- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordVader80
őstag
válasz di-courage #144 üzenetére
és csak akkor indul újra a géped, ha installálod a kamerát?
próbáltad különböző usb portokba?nincs nagyon ötletem mi lehet
May The Force Be With You!
-
agian
csendes tag
Tegnap vettem egy Microsoft LIfe-cam vx-1000. és borzasztó a minősége a társalgáskor, recseg és valamikor spontán sipol. A másik, hogy amikor megnyitom a programot, csak egy fekete négyzet jelenik meg.
Segítsen valaki, akinek ilyen van, hogyan kezeljem!!!!!!Létszi!!! -
_ak_
addikt
válasz di-courage #144 üzenetére
töltsd ki a cuccosok részt a profilodban. Próbálj kölcsönkamerát is dugdosni a gépedbe, vagy egyik ismerősnél próbáld ki a camot. Használsz más usbs cuccot? Azok mennek rendesen? Mondanám, h azért a béke kedvéért nyomass agy anti vírust is, mert sosem lehet tudni, de nem hallottam még ilyenről.. Nekem az usb bűzlik, tuningolod a gépet?
Let's begin, de gozaimasu!
-
FÜLES92
csendes tag
hali nincs valakinek Logitech QuickCam Messenger Camera ilesző programja
-
di-courage
csendes tag
A cuccosokat kiirtam.
Megprobáltam másik usb portba bedugni a kamerát, eddig jó, legalábbis, mikor ezt irom, addig nem indult újra. Egyébként az utóbbi időben egy usb hub-ra dugtam a kamera usbjét, amin rajta szokott lenni néha 1-1 pendrive, meg most az egerem adóvevője is rajtavan folyamatosan.
Most igy hagyom, aztán meglátom, hogy újraindulgat-e vagy se. De lehet, hogy nem ártana egy friss windows, bár nemtom...
1-2 nap múlva irok majd, hogy mi lett a storym vége
Amugy nagyon szépen köszönöm a gyors regálást!
-
Wintercold
csendes tag
Hello! Nekem az a problémám, hogy van ugyan webcamom, de msn-en molyos és homályos a kép, és nem tudom hogy kéne beállítani, hogy jobb legyen. Már probáltam hogy élesítem, de nem segít... Valaki tudja mi lehet a gond? (mit kéne beállítani a camon vagy a Vistán, hogy jól működjön?)
-
_ak_
addikt
válasz Wintercold #157 üzenetére
XP-vel nem volt homályos? Egyébként ezt a fókusz szabályozza a kamerán, ha az sem segít..
Let's begin, de gozaimasu!
-
spyler76
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy ilyen tipusú kamerája?
Genius I-look 317.Az istenért sem tudom működésre bírni.
A genius honlapon találtam ilyen drivert de azzal sem működik.
Az eszközkezelő látja.Van valakinek ötlete
Nincs gyári telepítő lemezem.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Hali. Kaptam karácsonyra egy tesco gazdaságos webkamerát, asszem Technika tecweb1-es típus, ennyit már kinyomoztam. Akárhogyan telepítem, még a tecso driver oldaláról is húztam le friss drivert, sehogy sem akar működni, felrak egy rakás codeket, de mind hibás, 39-es hibakóddal elszáll. Mindent a tetves leírásuk alapján csináltam, mégsem műxik. Valaki segítene, hogy hogyan tudnám életre kelteni, mert az irodában jó lenne azért. Mivel ajándék, még nem akarom kibaszni, de nem áll messze tőle...pls help me..
Thx:
Geller -
Geller72
veterán
Valószínűleg most fél ötkor összetöröm...
-
Geller72
veterán
válasz LordVader80 #163 üzenetére
...fél öt elmúlt...nem ment át a törésteszten, tehát kereskedelmi forgalomba, tömeggyártás szempontjából nem kerülhet...üdv.
Geller -
Geller72
veterán
válasz LordVader80 #165 üzenetére
kibaszottmocskostetvesteszko..
-
Barto
aktív tag
Üdv Minden Kedves Fórumozónak!
Sikerült beszerezni, egy MSI Starcam Clip II-es kamerát. Aranyos, tetszik, autofocus stb, éjjel látó stb. Esti lámpás megvilágításnál, azért nem túl szép a kípe. :-) Visszalapoztam, és korábban Momcsi irt hasonló problémát amire én bősz MSI márka tapasztalt és fan reagáltam neki, hogy nekem az StarCam 370i-vel minden ok. Na most laptopra szereztem egy ilyen camot. És ua-t tapasztaltam. Nem tudok fehéregyensúlyt állítani, mert inaktív. A low light opcióra semmi lehetőség. Nincs valami regkulcs amivel aktívvá lehet tenni. Vagy valamilyen tapasztalat nektek? Köszönöm szépen előre a segítséget ill. a válaszokat! Nem nekem lenne a cucc, hanem após jelöltömnek, így kellenek a piros pontok...
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
hazaigab
csendes tag
Üdv mindenkinek,
problémám a Lenovo USB Webcamerám. Kinéztem, megvettem, hazavitte. Otthon Vista op. rendszer. Telepítő lemez Xp,Win2000-hez. Sebaj irány www.lenovo.com
Kiválasztom a márka, tíus(Cameras Lenovo USB Webcam 40Y8519) op.rendszer Vista B.
Letölt:
driverlenovousbwebcam.exe
mediaonegallery.exe
Futtat:
1,driverlenovousbwebcam.exe (arról nem is beszélek, hogy installálás közben Kaspersky ordít, hogy valami trójait talált és törli)
Na mindegy megjelenik a Webcam ikon a tálcán.
2, mediaonegallery.exe elindul a webkamera softvare telepítése: kéri név, vállalat és kapaszkodjatok meg: Serialnumber
Há ku... életbe leveszem kamerát (MERT MÁR HASZNÁLNI AKAROM ÉS FELTETTEM A MONITORRA) és beírom a S/N ....... számot és azt írja ki, hogy nem jó sorozatszámot adott meg, én má' minden számot beírtam ami azon a kamerán van.De semmi és semmi.
Pontosabban rossz sorozatszámot adott meg.
Leszedtem mindent, újra... ugyanez.
Most mit csináljak. Én má' nagyon használni akarom!
((((Egyszer még az asztalra is rávágtam)))) Ötlet?Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik. (Dante)
-
hazaigab
csendes tag
válasz hazaigab #168 üzenetére
Üdv,
a kamera rendben van. Tovább nézelődtem, főleg külföldi topicokban. Tehát Vista alatt nem lehet a webkamera szoftverét aktiválni. De nem is kellett, megnyitottam a skype-ot és ott ment a kamera.
Na mindegy. De továbbra sem értem, hogy Vista alá mért nem lehetett megcsinálni(rendesebben).Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik. (Dante)
-
Prestoneen
csendes tag
Sziasztok!
Én is nyitottam egy témát.Nézzétek meg a problemet, majd írjatok egy PM -et, ha összefügg a hibával az, h a Logitech webcamom belilul...MSN -en, és a fotót is lilán adja.Ha nem kapcsolatos, akkor is lökhetsz, decsak akkor, ha tudod a megfejtést(én biza nem )!HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
RoyalFlush
őstag
válasz Prestoneen #173 üzenetére
Hol indítottál témát a problémádnak?
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
LordVader80
őstag
-
csilla89
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen,mert már egy hete kínlódok!
Vettem e gy Genius GF112-es webcam-ot és nem tudom feltelepíteni,mert azt írja ki,hogy az illesztőprogram sérült vagy hiányos.És az ikont kiteszi az asztalra,de ha megnyitom akkor kiírja,hogy "No video capture..."!Kaptam hozzá CD-t is,de nem megy a dolog...
Mi lehet a baj?A Srác a boltban azt mondta,hogy a gépemmel van gond,és újra kell rakni a rendszert.De szerintem nincs semmi gond,csa több pénzt akar...
Ha valaki tud segíteni,akkor az légysz írjon,mert kihullik az összes hajam!!!
Előre is köszi! -
LordVader80
őstag
válasz csilla89 #176 üzenetére
Itt találsz hozzá drivert, szedd le, ha ezekkel sem megy, akkot telepítsd újra a géped, vagy próbáld ki egy cimbi gépén, így ki tudod zárni, hogy a gépeddel van hiba, vagy a kamerával
May The Force Be With You!
-
csilla89
csendes tag
Köszönöm a tippet!de még mindig nem akar sikerülni,mert elkezdtem és kijött egy ablakba,hogy:Make sure that your device is unplugged and all applications ara closed before installation!
Ez mi lehet?
Légyszi segítsetek!
Köszi -
kem
addikt
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem találok olyan programot, ami egyszerre 2 helyre tudja küldeni a "webcam" képét. Van ilyen? VAgy hogyan kell föltenni a netre, de ugy,m, hogy ne 10 meg 1 mp-enként frissüljön.
Köszi!
-
LordVader80
őstag
válasz csilla89 #178 üzenetére
Ez azt jelenti nagyjából, hogy "győzödj meg róla, hogy kihúztad a kamerát, és minden futó alkalmazás zárva van, mielőtt installálni kezdesz"
szóval ezek szerint:
1: bebootol a windows, ne indíts el semmit, és ne dugd még be a kamerát a gépbe
2: indítsd el amit letöltöttél drivert
3: kövesd ott az utasításokat (általában minden next/tovább)
4: installálás során kérni fogja, hogy csatlakoztasd a kamerát (plug device/camera)May The Force Be With You!
-
Gabexxxx
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Logitech Communicate STX et, és visszaolvasván a fórumban, nem volt ilyen gondja senkinek!
A hibajellege a következő. Bedugtam az usb-be a webcamot, és a hozzákapott gyári drivert (10.0.0.1439) telepitettem. De akármit csinálok, akármilyen hangnál(zene, vagy film) kegyetlenül zúg! Ha lehúzom az usbről a webcamot, és beteszek valami zenét akkor szépen szól. Ha visszadugom, ugyanúgy recseg.
Valaki tud megoldást erre?Az eszközt tegnap vásároltam de ha nincs megoldás erre akkor kicserélném, vagy vennék inkább egy microsoft VX3000-et. 3 napon belül kötelesek visszaadni a pénzem, még ugy is ha használtam a terméket, vagy nagyon rosszul tudom?
Köszi előre is.
-
vedini
őstag
hali
vette ma egy logitech ultrs vision-t
az a gondom, hogy nem működik a video effect, nem tudjátok mi lehet a gond?workworkwork...
-
vedini
őstag
válasz LordVader80 #185 üzenetére
szia
először a telepítővel kezdtem, aztán a netről e legfrisebbet töltöttem levideo effects:
avatart, face accessories, fun filtersleköveti az arcod a kamera, és mondjuk egy cápaarcot tezs a képet helyére, és ha mosolyogsz akkora cápa vicsorít
notin kipróbáltam faszán , ment csak a gépemen nem akar , pedig vagy 5x le és fel instralláltam
workworkwork...
-
vedini
őstag
válasz LordVader80 #187 üzenetére
nah elcsesztem az egész délutánomat
leszedegedtem minden progit még a codec-et is
és semmi
ráadásul a ultlra vision video effects problem-re se találok semmi kézzel foghatótworkworkwork...
-
legenda
a tűzfal nem fogja meg a kamera szoftverének a dns-szolgáltatás meghívási kísérletét? mert amikor direkt nem engedélyezem a kapcsolat létrehozását, akkor nekem sem működik a fun filters és többi kiegészítő szolgáltatás, de amint engedélyezem a kapcsolatot, azonnal minden ok!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vedini
őstag
hívtam supportot, fél óra alatt se jutottunk semmire
felrakom mégegyszer az sp2-tőt, hátha nem kell win reinstallworkworkwork...
-
vedini
őstag
válasz LordVader80 #192 üzenetére
megelett a megoldás, win reinstall
nagyon frankóak ezek a video effectec, minenkinek nagyon tetszettworkworkwork...
-
vedini
őstag
válasz LordVader80 #194 üzenetére
köszi
csak kár hogy ennyit kellett vesződni, de talán kárpótolt az élményworkworkwork...
-
DjVenczel
csendes tag
Hali! Vettem egy használt webcamerát, és a kép tiszta csíkos, kékes pirosas sárgás csíkok vannak a képen vizszintesen, de annyira hogy alig látni a képet tőle. Driver problémát mondtak, de kipróbáltam másik gépen is meg másik driverrel is, és ugyan az. Szerintem a kamera rosz. 5letek? Valószínű átvágtak?
-
DjVenczel
csendes tag
válasz LordVader80 #197 üzenetére
Nincs rá mód. Elvileg visszafizeti az árát. Vettem másik webcamot, szerintem is halott ez.
Köszi azért a segítséget! -
bezsebelek
csendes tag
Logitech QuickCam express és QuickCam pro 9000 webkamerát lehet most nyerni a momentcityn.
bővebb info: [link] -
Alyens
aktív tag
Sziasztok! Van itt valaki akinek Logitech Fusion-ja van? Vagy látott már ilyet? Az lenne a kérdésem,hogy jobra balra forgatható,e a talpon(tartón)? Köszi! Fontos lenne
http://shrimpland.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest