- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tordaitibi
veterán
válasz Doky586 #82958 üzenetére
Doky ez kb. olyan érvelés mint pl. én az utóbbi 20 évben nem voltam influenzás, pedig körülöttem sokan voltak.
Én ugyanezzel a problémával küszködtem kb. másfél éve, teleszórtam a topikot a nyvagjásommal, megoldás nincs csak megkerülés, nevezetesen én a 7-8 gép között megforduló 1 terás adatvinyót megformáztam FAT rendszerre és azóta egyik w10 se rinyál. De mondom, ez nem megoldása csak kikerülése egy élő, létező w10 jogosultság túllihegésnek. Mielőtt visszakérdez bárki, igen csak a pár w10 szarakodott, w7 és még xp meg linux is volt a buliba és egyik se problémázott soha. Csak amikor néhány gépre w10 került, na ott megszűnt a megnyitom a fájlt 2 kattintással. -
MaxxDamage
félisten
Jó kérdés, ez pár napos "friss" telepítés.. (lap+cpu+ram csere miatt) és előtte jó volt minden
Van 2 db 8TB HDD-m (ezeken csak .mkv Filmek vannak és azokkal pl. nincs semmi gond (bárhol használhatók)
Win7 -el pl. ilyen bajom sose volt (se azelőtti rendszerrel sem) ezért én is értetlenül állok a dolog előtt... de mindent meg lehet szokni valahogy / ki lehet játszani (és ez most addig biztosan jó lesz, míg nem kell (majd 1x) új rendszer....vagy remélem tovább /majd kiderül/Volt olyan 3TB HDD-m (olcsó és régi Toshiba széria "DT01ACA***") is amin a Filmek (tele voltak) 1x csak elvesztek, mert azt írta ki, hogy formázni kell (azt nem lehetett meg kerülni sehogy...) formáztam és eladtam... (lehet arra a célra, vagy adott eszközben nem volt megfelelő a működése a HDD-nek) mind2 azonos fajta volt és mind2 ugyanazt produkálta egyszerre (dokkolóban) azóta a 8TB Archive v2. HDD-k gond nélkül mennek. (a 2x4TB P300 meg a gépbe lett rakva/véve.
MD
L[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
Egyszer nekem is volt ilyen problémám. Újra raktam a 7-et, sp2-vel ami gyári iso-s volt, előtte is az volt fent és egyszerűen a jogosultságokkal nem tudott mit kezdeni... Állítani sem kellett semmit... Egyszerűen nem tudta a masik hdd-n lévő fájlokkal mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest