Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz pzstm #2464 üzenetére

    Ezidáig nem volt időm alapjaiban vizsgálni a rendszert, de a 9926-ban még ott vannak azon "fájlok" és " nyomok" amik biztosan nem engednek update-elni véglegesre.
    Holnap meg talán hétvégén már lesz időm(ha megint nem figyel be ilyen "gyorsan, de septiben" meló stb), hogy a kernelt megnézzem... Szvsz augusztus környékén fog megjelenni a szokásos 90 napos RC, amit majd valóban lehet véglegesre frissíteni(de 10-nél még ez sem biztos), de mint írtam ezidáig nem jutottam el a kernel-ig... (Mindig ott a "titok", legalábbis ezidáig mindig úgy volt)
    A jelenlegi verziók pont azt a célt szolgálják, ami a neve, azaz TP, szóval senkit nem az érdekel(mármint hibák szempontjából), amikkel az átlag user-k előjönnek, mert a kernel-t meg úgy "általában" a rendszermagot tesztelik(bár ezzel Te nyilván tisztában is vagy)

    Az egyetlen dolog, amivel nem értek egyet az MS-el(de már 8.1-nél sem), hogy illet volna egy natív x64-es verziót készíteni, nem pedig töketlenkedni, hogy a 32 bites app-okat is tudja futtatni. :(

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák