- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
bevalalos
csendes tag
sziasztok segicség kéne,kaptam 1 webkamot de nincs hozzá szoftverem.
inter chatpack.enyi van rá irva.
ha valaki tud kérem segitsen mert nem igazán tudtam leszedni sehonan és nagyon kéne,
INTER CHATPACK elöre is köszi -
Dreamer93
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy olyan problémám, hogy van egy CANYON CNR-WCAM43-as camom, de nem találom sehol a telepítő driverét. Nemrég raktam újra a gépemet és valamiért még csak fel sem ismeri hogy csatlakoztatva van a géphez valami. :S Már felraktam egy pár drivert amit a netről le tudtam szedni, de egyikkel se működik.
Valaki segítsen, pls!
-
geryyyy
tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne, hogy ha Skype-olok valakivel (vagy MSN), és camozni akarnánk, csak az egyik fél kameráját látom. Ha be van kapcsolva mind a kettőnknek, van amikor csak a sajátomat látom, a partnerem helyén csak egy fekete kép van. Vagy pedig az én képem helyett van fekete kép, és a partnert látom. Valaki valami ötletet?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Drivert keresnék a következő webkamerához:
Logitech quickcam expressSehol nem találok olyan drivert, ami menne W7 64 bites rendszeren. :\
Esetleg még arra is gondoltam, hogy hátha van olyan univerzális webcamkezelő driver, ami elég sok kamerához jó. Létezik ilyen?
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni, nincs kedvem újat venni és ezt meg csak úgy kidobni. (vagyis kedvem van, pénzem nincs..)
-
tomekt
tag
Sziasztok!
Segítségre van szükségem,van egy GENIUS(300K) web kamerám XP-n működött de most win7-van és nem működik.Tud valaki drivert honnan lehet letölteni vagy egyáltalán van-e? -
I.P.
csendes tag
üdV!
Bestek Web Camera
Feltettem a cd-ről az AmCap progit... ezt írta ki:
Sorry you have no video capture hardware.
Mi a baj?
Előre is köszi,
IP\o/_(X_X)_\o/
-
Dinó24
csendes tag
Helló mindenki!
Van egy olyan problémám hogy feltelepitedtem egy LG web camot.Megnyitom az ikonját és müküdik rendesen nincsen vele baj.De viszont ha msn-en videohivást kezdeményezek akkor csak szürkeséget mutat nincsen kép.Ez vajon mért van?
Ha tud valaki segiteni azt megköszöném.Fontos lenne és sürgös!!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is köszönöm!!! -
mayylo
csendes tag
Hali.
Nékem ojan problémám lenne hogy van egy jetway minix m1100 tipusu netbukom és sajna nem akar menni rajta a kam.
A telepitöjéröl mindent pendriv-ra másoltam és felraktam de igy se semmi.
A gépen win7 ultimate fut és még az se csinalt semmit sajna.
Tehát aki tud segiteni azt annak megköszönöm.Nincs végzet csak ha belégzed!
-
User1
tag
hali! hogy lehet megoldani azt hogy fut egy webcam és ne látszódjon a gépen, azaz el legyen rejtve a monitoron a kép.
-
TitiRii
senior tag
Az milyen hogy hiába rakom fel egy asus k52n laptop driverét az asus oldalról (Hardver azonosító USB\Vid_13d3&Pid_5130&Rev_1211&MI_00 amihez elvileg szinte az összes Azurewave Camera Driver irja hogy támogatja), de továbra is fejel lefele ad képet?
Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
darkdead
tag
Sziasztok!
Nekem is problémám lenne és ha valaki tudja rá a megoldást, akkor annak nagyon megköszönöm!
Tehát volna nekem egy creative vf0420 camocskám....
A probléma vele hogy gondol egyet és elkezd villogni a kép! A másik baja hogy iszonyat életlen a képe....
(win7 64bit) -
velory
csendes tag
Sziasztok
Elhatároztam, hogy veszek egy webkamerát, és egy Logitech C310 HD-re esett a választásom. Bedugtam a számítógépbe, feltelepítettem a szoftvert, aztán kérte hogy csináljak Logitech Vid accountot. Működött a kamera, láttam magamat a monitoron és fényképet is tudtam készíteni. Egy pár másodperc mulva eltűnt a kép és színes tesztcsíkok jelentek meg, olyanok mint a tévében amikor nincs adás. Próbáltam állítani a felbontáson, a legkisebbre állítottam de semmi változás. Tudna valaki tanácsot adni nekem? Mi lehet a baj? -
darkdead
tag
Meghalt a topik?
-
veterán
Logitec webcam c510-ről mi a vélemény?
Mennyivel tud többet a c270-nél?[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
Kicsit behalt a topik?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Egy Asus X5DIJ webcamera képe fejjel lefelé jelenik meg. Miért?
Win7 32bit alatt az msn-ben van a gond. -
djbahool
senior tag
Sziasztok!
A következő problémára keresem a megoldást:
Adott két PC, mindkettőn Win7, és mindkettőn MS VX-3000 webkamera.
Az egyik gépen a tökéletes a hang és kép is, de a másik gépen akárhogy akármit állítok a másik kamera hangja zúg.
Van hang, de hogy jól hallható legyen, annyira fel kell venni a hangot, hogy a zúgás szinte elnyomja a "hasznos" hangokat. -
lood55
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy már régebbi Genius webcamom ami idáig működött most, hogy egy új win7(64bit)-et telepítettem, nem működik. A windows nem talál neki drivert. Valamilyen Cif single chipet ír...
ha valaki tud köszi a segítséget -
törölt tag
Üdv mindenkinek! Készülök vásárolni egy logitech c 270-es webkamerát. van-e valakinek tapasztalata a konkrét típussal? Érdemes e rá áldoznom? Olvasni jókat olvastam róla, de a személyes tapasztalatokra jobban adok. Várom a segítő szándékú hozzászólókat...........
win 7 alatt fog futni........
-
att88ila
tag
Sziasztok!Lenne 1 problémám.Most vettem egy Genius Eye 312 webkamerát.Problémám az lenne,hogy nem birom a Skype on használni valamié.Akarnám hivni az ismerősömet videó hivással és azt irja ki,hogy A Skype nem tud csatlakozni az Ön webkamerályához.Megnézem a skype videóbeállitásoknál és ott pedig látom magam.Mi lehet a probléma??
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Egy sigma cam2350hez kellene nekem driver.
Már régóta küzdök, de nem találok hozzá. Segítene valaki nekem. Esetleg valami jól bejáratott hely ahol vannak ilyen driverek. Amit googli kidob használhatatlan.
Köszi
(win7 alá)I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
monaa86
csendes tag
sziasztok kellene egy kis segitség ha esetleg valaki tudna azt megköszönném
ilook 300 as webcamom van és egy darabig müködött mostmár nem
és valami uj verziót kér..honnan kellen letöltenem és honnan tudjam hogy melyik jó hozzá? -
monaa86
csendes tag
válasz LordVader80 #379 üzenetére
köszi a segitséget de megprobáltam fel is telepitettem de nemjó mégsem
egyfolytában világit a kamera nem lehet kikapcsolni de nem is mutat képet nem müködik az miért lehet mia baj?
nematlálom az okát -
monaa86
csendes tag
válasz LordVader80 #381 üzenetére
Szia azt elfelejtettem mondani,hogy már fél éve van meg a a camera és elöször müködött semmi baja nem volt. köszönöm átdugtam egy másik usb portba,és telepitettem mégegyszer a dryvert is
és kiirta hogy az uj eszköz telepitve van és használatra kész,és
már nem világit egyfolytában.viszont nembirom ugyanugy használni
mert most meg nem kapcsolt be hiába nyomkodom.reagálni
reagál villan egyet de a számitogépen semmi nem jelenik meg.
remélem van valami ötleted még hogy mit próbáljak ki.
köszi[ Szerkesztve ]
-
monaa86
csendes tag
válasz LordVader80 #383 üzenetére
Értem köszönöm azért az eddigi segitséget
-
chooky
tag
Sziasztok!
IP kamera beállítási gondom van. A helyi és webes elérés működik. DYNDNS-el beállítottam.
A gondom hogy nem tudom beállítani sem az EMAIL sem az FTP-re küldési funkciót.
Server hibát ír ki. Az email-es elérésnél meg Gmail-os emailcímmel próbáltam, de ott lehet hogy az a baj hogy nem támogatja a kamera a SLL hitelesítést és csak a 25-ös porton tud kommunikálni, a gmail-é pedig 465. A TEST gomb megnyomásával próbálom hogy megy-e.Várok minden ötletet. Akár az email-es akár at FTP-re feltöltéses megoldás is érdekelne, csak menjen.
Kamera típusa: FD-YT01A
Firmware-t már frissítettem rajta. -
Jampec1975
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu-Siemens laptopom, és egy Canyon kamerám. Az a problémám, hogy negyed óra után lefagy az msn-em, ha a kamera be van kapcsolva. Tudna valaki segíteni, mi lehet a gond?
Kösz -
kosian24
tag
Hali. Egy Logitech webcamom van (semmi extra, valami notebook deluxe...) és a lényeg az, hogy mióta újratelepítettem a windows-t azóta az msn-ben csak szélesvásznú képet ad. Korábban ilyet még sosem csinált és ha a programjában nézem akkor is normális, de sehogy sem tudom átállítani pedig már mindent próbáltam. Valaki találkozott már ilyennel? esetleg tudja, hogy mi lehet?
Live to Ride, Ride to Live... Motorozás nélkül is lehet élni, csak nem érdemes!
-
bazsika33
csendes tag
Sziasztok,
Van 1 edimax ic-1510wg webcamom. + power, lan kábel.
Semmi más nincs hozzá, mert a tulaj elkavarta / többek közt a telepítőlemezt is /.
Valahogy be kellene üzemelnem, de nagyon nem értek hozzá.
Tudnátok segíteni? -
Benőke2
csendes tag
Helló
Keresek windows xp home sp-hez logitech express webcam szoftvert,hol lehet letölteni? -
yessi589
csendes tag
Jó estét mindenkinek,és segitség! Amikor a vebkamerát csatlakoztatom állandóan ujraindul a gép..szóval,még a windowsot sem olvassa be..
-
M4R1NE
tag
Sziasztok!
Van egy Genius Videocam Web V4-es webkamom (tudom, régi). Nem lehet ezt valahogy beüzemelni Windows 7 x64 alatt? Bedugom az USB-be, és azt írja, hogy ismeretlen eszköz. Régi driverek természetesen nem jók rá. Vagy hagyjam és vegyek egy újat? -
morzso
csendes tag
válasz bazsika33 #391 üzenetére
másra nincs is szükséged ... hozzá kötöd a routerhez lan-t bedugod a 230ba aztán a routered kliens listájából kihámozod, hogy miylen ip címet kapott a kamerád ... (ez általában rá van írva a kamerára) majd azt bepötyögöd a böngészőbe. Az edimaxos kameráknak ha jól tudom admin a felhaszneve és 1234 a jelszava (de ezt is rászokták írni a kamerára)
Még annyi, hogy ha kivülről is akarod lát ni a képét a routeredbe csinált egy port forwaldot a megfelelő portokra (pl.: 80, 5080, 8080, 554 stb ... attól függ, hogy milyen portokat használ a kamera)
Üdv:
Zs.
-
ClayMore
aktív tag
Hi,
Adva van egy genius videoCAM Look és a mellékelt lemezen nincs vista vagy win 7 driver és neten sem találok olyant amivel menne. xp driverrel meg nem is ismeri fel rendesen.
tud vki hozzá win 7 drivert?
köszönöm!
Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
jermann
csendes tag
Sziasztok!
Olyanban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van egy logitech e3500 tipusú webkamerám és win xp-én nem akar működni. Ha működik is akkor vagy nagyon ugrál vagy csak egy zöld képet ad és még elég sokszor előjön a kékhalál képernyő is! Feltettem a win 7-et azon tökéletesen működik de ehez meg kis teljesítményű a gépem. Már próbáltam mindenféle driverral de sehogy nem lett jó! Esetleg van valami ötletetek mit tudnék vele kezdeni? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest