Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    válasz a1200 #29196 üzenetére

    szia ismét!

    sajnos érdemben nem tudok segíteni, mert elég kezdő vagyok számítástechnikában, örülök, hogy a magam gépét összetudtam rakni egy jól működő windows-zal, többet sajnos nem tudok ennél.

    megmondom őszintén neked, sajnállak egy kicsit, mert értem a helyzetedet.
    nehéz lehet rögtön xp után átállni 8-ra, mondjuk nekem sem volt könnyű xp után a 7, kellett hozzá 1hónap amire megszoktam úgy nagyjából, de ha xp-ről 8-ra kellett volna egyből, az még furcsább lett volna és tovább tartott volna és lehet inkább maradtam volna xp-nél.

    szerintem, ha eddig minden oké volt az xp-vel, akkor még használd azt és közben lassan gyűjtögessél másik gépre. azért is nehéz ma Magyarországon vásárolni, mert 1/3-a csak a teher, amit ki kell dobni az ablakon és a fizetések... szóval szégyen.

    szerintem tartsd meg az xp-s rendszered és közben tesztelgesd akkor a 32bites win8-at, vagy inkább próbáld meg a win7-et-az még normális rendszer-hasonló az xp-hez, de a 8 már nagyon elment tőle./de sokkal stabilabb, mint az xp, sőt/

    tudom nem tudtam érdemben segíteni, csak értem a problémádat és tudom milyen nehéz, remélem azért sikerül valamit összehozni, hogy mások segítenek majd neked benne.

    írtad, hogy csak profik válaszoljanak, de muszáj volt ezt megírnom, remélem nem baj.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák