Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz kutga #23611 üzenetére

    Szerintem minimálisat. Ha sokat használod a hibernálást, akkor nem 90, hanem 60 év múlva fog megpusztulni a NAND flahs memória benne. :)
    Nem hülyéskedek, a számítások alapján átlagos felhasználás mellett tényleg saccperkábé ennyi jön ki mondjuk egy 128G-s SSD várható élettartamának, ha csak az írási mennyiséget, és a 3-5000 alkalommal írható cellát vesszük alapul. De a tapasztalatok szerint, ahol direkt gyilkolják az SSD-t, ennek már az 5-10 szeresét kiírták, és még mennek a teszthez használt meghajtók. Amelyik megpukkan, annak a vezérlője sül meg, nem a memória.
    Persze, nekem nagy a pofám, gondolhatá bárki, de igazság szerint nekem is kb fél éve van SSD-m, előtte én is tartottam ilyen dolgoktól, de mivel ez alatt az idő alatt még mindíg 100%-os a meghajtó, mostmár merem használni. Mondjuk én a hibernálást kikapcsoltam, mert ott nálam a monitor nem tér magához, és már bennt van a windows 7 (nemvicc). Itthon pedig nincs olyan munkám, ami miatt nem lenne jó kikapcsolni a gépet. Ha lenne, akkor természetesen hibernálnék én is, minden szívfájdalom nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák