Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #46824192

    törölt tag

    válasz King Unique #142673 üzenetére

    ha nem állítja be a user hogy mely mappák legyenek mentve és szinkronizálva vagy éppen ne legyenek, akkor nem meglepő ha alapértelmezetten a felhasználói fiók mappáit menti, feltölti a felhőtárhelyre.

    Akkor mondom másképp! Ha nem állítom be, köszi ne csináljon semmit. Ne akarjon csak úgy alapértelmezetten bármit feltölteni. Amikor készenk áll a feltöltésre (be lett léptetve!) , tegyen elém egy ablakot és b....sson ,hogy jelöljem ki a feladatot.
    De még csak ablak sem kell. Jobbra lent annyi, de annyi mindenért tud dumálni az értesítési sáv. Értesítsen ott, hogy ,hahó gyere jelöld ki a mappákat!
    Tudod ha belépek , a kedvenc sportfogadós oldalamra , ott sem tesz meg magától 3 meccset, mert szerintük okosabbak mint én, hanem megkérdezi hogy mit szeretnék tenni. Ennyi, ilyen egyszerű.

    Ennyi erővel más hasonló felhőtárhelyek, szolgáltatók is a fájlokra hajtanak.
    Megmondom őszintén tényleg sokat kipróbáltam már , de egyik sem kezdte el csak úgy a kedve szerint kijelölt mappákat feltölteni.
    Azt most hagyjuk ,hogy mit csinál a háttérben bármelyik tárhely kliens szoftvere.
    Egyrészt úgysem fogjuk megtudni+amiről nem tudunk az nem fáj. De ez mellékszál és ha az nézzük amire tényleg kitalálták ,szerintem egyik sem kelt még önáló életre.

    Egyébként ha profilozásról van szó, na akkor a google is egy külön állatfaj, de még ők sem merték meglépni az androiddal ,hogy megjelöltek pár mappát ,amire nekik szükségük van hirtelen :) khmmmm. Mármint az algoritmusoknak.

    Felőlem aztán lehet szépíteni, simogatni, babusgatni hogy ez egy jó dolog. Szerintem ez így kalap ...., és ebbe nincs semmi extra. Akinek kell használja. Részemről off.

Új hozzászólás Aktív témák