Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #58000384 #17789 üzenetére

    Jah, a kmspico-s tabot (@ByELDI) nem ártott volna kihagyni a kép aljáról ;] .

    Amúgy torrent: a konkrét infótulajok, maguk a kiadók vadásznak a megosztást végző felhasználókra, ami ellen max vpn-szolgáltatással lehet lépni. Hobbi-admin voltam az előző melóhelyemen (egyetem), és láttam, ahogy a főadminnak küldtek levelet a témában (xy IP-ről valaki torrentezett a doménünkben, lőjük ki - nem usa-ban történt, így a személyes adatokat nem kérhették, de "köztörvényes" esetben (gyerekpornó, stb) azt is továbbítottuk volna).

    #17791: amúgy énis megnyirbáltam a dolgokat, group policy-ben engedi beállítani a régi WU viselkedést (figyelmeztet letöltés előtt) - hogy ez a valóságban hogy fog működni, nem tudom. A noti, amin ezt csináltam soványka+limites mobilneten fog tengődni, ergo ha csak 1-2MB-ot is pocsékol egy véletlen netre menő kereső - amikor csak a calc.exe-t keresem a gépen - az is számít.

    #17793: nem Mo.-gon történt, hanem "vhol" Ny-EU-ban:). Arrafelé azért megy a levadászósdi, bár nem vészes. Valszleg űzték páran az ipart, de csak ezt az egy levelet láttam 4év alatt.

    [ Szerkesztve ]

    Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Új hozzászólás Aktív témák