az frankó. És hogy merül? Tényleg szar az akkuja?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz viewdetails #59291 üzenetére
meg egy par evtizednek el kell telnie ahhoz, hogy rajojjon az ms, hogy amerikan kivul is van elet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest