- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
allein
addikt
válasz PumpkinSeed #23451 üzenetére
Elég szomorú vagyok ha ez van mert az OCZ-nál egyszer sem fordult elő. Köszönöm egyébként a segítségedet
-
PumpkinSeed
addikt
válasz allein #23452 üzenetére
Nem feltétlen SSD hibás, a rendszeren belül kell keresgélni Megnézed futó programokat (feladatkezelő) és ott ami nem rendszerhez tartozik azt kilövöd majd kikapcsolod, és ha akkor leáll rendesen akkor az a baja.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
flash-
veterán
sziasztok
van egy Asrock 890Fx deluxe 3 alaplap,windows 7 x64 home premium sp1 operácios rendszerrel.legujabb frissitések is fent vannak.
használok rajta egy tplink wifi usb sticket,így csatlakozok az internetre.az a problémám hogy véletlen időközönként lebont a netről,és egy ilyen hibaüzenet fogad:
ez az eszköz gyorsabb mőködésre is képes.
pár másodperc eltelik és már újra visszacsatlakoik a netre,majd x idő után(2-3 óra mulva)újra ez van.
próbáltam már windowst újra rakni de az sem segített.
Az alaplap usb2 és usb3 as csatolójába is csatlakoztattam már az ezközt.
mindhiába.ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
ingyom007
tag
Sziasztok
Teljes hardvercserénél(cpu,ram,alaplap) meg lehet oldani, hogy ne kelljen újrarakni a rendszert? Általában eddig ha nem raktam újra folyton kékhalálozott vagy utóbbi esetben táp és vga cserénél az összes bootfile törlődött vagy csak meghibásodtak az a lényeg hogy se az xp se a win7 nem bootolt. -
PumpkinSeed
addikt
válasz ingyom007 #23455 üzenetére
Lehet meg lehet oldani, de nem ajánlom. Ilyenkor nagyon ajánlott az újratelepítés, mivel teljesen új hardvertámogatás van. Az operációs rendszerek assembly-ben programozott része pedig nem szereti, ha közben kicserélik az alaplapot és processzort. Még egy linux-nál ez elhanyagolható Windows nem képes erre.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
nagyúr
válasz flash- #23454 üzenetére
Drivert teszel fel hozzá? Vagy gyári win? Ha mindkettő volt, akkor lehet hogy hasal a vezérlő.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ingyom007
tag
válasz PumpkinSeed #23456 üzenetére
Köszi a választ akkor marad a jó öreg időhúzás
-
mezis
félisten
válasz csucsbicep #23449 üzenetére
Ez az információ védelme lehet illetéktelenektől. Ugye mostmár Te is bánod, hogy nem hagytál helyet egy Linux-nak is ? (Mert abból valószínű, hogy elérnéd az összeset. )
mezis
-
félisten
válasz flash- #23459 üzenetére
Megfelelő drivert? (Az ilyen stick-eknél gyakran több verziós driver van külön, egyáltalán nem mindegy melyik van telepítve, még akkor sem, ha látszólag bármelyiket fel lehet telepíteni hozzá)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
AkosAkos
aktív tag
Nemrég két számomra fontos dolog(főleg az első) eltűnt a Windows 7-ből és nem tudom hol lehet visszaállítani. Ehhez kérnék egy kis segítséget.
Ha egy fájlt másoltam egy olyan mappába amiben már van egy ilyen nevű fájl akkor kiírta, hogy kicserélje e a fájlt vagy ne tegyen semmit esetleg nevezze át az egyiket és így mindkettő megmarad. Na ez utóbbi dolog már nincs. Hol lehet bekapcsolni?
A másik dolog az, hogyha rányomtam pl. egy videóra alul kiírta a méretét, felbontását, képkocka/másodpercét, stb. Na ez sincs már és tudom, hogy ezt meg lehet nézni máshol, ez nem is annyira fontos csak ha valaki tudja a választ akkor leírhatná. Előre is köszönöm! -
Steelmanus
addikt
válasz allein #23452 üzenetére
Probal ki itt javasoltak masoknak csak en is hasznalom. Ments el egy akarmi.reg fajlba, vagy kezzel modositod a registry-t.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
"AutoEndTasks"="1"
"LowLevelHooksTimeout"="3000"Az elso sor automatikusan probalja kiloni a beragadt alkalmazasokat, a masodik sor pedig azt jelenti hogy mennyi ideig varjon a kilovesre.
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz allein #23444 üzenetére
Szerintem meg ne optimalizálj semmit az SSD miatt. A leírás elég alapos és jó, de véleményem szerint a mai SSD-k esetén már felesleges. Használd és kész. Próbáld meg úgy is. Hátha kikapcsoltál, vagy elállítottál valamit, amit nem kellett volna. Esetleg a lapozófájlt állítsd kis méretűre (nekem 8GB RAM mellett 400 - 4096 MB) és töröld a hibernációs fájlt. Ha így is gázos, akkor valamely alkalmazás lesz a ludas.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni
Van egy Mustek 1248UB usb-s scannerem,de sajnos nem bírom a win7-el összehozni
Hiába telepítek hozzá drivert nem hajlandó felismerni (kezelni).
A válaszokat előre is köszönöm!Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
aktív tag
válasz alratar #23469 üzenetére
Azt sajnos már néztem [link],illetve le is töltöttem,sőt fel is raktam.
Még a "kompatibilitási problémák megoldását" is használtam telepítéskor.
Sorry a link nem mutatja meg rendesenCsak halkan jegyzem meg,hogy a win8 egyből kezelte,de a 7-es,akkor is jobban bejön legfeljebb nem használom a scannert,egye fene
[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
VGYke
addikt
Nagyon off itt, de azért bepróbálkoznék, elnézést ezért, kerestem, de nem találtam alkalmas fórumot
Használja valaki az Adobe Reader XI "magyarítással" rendelkező programot?
Telepítem, magyar, frissítem angol. Szét túrtam az agyam a frissítés utáni beállításokban, nem tudom magyarra visszaállítani. Nincs nagy jelentősége a dolognak, de roppant módon idegesít, ha én vagyok a béna!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
addikt
Üdv! Op. rendszer telepítés lesz hamarosan nálunk. A jól bevált Win 7-et tegyem fel, vagy szerintetek érdemes Win 8-ra váltani?
-
-
vacs
veterán
Van egy ilyen hiba a laptop-on, hol/hogyan töröljem a régi wifi nyomait ?
Megváltozott a wifi-m néhány beállítása, és azóta nem tud csatlakozni a 2,4 GHz-hez, csak az 5GHz működik.
MSI laptop + win 7 prof x64.
A hálózati és megosztási központ-on belül hol/hogyan tudom eltüntetni ?(^)(>.<)(^)
-
VGYke
addikt
válasz TigerCat #23473 üzenetére
Sajnos (korábban és azért ismételten, mert nem értettem az angol nyelvre váltást) az általad linkelt fájlt telepítettem:
Magyar is, az első update-ig! Utána azonban:
Beállításokban max a helyesírás részen találok nyelvre utaló jeleket (de lehet vak vagyok, gyenge az angolom és máshol kellene):kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
mezis
félisten
válasz PumpkinSeed #23477 üzenetére
Gondolom a Win7 már meg van neki, akkor meg minek költsön Win8-ra ?
mezis
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Volna némi problémám a cserélhető adattárolókkal...
Vettem egy usb 3-as 32gb-os Transcend PH! tesztgyőztes pendrive-ot (usb2-re van csatlakoztatva)
Vettem egy noname 32gb-os mocro sdhc class 10-es memkártyát
Próbáltam teszteket csinálni mindkettővel, számos progit kipróbáltam, de egyik sem tudta lefuttatni a tesztet.
Sima írás, és behal a teszt közben. Legtöbbször le is fagy a progi.
Mégis total commanderben az átvitel stabil, nem ingadozik.
A tesztprogikban pedig szépen elsunnyog 0kb/s-ig.. ha egyáltalán eljut odáig.
Mi lehet a gond?
(64bites rendszer, ehhez megfelelő progikkal próbáltam)
A microsdhc fat32-be van formázva hogy az eszköz amibe vettem lássa. A pendrive NTFS-be. -
PumpkinSeed
addikt
Nem a költésen volt a hangsúly. Ő megkérdezte, hogy melyiket tegye fel. Én meg tanácsoltam neki a jobbat. Ilyen esetben a 0-ról kell indulni. Amúgy is ha megvan naki akkor is csak 8000Ft a Win8.
-
veterán
Sziasztok
Win 7 64bit-es OS-em van. És olyan gondom van napok óta a hangbeállítással, hogyha meg akarom változtatni a kimenetet a fülesemről az 5.1-es szettemre akkor legalább 1-2 percet kell várni mire előjön a lejátszóeszközök menü. Mi a franc okozza ezt? Régebben is volt ilyen gond, pedig a driverekkel minden rendben van, illetve régen 5-ből 1x csinálta maximum de most meg minden alkalommal.
Úgy szoktam a beállítást megváltoztatni hogy a tálcán jobb klikkel rámegyek a hangszórók menüre majd lejátszóeszközök, majd itt hal meg az egész..
Valakinek van tippje hogy mi okozza ezt?
iPhone 13 Pro Max
-
TigerCat
nagyúr
Érdekes.
Esetleg próbáld meg uninstallálni, törölni a konfigurációs fájlokat az AppData Local és Roaming mappából (itt éred el, csak másold be a navigációs sávba az intézőben: C:\Users\%username%\AppData\ ), a program maradékát a Programfájlok (x86)-ból. Ha kész, telepítsd újra amit küldtem. Figyelj, telepítéskor milyen nyelvet adsz meg. Remélem ez segít.jozsi252
Ha kihúzod a fülest és automatikusra állítod a váltást, akkor is lassú? Mert ha nem, akkor ez megoldás lehet. Bár fapadosabb kicsit... Új driver, eszköz nem lett felrakva, ami bekavarhat?[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
fdisk
őstag
Nagy win 7 guru(k)tól kérdeznék.
Szépen lassan eltűnt a szabad helyem a rendszerpartícióról.
30 gigán van a win.Ezen a partíción az os-n és a telepített progikon kívül nincs más.
A meghajtón ki van kapcsolva a hybersys,a page fájl és a rendszer visszaállítás is.
Még is egyre kevesebb a hely,most pedig már figyelmeztet az os,h szabadítsak fel helyet.
A ccleanert rendszeresen szoktam futtatni az utóbbi időben helyfelszabadítás végett.
Mi foglalhatja még a helyet amit külső program nem lát?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
TigerCat
nagyúr
-
VGYke
addikt
válasz TigerCat #23488 üzenetére
Annyit már sikerült elérnem, hogy rendszergazda fiókból ezt választottam:
Aztán Adobe bezár, újraindít és megkérdezi:
Rendszergazdai fiókban már magyar!
Na de ugyan ezt eljátszottam a saját korlátozott fiókomban is és angol maradt!
(Mert ugye a rendszergazda csak telepít, karbantart, a korlátozott User meg játszik, torrentezik, pucér néniket nézeget, stb.)
Lehet, kibróbálom az AppData törlést... Bár emlékeim szerin, ezzel valamit megszívtam már régebben...
Meg aztán Adobe nem csak a Reader, a farnc tudja ott ki kivel vankutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz TigerCat #23492 üzenetére
Nem ez a kérdés, hanem felhasználónként az AppData:
C:\Users\VGy\AppData\Local\Adobe
C:\Users\VGy\AppData\LocalLow\Adobe\Acrobat
C:\Users\VGy\AppData\Roaming\Adobe\Acrobat
könyvtárakból mit merjek prg. eltávolítás után törölni és mit nehogy!kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
fdisk
őstag
válasz TigerCat #23490 üzenetére
Köszi.
Ezek közül sokat én is manuálisan szoktam töröli,de sikerült még 1 gigát találni.
Viszont közben találtam olyat,h az os a win update helyről letöltött fájlokról is csinál biztonsági mentést.
Én ezeket is töröltem.(remélem nem csináltam nagy hülyeséget),és így még sikerült kb.3 gigát felszabadítanom.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
VGYke
addikt
Lenne egy újabb kérdésem: a cmd ablak nálatok milyen beállításokkal jelenik meg?
Mert nálam tegnapig tök normális volt, esküszöm nem nyúltam a beállításokhoz, de mától átment "minibe", mind betűméret, mind minden tekintetben:Ha valakinek lenne energiája ahoz hogy megnézze a gyári beállításokat, és elküldené nekem privátban vagy itt, nagyon megköszönném (keresés-cmd-ha előjön a fejlécen- jobb egér klikk - tulajdonságok -Beállítás, Betűtipus, Elrendezés, Színek)
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A probléma az, hogy bármilyen win-t telepítek fel, legyen home prm,basic, vagy ultimate, bootnál mindig megáll. Mikor bootolnia kéne a rendszer,akkor csak villog a kurzor a fekete képernyőn és kész. (Még a betöltő képernyő előtt). Amint berakok egy Hiren's boot cd-t és arról indítom el a Win, azonnal elindul. Magától nem, bootról igen. Tudtok segíteni?
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
RockHaRD
addikt
Ahoy! Valahogy eltűntettem a tálcáról ezt az előnézetes cuccot (ha a programokra ráviszem az egeret, akkor eddig miniatür előnézet volt, most meg semmi). Hogy tudom visszavarázsolni?
-
VGYke
addikt
válasz TigerCat #23496 üzenetére
Köszönök mindent, a cmd beállításokat is! (Már csak az a kérdés, ki a fene állította el ezeket nekem )
Az Reader uninstall-törlés-install lehet nem ma, de kipróbálom...McSzaby: az összes telepített szoftvert megvetted? Mert virágboltikkal az általad leírt dolgok előfordulnak....
Másik tippem a BIOS rossz konfigurálása, de akkor szerintem nézz szét az alaplapod fórumában.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen SSD-t vegyek?
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest