Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz King Unique #60768 üzenetére

    Én sem találkoztam volna a gépházas listával, ha nem közli velem a Win10, hogy az MP4, MP3, AVI stb fájlok társítását önkényesen megváltoztatta, mert szerinte az MPC-HC rosszul működik. Amíg el nem indítottam az alkalmazást, addig mindig vissza is rakta az UWP-s fasságra. Képek ugyanez. Agymenés.

    KB linkeknek valóban kevés az értelme manapság, viszont korábban szűnt meg a funkció mint hogy havi összegző lett volna a frissítés. Legjobban egyébként is az önkényes telepítése zavar.

    (#60771) rumkola: ha feltelepítesz egy másik, akár ingyenes védelmi csomagot, akkor 100%, hogy a Defender elmegy aludni, és azt a védelmet valószínűleg könnyebb konfigurálni, kivételhez adni benne, ha egyáltalán fals riaszt rá. Avast, Avira, BitdefenderFree, van pár korrekt ingyenes megoldás.

    (#60773) csibor: ezt most nem értem
    Kétféle fiók van, a helyi és a Microsoft fiók. Microsoft fiók esetén a belépést felgyorsítani mondjuk PIN kóddal lehet. De oda az MS fiók (Outlook) jelszó tartozik.
    Természetesen vissza lehet konvertálni helyi fiókká, miután szabályosan belépett.

    Mikor csinálta azt a fiókot? Mert a jelszó megadása nélkül nem lehet helyi fiókból MS fiókot csinálni. Ha 5 perce csinálta, akkor meg csináljon másikat és jegyezze meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák