Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Siriusb #11016 üzenetére

    A másik helyzet a "múltkor olyan jól elmagyaráztad, hogy kell a Wordben azt a izét, és figyu már, lenne egy kisebb kérésem, hogy valamikor nem tudnád újratelepíteni a gépet? Tudom, hogy neked tök gyorsan megvan", meg hogy "tök lassú a számítógépem, nem tudsz vele valamit csinálni?", és "a telefonom múltkor kiírt valami hibaüzenetet, nem tudod, miért?" stb. Mondjuk most a gyökerebb kérdéseket szedtem össze, de amikor értelmesebb kérdéssel találkozol, akkor is a lényeg az, hogy neked nyilván végtelen mennyiségű időd és türelmed van, és te tök hozzáértő vagy, léccccci csináld már meg, mert te tök jófej is vagy.
    #11014-re: megoldás gyanánt nekem tetszett a 444-es cikkben látható változat:

    - Szia!
    – Nem lehetne.

    :DD

    (#11017) PumpkinSeed :
    "De a legnagyobb baj, hogy az informatikusok munkáját semmire nem becsülik"
    Attól függ, hol, ki, milyen jellegű informatikai munkát. Az átlagember egyébként nem tudja még megbecsülni sem, melyik számítógépen végzendő munka mennyi időt vehet el, és milyen jellegű háttértudást igényel, és annak mi lehet az eszmei értéke. Ezért igaz hatványozottan, hogy ha az ember nem szakmabelinek készít weboldalt, akkor nagyon oda kell figyelni, hogy ne szaladjon el a megrendelővel a ló az ilyen "még azt kéne, hogy"-jellegű kérésekkel.
    Mondjuk itt a cikkben nemcsak ügyfelekről volt szó, hanem a számítástechnikai problémák miatt előkerülő ismerősökről is, akik pusztítják az idegeidet a kérdéseikkel. :D

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák