- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omass
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy 950xt HD-m, és tökéletesen futnak a 700Mb-os dvd-rip-ek! A titok az alternatív szoftverekben van!
Ajánlom figyelmetekbe:[link][ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Ez engem is nagyon érdekelne, mert annó pont itt kérdeztem rá a dolgokra (azon a fórumon) és ott azt írták, hogy sajnos nincs jó alternatíva, és egyik sem működik bugmentesen, és letöltött 5-6 SI átnyálazása után is azt tapasztaltam, hogy mindegyiknél van hiba. Általában az, hogy kifagy az MP3 hang miatt, vagy csak nem ismer egy jó pár formátumot, vagy akad, és a többi. Úgyhogy ha van egy jól működő verziót, akkor dobd fel data.hu-ra sokan örülnénk neki
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Omass
csendes tag
Én a tcpmp lejátszót használom, és még nem volt gond vele..
De vannak még alternatívák, csak szét kell nézni a neten (pl:vlc player (sajna már nem fejlesztik)... Minden progi fut ami wince kompatibilis.
Én ezt találtam a legjobbnak: SI_v6.4
Kicsit átalakítottam, a saját szám íze szerintire. 3 navi is fent van, és felraktam hozzá még pár progit...[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Tcpmp-ből legalább 8 féle verziót próbáltam, mindegyiknél megvolt az az apró kis probléma, hogy megnyitotta ugyan a filmet elsőnek, aztán ha bezártad akkor elkezdte csinálni, hogy az mp3 plugin miatt elkezdett kifagyni, ezért mondtam, hogy töltsd fel azt ami tutira müxik, mert kíváncsi lennék rá.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Loituma69
őstag
DM43_SI_v6.4 Ezt használom én is 3 hónapja, ez a legjobb a gépünkre, ennél csak a DM43_Wolf-Starting_SI_v7.0 verzio lenne jobb, de az nem támogatja a 800x480 felbontást. Fórumon írtam a készítőnek, hogy 800x480 is megcsinálhatná a 7 verziót, talán elkészíti azt is! Itt is szokott írogatni DM43 !
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
Hali!
Milyen CNS-t tervezel, hasonlóan rugalmas használhatósága van, mint a wayteq-nek? Mert én a Wayteq rugalmasságát csípem, csak félek tőle, hogy az azonos proci magasabb felbontáson kevéske, bár eddig még csak film lejátszási gondokat soroltak itt fel, meg talán a tervezés is hosszabb. Szóval tartok tőle.
Valaki használ ezen a HD-n irodai alkalmazást? Mekkora a virtuális billentyűzet, kényelmesen lehet irogatni?
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
DM43
őstag
A CNS Globe HD legalább olyan "rugalmas", mint a Wayteq. Nincsenek ismert "gyermekbetegségei". Ugyan kétezer forinttal drágább, mint a W., de 2 év garanciája van és - mint a többi CNS navinak - folyamatos, ingyenes romfrissítési lehetősége. Magáról a készülékről (két kistestvérével együtt) itt lehet olvasni, ez a cikk pedig némi összehasonlítást ad a két HD-ről.
A filmlejátszásról meg csak annyit, hogy az MS által engedélyezett összes codec bele van építve[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Szerintem ha valaki egy közel kétezer kilométeres útra készül, annak édesmindegy, hogy 28mp vagy 60mp alatt tervezi meg az utat a készülék.
Egyátalán nem sok a 28másodperc tekintve, hogy sok készülék el sem jut odáig, hogy például egy Budapest-Barcelona viszonylatot megtervezzen autópályák nélkül, mert idő előtt elfogy a memóriája (out of memory)."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Tompie
őstag
válasz gipsztigris #469 üzenetére
Én ezt a CNS gép védelmében mondtam Én is ilyet fogok venni HD-t
-
BullZeye
veterán
És ezzel mi a baj? Fórum nem azért van, hogy leírják az emberek a véleményüket?
Ha épp a CNS jobb, hát vegyék azt, talán WayteQ is beújít valamit. Annak mi értelme, ha végig 1 készüléket ajnározunk? Még ellustul az egyik ...
Közel sem tökéletes egyik készülék sem, processzor lehetne mindkettőben nagyobb, picit többért. + 512 megabájt memória stb, de akkor meg annyi lenne már az ára, hogy inkább bele se gondolok.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
sysrq
őstag
válasz BullZeye #473 üzenetére
Még senki nem írta hogy vett volna cnst, csak olvasott róla a neten valamit. És akkor legyen a lúd kövér, a cns olyan csodálatos hogy pár napon belül kijön rá az android 2.2 (froyo), és az új rom-al lefut rajta a 3DMark 11. (A gyártó max a hozzá irt levéllel törődik, a fórummal nem.)
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
válasz gipsztigris #475 üzenetére
Alig várom, ide pont elférne egy rövid szösszenet, hisz ez a WayteQ x950BT topik. Mesélj milyen az új rom?
-
PsychoMantis
csendes tag
válasz orbitalion #1 üzenetére
I´m writing here, because the device is in Hungary more famous than in Germany.
There is a little Problem. There is a software from Navigon and with x920BT i can say to the Navigation the adress, town and so on (to the microphone of x920BT) and i can so control the software with my voice. But it does´n work with the x950BT. A user activated DevMode in Navigon, and there is a eror Message "Error in Record; Error code -33" Does anybody know this problem or is there a solution of the problem?
Sorry for my bad english.[ Szerkesztve ]
-
_kanga_
csendes tag
Sziasztok !
Meg tudja valaki mondani. hogy telefonálásnál a mikrofon hangerejét be lehet-e valahol állítani úgy, hogy a telefon felvétele után már az első alkalommal se kelljen a +mikrofon jelet noymkodni, hogy normálisan hallható legyek a hívott fél számára? -
Tompie
őstag
Idézet CNS fórumról:
"1. A jegyzet programban hogyan lehetne ékezetes magyar betűket használni? Mert hiába val magyar kezelőfelület beállítva, a virtuális billentyűzet csak angol marad..."CNSadmin válasza: "1. A jegyzet program saját szövegbevitele nem tartalmaz közép európai karakterkészleteket
A fejlesztők felé jelezzük, ezt az igényt"Tényleg nem törődnek a fórummal, vagy csak átb*sszák az embereket ott?
-
sysrq
őstag
Ez engem hol érdekel?
Én már vettem egy wayteq 950HD-t, és elégedett vagyok vele.
Sőt! Most hogy már használati tapasztalat is van mögöttem elmondhatom nincs hátránya a nagyobb felbontásnak.
A képe gyönyörű, a navigáció akadás nélkül fut rajta.
Mi kell még?Te meg még mindig csak olvasol a GPS navigációról?
-
Tompie
őstag
Már nem olvasok, mert eldöntöttem mit veszek, aztán ha az anyagi dolgaim úgy alakulnak akkor meg is veszem, de ez a része k*rvára nem rád tartozik.
Ui: a CNS fórumos rész téged meg azért nem érdekel, mert "(A gyártó max a hozzá irt levéllel törődik, a fórummal nem.)" ezzel a kijelentéseddel is csak felsültél.
[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
Idézet CNS fórumról:
"1. A jegyzet programban hogyan lehetne ékezetes magyar betűket használni? Mert hiába val magyar kezelőfelület beállítva, a virtuális billentyűzet csak angol marad..."
Hihetetlenül fontos kérés!CNSadmin válasza: "1. A jegyzet program saját szövegbevitele nem tartalmaz közép európai karakterkészleteket
A fejlesztők felé jelezzük, ezt az igényt"
A forgalmazó irt egy levelet a gyártónak, aki (remélhetőleg) továbbítja a szoftver részleg felé.Szövegértésből egyes, ülj le.
-
DM43
őstag
Nézd, én erre csak azt tudom mondani, hogy a CNS-nek legalább van fóruma, ahova nem csak moderáció után kerül be a kérdés (ha egyáltalán bekerül, mert nekem régebben több kérdésem sem jelent meg a Wayteq által üzemeltetett helyen).
Egyébként ha jól működik a géped, akkor legyél vele boldog, használd. Én csak egy létező alternatívát, gyerekbetegségektől mentes másik eszközt említettem meg a napokban, ami azért a tesztek (és a felhasználók - még ha nem is tudsz róluk) többsége szerint rendesen megveri a W.-t.
Aki ismer, az pontosan tudja, hogy én eddig a Wayteqet favorizáltam (tudom, ez semmit sem jelent), de ha a két HD gép közül kell választani, akkor számomra nem kérdés, hogy melyiket szerezzem be. De ahogy a mondásban is szerepel: kinek a pap, kinek a paplan (én maradok a papnénél)[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Itt most nem a kérdés fontosságán volt a hangsúly hanem magán a tényen, hogy foglalkoznak vele.
Amúgy meg mint látod nem csak én favorizálom a CNS-t, másnak is nyugodtan címezheted a hihetelenül magas intelligencára utaló stílussal megírt kedves hozzászólasaid. Ha lehet akkor meg a jövőben kímélj meg magadtól. Köszi -
Tompie
őstag
Akkor is CNS rulez
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic